sureyyayi gordum evet bende kesinlikle oyle bi kurumu temsil edecek karaktere sahip olduğunu dusunmuyorum sonucta biz hasta olarak gidiyoruz bayan sanki tezgahtar birsey satmaya calisiyo havasinda ve sahte bi samimiyetCanım senin hakan hocadan yaşadığın şeylerin çok benzeri diyeyim doktor bazında merkezin temizliği falan değil de yanlış tedavi bilgilendirmeme gibi iki soru soran zorun gidiyordu doktorun yeni kısa ve kabaca daha çok şey yaşadım ve tanık oldum Allah'a havale ettim ben onu ve Süreyya denen şahsı
Aynen çok güzel bir tarif bu hemşireler zaten suratsız doktor numarasını zorla veriyor çok acil bir şey yoksa aramayın asla dedi hele akşam 7 den sonra hiç aramayın dedi ya var mı böyle bir şey uyguladığı yanlış tedavi de cabasısureyyayi gordum evet bende kesinlikle oyle bi kurumu temsil edecek karaktere sahip olduğunu dusunmuyorum sonucta biz hasta olarak gidiyoruz bayan sanki tezgahtar birsey satmaya calisiyo havasinda ve sahte bi samimiyet
Ozaman bebek olmayinca paramizida kesinnlikle saat 7den once geri almalıyızAynen çok güzel bir tarif bu hemşireler zaten suratsız doktor numarasını zorla veriyor çok acil bir şey yoksa aramayın asla dedi hele akşam 7 den sonra hiç aramayın dedi ya var mı böyle bir şey uyguladığı yanlış tedavi de cabası
Ozaman bebek olmayinca paramizida kesinnlikle saat 7den once geri almalıyız)
Şimdi ne durumdasın?Ozaman bebek olmayinca paramizida kesinnlikle saat 7den once geri almalıyız)
Valla bu güzeldi :) zaten negatif sonucu olan hasta aramıştı hoca telefonu bile almamıştı şahit oldum buna resmen ağzım açık kalmıştıOzaman bebek olmayinca paramizida kesinnlikle saat 7den once geri almalıyız)
Sureyyanin isi ulasilmak zaten canim sadece tezgahtarlik yapip sahtekar olmaya gerek yok biz müşteri degil hastayiz iletisim insandan insana degismez heleki sureyyanin isi insandan insana degismemek kimse kimseden ustun degil kimse kimseden asagi degil oraya gidenlerin amaci tekvalla kızlar ben yakın zamanda gittim klinik yenilnemiş çok güzel olmuş bana çok hijyenik geldi heryer prıl pırıl iletişim insandan insana değişiyor ben çok sevdim süreyyayı ne zaman arasamda ulaştım
Bende hala kararsizimValla bu güzeldi :) zaten negatif sonucu olan hasta aramıştı hoca telefonu bile almamıştı şahit oldum buna resmen ağzım açık kalmıştışuan beklemedeyim ben yazı bekliyorum takviyeler alıyorum öyle :)
Kimler arasında kararsız kaldınBende hala kararsizim
1 negatif sonuctan sonra kararsizim canimBende hala kararsizim
Ne güzel de anlatmışsın canım arkadaş öve öve bitirmemiş ama sen çok güzel açıklamışsın zaten temiz ve hijyenik olmalı bana reklam gibi geliyor bu arkadaşSureyyanin isi ulasilmak zaten canim sadece tezgahtarlik yapip sahtekar olmaya gerek yok biz müşteri degil hastayiz iletisim insandan insana degismez heleki sureyyanin isi insandan insana degismemek kimse kimseden ustun degil kimse kimseden asagi degil oraya gidenlerin amaci tek
Ben de şimdiye kadar bahçeci ve zeki Akkum hakkında olumsuz yorum yapmamıştım. Ama arkadaşlara kesinlikle katılıyorum bunlar tam bir paragöz. Bizleri müşteri olarak görüyorlar. Geçen ay histereskopi olmuştum. Parça alınıp patoloji ye gönderildi. Doktor bize sonucun tam olarak temiz gelmediğini 200tl daha verin ayrıntılı inceleyelim transferi de bir ay erteleyelim yıkıldık tabiki. Neyse ödemeyi yaptık sonucun hemen geldiğini ve temiz olduğunu söylediler. Doktorumuz bizim adımıza sağol sun önceden onay vermiş. Doktoru aradık sonuç temiz falan dedik. Transferi salı günü yapalım dedi. Ayrıca histereskopi yaptırdığımız zaman da bize fatura vermediler. İşlemin resmi kaydı yok yani. Ne olursa olsun kimseye güvenmeyin. @Yenilikiyigelirbelki canm seni şimdi daha iyi anlıyorum kesinlikle haklısın
Acayip itici bi kadin ...Ne güzel de anlatmışsın canım arkadaş öve öve bitirmemiş ama sen çok güzel açıklamışsın zaten temiz ve hijyenik olmalı bana reklam gibi geliyor bu arkadaş
Tahliller temiz olduğunu bildiği halde kanser riski var diyo sağolsun doktorumuz ve örnek veriyor. Bir hastamız vardı ondan da şüphelendik sonra kanser çıktı. Tedavi ettik. Bu nasıl bir mantık Allah aşkına. Sonucu alana kadar bir saat boyunca ağladım ben. Meğer hepsi para içinmişBen de şimdiye kadar bahçeci ve zeki Akkum hakkında olumsuz yorum yapmamıştım. Ama arkadaşlara kesinlikle katılıyorum bunlar tam bir paragöz. Bizleri müşteri olarak görüyorlar. Geçen ay histereskopi olmuştum. Parça alınıp patoloji ye gönderildi. Doktor bize sonucun tam olarak temiz gelmediğini 200tl daha verin ayrıntılı inceleyelim transferi de bir ay erteleyelim yıkıldık tabiki. Neyse ödemeyi yaptık sonucun hemen geldiğini ve temiz olduğunu söylediler. Doktorumuz bizim adımıza sağol sun önceden onay vermiş. Doktoru aradık sonuç temiz falan dedik. Transferi salı günü yapalım dedi. Ayrıca histereskopi yaptırdığımız zaman da bize fatura vermediler. İşlemin resmi kaydı yok yani. Ne olursa olsun kimseye güvenmeyin. @Yenilikiyigelirbelki canm seni şimdi daha iyi anlıyorum kesinlikle haklısın
Hayırlı olsun canm insallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Benim de salı günü transfer olacak.Kızlar kan değerim katlanıp 46 olmuş darısı başınıza Allah size de nasip etsin insalllah
Ya işte bunlar böyle canım bana yaptıkları daha neler var da ben anlatmıyorum burda hele o doktor olacak şahıs beş para etmez salı gününe transferin varmış sen ona odaklan şimdi takma kafana ama malesef böyle işte ben sana demiştim ya önceden hayırlısı olsun hakkında inşallahBen de şimdiye kadar bahçeci ve zeki Akkum hakkında olumsuz yorum yapmamıştım. Ama arkadaşlara kesinlikle katılıyorum bunlar tam bir paragöz. Bizleri müşteri olarak görüyorlar. Geçen ay histereskopi olmuştum. Parça alınıp patoloji ye gönderildi. Doktor bize sonucun tam olarak temiz gelmediğini 200tl daha verin ayrıntılı inceleyelim transferi de bir ay erteleyelim yıkıldık tabiki. Neyse ödemeyi yaptık sonucun hemen geldiğini ve temiz olduğunu söylediler. Doktorumuz bizim adımıza sağol sun önceden onay vermiş. Doktoru aradık sonuç temiz falan dedik. Transferi salı günü yapalım dedi. Ayrıca histereskopi yaptırdığımız zaman da bize fatura vermediler. İşlemin resmi kaydı yok yani. Ne olursa olsun kimseye güvenmeyin. @Yenilikiyigelirbelki canm seni şimdi daha iyi anlıyorum kesinlikle haklısın
Inşallah senin de hayırlı haberlerini alirizHayırlı olsun canm insallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Benim de salı günü transfer olacak.
İnşallahhh canmmm hakkımızda hayırlısıYa işte bunlar böyle canım bana yaptıkları daha neler var da ben anlatmıyorum burda hele o doktor olacak şahıs beş para etmez salı gününe transferin varmış sen ona odaklan şimdi takma kafana ama malesef böyle işte ben sana demiştim ya önceden hayırlısı olsun hakkında inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?