• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır'da HDP mitinginde iki patlama

Kontes ne yapıyorsun ya da yapma gayreti içindesin?

Gerçekten şaşırıyorum berkin Elvan ve gezide ölenler konularina da gelip bu tarz kahkahali yorumlar yapiyordun ve bu öyle çirkin ki millet alintilamis ama yorum bile yapamamis hepsi şok olmuşlar.
kadesacım diyorumki,
eğer bu doğudaki olay politik bir olaysa ve hiç bitmeyecekse devletin paralı askerleri olsun askerlik paralı olsun yani,ya ben dar gelirli olduğum için doğuya gönderip şansamı bırakacağım evladımın hayatını

Niye şok oluyorsunuz anlamış değilim :) üzülmek zorunda miyim ?

Ee hayır !

Kahkahali yorum yapmam ben akabinde gelen cevaplara istinaden minik minik tebessüm ederim

Ayrıca oglushummm niye üzerine alındın sen sordugun halde o kişi kendini biliyor dedim ha alınmak istemiş canin madem alinmanin dibine kadar yolu var ne diyeyim :)

Yine diyorum UZULMEDIM bu kadar basit
Kontes ne yapıyorsun ya da yapma gayreti içindesin?

Gerçekten şaşırıyorum berkin Elvan ve gezide ölenler konularina da gelip bu tarz kahkahali yorumlar yapiyordun ve bu öyle çirkin ki millet alintilamis ama yorum bile yapamamis hepsi şok olmuşlar.

Ee hayır !

Kahkahali yorum yapmam ben akabinde gelen cevaplara istinaden minik minik tebessüm ederim

Ayrıca oglushummm niye üzerine alındın sen sordugun halde o kişi kendini biliyor dedim ha alınmak istemiş canin madem alinmanin dibine kadar yolu var ne diyeyim :)

Iyi.

Ee hayır !

tepemizde birilerinin aldıkları politik kararlara göre kukla gibi oynatılıyoruz farkındamısın

Bu olayı kim yaptı bilemiyorum akp mi hdp nin kendi içinde ki bir oluşum mu pkk mi yada derin devlet denilen yapı mi?kafam o kadarına basmiyor benim.sadece rahmet diliyor uzuntulerimi sunuyor ve gidiyorum.

banlanma hakkımı seçimlerden sonra kullanmak istiyorum çünkü :KK52:

tartışmayın arkadaşlar hepimizin evladı var,ben doğulu değilim,doğulu kardeşlerimle hiç bir sorunum olmadı bu güne dek,neden tansu çiller oğluna beykozda villasının karşısında askerlik yaptırıyorken dar gelirliler hayatlarıyla kumar oynuyor bunu düşünün

Ee hayır !

Ya bir yol bul ya bir yol ara yada gölge yapma çekil senin gibi sırf suyu bulandırmak niyetinde olanlara ihtiyaç yok

Cana kıymak bu kadar mı kolay?
Nasıl yapabiliyorlar bunu? Hiç mi düşünmüyorlar oradakiler sadece pkk lılar değil, teröristler değil. Ayrıca pkk lı öldürmeye o kadar meraklıysan böyle kalleşçe yapmazsın. Çıkarsın dağa savaşırsın. İnancına göre belki şehit olursun. Ya bu sekilde?
Geçen burada bir arkadas hdp nin gercek yuzunu gormek istiyorsanız bir mitingine gidin demişti.
E şimdi sırf neler oldugunu gormek için gidenlerden olsaydık ne olacaktı? Hdp li değilim, terörist dediklerinizden de değilim ama sırf o mitinge katıldıgım için ölmeyi hak mı etmiş olacaktım?
Üzülmedim diyorsunuz da, ölenlerin içinde sizinle aynı görüşü paylaşanlarda vardı belkide, bari onları düşünüp böyle konusmayın.
Miting alanında sadece partililer mi olur?
Polisi, işçisi, su satanı...
Nasıl içiniz yanmıyor ya nasıl bu kadar insanlıktan uzaksınız.

Back