Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya
- Konu Sahibi Turko1616
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tebrik ederim allah tamamına erdirsin benim amh düşük tedavi uzuyor siz karar verdiğiniz gibi başladınız dimi tedaviyeMeraba bayanlar bende tüp bebek yaptirdim zeki beyde 3 aylık hamileyim çok şükür doktorun adini okuyunca yazmak istedim sorulariniz olursa sorabilirsiniz çok zor bi süreç tüp bebek allah yardımcınız olsun inşallah hemen tutar ve kucağınıza alırsınız bebislerinizi
evet on görüşme yaptıktan sonra ilk adetin 2 günü başladık tedaviye eşimde sperm 1,2 tane vardı o yüzden başka çaremiz yoktu allah herkesin yardımcısı olsun kimsenin kucağını boş birakmasinTebrik ederim allah tamamına erdirsin benim amh düşük tedavi uzuyor siz karar verdiğiniz gibi başladınız dimi tedaviye
- 1 Mayıs 2016
- 173
- 78
- 48
- 40
- 1 Mayıs 2016
- 173
- 78
- 48
- 40
Nerde yapiyorsunuzArkadaşlar bu gün tedaviye başladık geçen ay hiç folikül gözükmediği için iptal olmuştu bu gün 3 folikül görünce tedaviye başladık birbirimize dua edelim rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın
Ben urfadayım lotus ta yapıyorumNerde yapiyorsunuz
- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
Canım ilk denemem benim ınslalah tutacak hayırlıca bu ay transferim yapılacak nasıpse. Ben ilk 400 muayene ücret verdim. Toplam 10 bin buldu hersey dahil. Inslalah hayırlıca yavrularımıza kavuşuruz. Tabii daha fazlada tutabilir tedavi aynı olmaya biliyor canımMerhaba kızlar Pazartesi zeki hoca da tüp bebeğe başlayacam ne kadar ücret gidiyor bide ilk deneme de tutan var mı aranızda
Bende ilk denemeye başladım 8 bin tüp bebek 400 muayene rahim dinlendirme 750 amh yaptırın devlette yoksa o da 216 lira kan tahlilleri de sağlık ocağında yaptırın hemogram biyokimya hormon yaptırın ilaçlar da 2-3 binMerhaba kızlar Pazartesi zeki hoca da tüp bebeğe başlayacam ne kadar ücret gidiyor bide ilk deneme de tutan var mı aranızda
Klinik adi altinda pislik yuvasi bi yer hijyen yok alaka ilgi parayi odeyene kadar yumurta toplandimi transfer yapildimi hic bir kanit yok size negatif demeye tenezzulu olmayan hicbir aciklama yapmayan nedense normal yollardan hamile kalanlarin ki tesadufen her defasında olan umut tuccari para tek isi olan bir doktor... guya akupunktur tedavisi yapio 1750 tl fazla oduosun transfere girerken iki uc akupunktur ignesi takilio oda uzman olmayan anestezici hemsire hasta bakici yani kim bostaysa o takio igneleri adıda tedavi ) adam reklam ürünü aylarca gittim bir tane gebelige sahit olmadim google da bakin bir ttane kötu yorumu yok hakan efendinin neden... kaldırılıp siliniyor her kurusum her emegim her gozyasim hakan coksuer efendinin boynunun vebali olsun haram olsun zerre kadar kurusumMerhaba hakan beyle ne sorun yaşarsınız acaba
Merhaba arkadaşlar benim bu gün opu oldu birtane tek yumurta gelişti oda boş çıktı adet olunca Zeki beye gidicem Urfa’dan Diyarbakır’a günü birlik gidip gelmek gözüme geldi ama artık mecbur gidicem burdan Urfa’dan giden arkadaşlara sormak istediğim gün aşırı kontrol varya onda mı günü birlik gidip geldiniz cevap yazarsanız sevinirim
- 1 Mayıs 2016
- 173
- 78
- 48
- 40
Ever sorulara asla cevap vermemesi falan sinir bozucu mesela ikidir donduralim diyorum kalmadı diyor embriyo kestirip atıyor kaçta ne onu bile sóylemiypr ilkinde ben hamile kaldım oğlum var çok şükür ama sóylediklerinize katılıyorum hiç rahatlatan bı doktor değil şimdi yine yaptık orda ilki tutunca bakalım herşeyin hayırlısıKlinik adi altinda pislik yuvasi bi yer hijyen yok alaka ilgi parayi odeyene kadar yumurta toplandimi transfer yapildimi hic bir kanit yok size negatif demeye tenezzulu olmayan hicbir aciklama yapmayan nedense normal yollardan hamile kalanlarin ki tesadufen her defasında olan umut tuccari para tek isi olan bir doktor... guya akupunktur tedavisi yapio 1750 tl fazla oduosun transfere girerken iki uc akupunktur ignesi takilio oda uzman olmayan anestezici hemsire hasta bakici yani kim bostaysa o takio igneleri adıda tedavi ) adam reklam ürünü aylarca gittim bir tane gebelige sahit olmadim google da bakin bir ttane kötu yorumu yok hakan efendinin neden... kaldırılıp siliniyor her kurusum her emegim her gozyasim hakan coksuer efendinin boynunun vebali olsun haram olsun zerre kadar kurusum
Ben de geçen sene urfadann gidiş geliş yaptım arabamla günü birlik ama ben de zeki denen adama hakkımı asla helal etmiyorumMerhaba arkadaşlar benim bu gün opu oldu birtane tek yumurta gelişti oda boş çıktı adet olunca Zeki beye gidicem Urfa’dan Diyarbakır’a günü birlik gidip gelmek gözüme geldi ama artık mecbur gidicem burdan Urfa’dan giden arkadaşlara sormak istediğim gün aşırı kontrol varya onda mı günü birlik gidip geldiniz cevap yazarsanız sevinirim
Docent olmus ama adam olamamis bir zat kendisi malesef insanliktan nasibini almamis tek derdi para ...allaha havale ediyorum paramida helal etmiyorum benimde 2 yumurta transferi yapti hemde sormadan belki donduracaktim birini transfer sonrasi hemsireden ogrendim kendisiyle gorusemedik bile he he tamam tamam görüşücez hadi bakalim pişpiş tecrubesizdik malesef icine dusunce anladik heleki yumurta toplamada birinin cikarip diğerinin giydigi hasta önlüklerinden sonra heleki guya ameliyathanede ayni bezin uzerine ciplak sekilde herkesin temas ettigi ortuye yatinca dedim nasil bi yer burasi hic bi sorun yok neden olmadi aciklama bile yapmadı olmaz allahtan ona lafim yok ama bir aciklama bekliosun ne yaşadığımızı bi biz birde allah biliyor bukadar ucuz degil hicbisey allah bildigi gibi yapsin.... hakkinda hayirlisi olsun canim insallah iyi haberlerini alirizEver sorulara asla cevap vermemesi falan sinir bozucu mesela ikidir donduralim diyorum kalmadı diyor embriyo kestirip atıyor kaçta ne onu bile sóylemiypr ilkinde ben hamile kaldım oğlum var çok şükür ama sóylediklerinize katılıyorum hiç rahatlatan bı doktor değil şimdi yine yaptık orda ilki tutunca bakalım herşeyin hayırlısı
Neden ne sorun çıktı genelde çok güvenilir başarılı bi drBen de geçen sene urfadann gidiş geliş yaptım arabamla günü birlik ama ben de zeki denen adama hakkımı asla helal etmiyorum
Ne sorun yaşadın canim bilgilendirirmisinBen de geçen sene urfadann gidiş geliş yaptım arabamla günü birlik ama ben de zeki denen adama hakkımı asla helal etmiyorum
Bana göre öyle değilNeden ne sorun çıktı genelde çok güvenilir başarılı bi dr
Canım senin hakan hocadan yaşadığın şeylerin çok benzeri diyeyim doktor bazında merkezin temizliği falan değil de yanlış tedavi bilgilendirmeme gibi iki soru soran zorun gidiyordu doktorun yeni kısa ve kabaca daha çok şey yaşadım ve tanık oldum Allah'a havale ettim ben onu ve Süreyya denen şahsıNe sorun yaşadın canim bilgilendirirmisin