- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadesacım diyorumki,Kontes ne yapıyorsun ya da yapma gayreti içindesin?
Gerçekten şaşırıyorum berkin Elvan ve gezide ölenler konularina da gelip bu tarz kahkahali yorumlar yapiyordun ve bu öyle çirkin ki millet alintilamis ama yorum bile yapamamis hepsi şok olmuşlar.
ordumuz nice ülkelerin ordularından güçlüymüş ben çocuktum tvde doğudaki olayları gösterirlerdi,derdimki aa bizim ordumuz çok büyük neden pkk bitmiyorki derdim,ilkokul aklımla,halada tam anlamış değilimsence ordumuz güçlü mü cryptic
Dur beni bekle :) güya söz verdim siyasete girmeyecektimabooovvvv ben gideyim buralardan
Kontes ne yapıyorsun ya da yapma gayreti içindesin?
Gerçekten şaşırıyorum berkin Elvan ve gezide ölenler konularina da gelip bu tarz kahkahali yorumlar yapiyordun ve bu öyle çirkin ki millet alintilamis ama yorum bile yapamamis hepsi şok olmuşlar.
Iyi.Niye şok oluyorsunuz anlamış değilim :) üzülmek zorunda miyim ?
Ee hayır !
Kahkahali yorum yapmam ben akabinde gelen cevaplara istinaden minik minik tebessüm ederim
Ayrıca oglushummm niye üzerine alındın sen sordugun halde o kişi kendini biliyor dedim ha alınmak istemiş canin madem alinmanin dibine kadar yolu var ne diyeyim :)
Yine diyorum UZULMEDIM bu kadar basit
tepemizde birilerinin aldıkları politik kararlara göre kukla gibi oynatılıyoruz farkındamısınNiye şok oluyorsunuz anlamış değilim :) üzülmek zorunda miyim ?
Ee hayır !
Kahkahali yorum yapmam ben akabinde gelen cevaplara istinaden minik minik tebessüm ederim
Ayrıca oglushummm niye üzerine alındın sen sordugun halde o kişi kendini biliyor dedim ha alınmak istemiş canin madem alinmanin dibine kadar yolu var ne diyeyim :)
Ee buyur o zaman :) ne yapacaksın elimi ya da dilimi mi koparacaksin ?bir üyeyi yeni üye diye ezmene göz yumamam canım alınganlıkla alakası yok
Sen merak etme canım o küçücük beyniyle sadece dalga geçtiğini zanneder... Bu tip kafatasçı insanlara laf anlatamazsın çünkü kapasite belli o Yüzden artık cevap yazmıyorum konsss Hanım'ahele ki dalga geçmene asla
Ya bir yol bul ya bir yol ara yada gölge yapma çekil senin gibi sırf suyu bulandırmak niyetinde olanlara ihtiyaç yokNiye şok oluyorsunuz anlamış değilim :) üzülmek zorunda miyim ?
Ee hayır !
Tamam tatlım hemen :)Ya bir yol bul ya bir yol ara yada gölge yapma çekil senin gibi sırf suyu bulandırmak niyetinde olanlara ihtiyaç yok
Ne olduğunun farkındasın bu da güzel bişey:)Kons degil kontes canim
Kons.derken kastınin farkında olmadigimi sanma :)
Farkında oldugum için prezentablkontes dedimNe olduğunun farkındasın bu da güzel bişey:)