- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
- 158
M Mathilda leon arkadaşım lütfen uzatma olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dün oradaydım ve ben hamileyim daha Oğlumu göremeden ölecektim , kız kardeşim oradaydı 1 yaşındaki oğluyla ve bizim canımızın kıymeti yok diyelim en yakın Arkadaşımın kızkardeşi polis ve Görevli olarak o alandaydı.. Oraya gelen insanlar kimseyi öldürmeye değil sadece demokratik hakları olan destekledikleri partinin mitingine geldiler nasıl ki diğer partilerin mitinglerine giden insanlar ölmeyi hak etmiyorsa bizde hak etmiyordukCana kıymak bu kadar mı kolay?
Nasıl yapabiliyorlar bunu? Hiç mi düşünmüyorlar oradakiler sadece pkk lılar değil, teröristler değil. Ayrıca pkk lı öldürmeye o kadar meraklıysan böyle kalleşçe yapmazsın. Çıkarsın dağa savaşırsın. İnancına göre belki şehit olursun. Ya bu sekilde?
Geçen burada bir arkadas hdp nin gercek yuzunu gormek istiyorsanız bir mitingine gidin demişti.
E şimdi sırf neler oldugunu gormek için gidenlerden olsaydık ne olacaktı? Hdp li değilim, terörist dediklerinizden de değilim ama sırf o mitinge katıldıgım için ölmeyi hak mı etmiş olacaktım?
Üzülmedim diyorsunuz da, ölenlerin içinde sizinle aynı görüşü paylaşanlarda vardı belkide, bari onları düşünüp böyle konusmayın.
Miting alanında sadece partililer mi olur?
Polisi, işçisi, su satanı...
Nasıl içiniz yanmıyor ya nasıl bu kadar insanlıktan uzaksınız.
Bosverin.inanin degmez yok sayin.hamilesiniz gerilmeyinBende dün oradaydım ve ben hamileyim daha Oğlumu göremeden ölecektim , kız kardeşim oradaydı 1 yaşındaki oğluyla ve bizim canımızın kıymeti yok diyelim en yakın Arkadaşımın kızkardeşi polis ve Görevli olarak o alandaydı.. Oraya gelen insanlar kimseyi öldürmeye değil sadece demokratik hakları olan destekledikleri partinin mitingine geldiler nasıl ki diğer partilerin mitinglerine giden insanlar ölmeyi hak etmiyorsa bizde hak etmiyorduk
Sağol canım ucuz atlattık. Allah kimseye yaşatmasın bu tarz olayları...çok geçmiş olsun bebeğini de sağsalim kucağına alırsın inş
amin ben de oğluma 8 aylık hamileyken bize 2 3 km ötede olan cephanelik patlamıştı 25 askerimiz şehit olmuştu biz deprem oluyor sanmıştık ki siz bizzat içindeymişsinizSağol canım ucuz atlattık. Allah kimseye yaşatmasın bu tarz olayları...
hepinize hepimize geçmiş olsun,birgün kardeşin kardeşi öldürmediği bir düzen olur inşallah demekten başka bir şey gelmiyor eldenamin ben de oğluma 8 aylık hamileyken bize 2 3 km ötede olan cephanelik patlamıştı 25 askerimiz şehit olmuştu biz deprem oluyor sanmıştık ki siz bizzat içindeymişsiniz
aminn..Sağol canım ucuz atlattık. Allah kimseye yaşatmasın bu tarz olayları...
Herkes düşündüğün gibi davranmak zorunda değil.millet gibi düşünceni içinde tutup sonra da olayı kınarsan alkışlanırsın
seni anlıyorum aslında
gelip de bir şehit ailesine gelde hdp mitinginde öldüler ah vah üzüldüm derse o kadar da HÜMANİST olduysak
o zaman konuşalım diyorum
ama herkes kendini bilir kimse empati kuramıyor
Niye o uye kendini savunamiyor mubir üyeyi yeni üye diye ezmene göz yumamam canım alınganlıkla alakası yok
Laflarin haddini asiyor asagilama ve hakarete gidiyor biraz cizgiyi asma istersen Mune buralarda cimbizlik durumlar var sanirim bana mi oyle geldi abla bi goz at istersenSen merak etme canım o küçücük beyniyle sadece dalga geçtiğini zanneder... Bu tip kafatasçı insanlara laf anlatamazsın çünkü kapasite belli o Yüzden artık cevap yazmıyorum konsss Hanım'a
Karsi dorus olabilir uzulmemis olabilir ama sana cekil golge yapma deme hakkini vermezYa bir yol bul ya bir yol ara yada gölge yapma çekil senin gibi sırf suyu bulandırmak niyetinde olanlara ihtiyaç yok
Yok savunuyor zaten ben rahatsizligimi yazdim onu savunmak icin yazmadim usluplariniza yazdim.Yoksa arkadas kendini cok guzel savunur.Kimseye ihtiyaci yoktur. Led_BiR_Vele_DisTiri Kimsenin avukatligina soyunmadim laf cakiyorsun ama iskaladin.evlaefe biz kime tepki gösterdiysek o kişi kendini savunsun lütfen aa savunamıyor mu yoksa
Iyi dedin mubarek gel agzini opemSavunmaya kalkarsam iyi savunurum :) kalibremiz vardır icabında kelamimizin esamesi okunur..
Lakin ortada "kons" ve diger hakaret olunca eh benim de böyle bir yapıda olmadığım kendi tarafımdan bilinince Kib yapıp geçtim..Cevap verecek olsam ohooooo :)
Konuya dönelim ne diyorduk ?
kolay gelsin evla'cimIyi dedin mubarek gel agzini opem
Konuya gelince sen uzulmedin ben uzuldum ama severim senii
Ama cokkk isim var hadi ben kacar kizlar yarin neler olucak sabirsizlaniyorumnn secimler aciklanirken kacmasin kimse bir tarafa azicik cekirdek citleyelim
Konu acildigindan beri okuyup cikiyorum. Benim soylemek istedigim her seyi bazi arkadaslar yazmis zaten. Begenip ciktim her defasinda. Konusursam cok kotu seyler yazabilirdim. Kan beynime sicramisti. Su an daha sakinim.
Daha buyuk bi katliam planlanmis bence. Halk gayet sogukkanli. Demirtas sogukkanli. Herkes sakin davranmaya calisiyor. Yaratilmak istenen kaosun farkindayiz.
Uzatmicam.
patlamada kollarini, bacaklarini kaybeden cocugun fotografini gordunuz mu? Diyecegim bu kadar...
sen ciddi misin peki sağlık durumu nasılKonu acildigindan beri okuyup cikiyorum. Benim soylemek istedigim her seyi bazi arkadaslar yazmis zaten. Begenip ciktim her defasinda. Konusursam cok kotu seyler yazabilirdim. Kan beynime sicramisti. Su an daha sakinim.
Daha buyuk bi katliam planlanmis bence. Halk gayet sogukkanli. Demirtas sogukkanli. Herkes sakin davranmaya calisiyor. Yaratilmak istenen kaosun farkindayiz.
Uzatmicam.
patlamada kollarini, bacaklarini kaybeden cocugun fotografini gordunuz mu? Diyecegim bu kadar...