evet yumurta rezervim bitmişÇok üzüldüm canımsorununuz Nedir peki sadece amh değeri düşük olması mı
Canm benm arkadaşımın da. 0.01 doktor yumurtaların tmiş dedi. Hemen tüp bebek yaptılar ama tutmadı. İki ay sonra kendiliğinden hamile kaldı. Şimdi çok tatlı bir kızı var. RABBİM büyük. O istedikten sonra olmayacak bişey yok. O yüzden canını sıkma. Bol bol dua et.evet yumurta rezervim bitmiş
Tamamiyle bitmemiş ki yumurta rezerviniz Allahtan Ümit kesilmez ovulasyon testi ile yumurtlama görüp gebe kalabilirsiniz eşinizde sorun yoksaSize sormak istediğim artık ciddi ciddi yumurta donasyonu düşünüyorum onuda Kıbrıs’ta yapıyorlar siz olsanız yaparmıydınız
böyle şeyler duyunca umutlanıyorum allah büyüktür ona nasıl tüp bebek yaptılar ki bana Zeki bey yapılmaz dediCanm benm arkadaşımın da. 0.01 doktor yumurtaların tmiş dedi. Hemen tüp bebek yaptılar ama tutmadı. İki ay sonra kendiliğinden hamile kaldı. Şimdi çok tatlı bir kızı var. RABBİM büyük. O istedikten sonra olmayacak bişey yok. O yüzden canını sıkma. Bol bol dua et.
eşimde sorun yok ben 3 4 ay ovulasyon testi kullandım 15 gün pozitif oluyor ama boşTamamiyle bitmemiş ki yumurta rezerviniz Allahtan Ümit kesilmez ovulasyon testi ile yumurtlama görüp gebe kalabilirsiniz eşinizde sorun yoksa
Anladım Allah yardımcınız olsun inşallaheşimde sorun yok ben 3 4 ay ovulasyon testi kullandım 15 gün pozitif oluyor ama boş
Canm her doktorun bakış açısı aynı olmuyor. Bazı doktorlar yine de deneyelim diyo. Malatyada yaptırmıştıböyle şeyler duyunca umutlanıyorum allah büyüktür ona nasıl tüp bebek yaptılar ki bana Zeki bey yapılmaz dedi
Zeki bey mükemmel bir doktor değil ki burda diyorum arkadaşlara başka doktora gidin mutlaka diye bakın zeki denen doktorun lafıyla kendinizi yıkmayınböyle şeyler duyunca umutlanıyorum allah büyüktür ona nasıl tüp bebek yaptılar ki bana Zeki bey yapılmaz dedi
Gidicem bi doktorla sabit kalmamak gerek elimizden gelen herşeyi yapıcaz artık rabbim nasip etmesiZeki bey mükemmel bir doktor değil ki burda diyorum arkadaşlara başka doktora gidin mutlaka diye bakın zeki denen doktorun lafıyla kendinizi yıkmayın
Rabbim emeğini boşa çıkarmasın inşallah oruçta pozitif müjdeni alırızKızlar yarın transferim var ınslalah dua edin hayırlı sonuçlar alalim Rabbım hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın ınslalah
Hayirlisi olsun iyi haberlerini aliriz insallahRabbim emeğini boşa çıkarmasın inşallah oruçta pozitif müjdeni alırız
İnsallah şuan yapıldı 1saat oldu yatıyorum çok iyiyim elhamdülillah Rabbım nasıp eder ınslalahhayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın sende bizim gibi bahçeci ailesine katılırsın :)
Hayırlısıyla güzel haberler alırsın insallahhh canm. Sürekli pozitif düşün bol bol su iç ve dua etKızlar yarın transferim var ınslalah dua edin hayırlı sonuçlar alalim Rabbım hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın ınslalah
Aynen cok iyim sukur olcak hayırlısıyla Rabbım buyuk umutluyum çok şükürHayırlısıyla güzel haberler alırsın insallahhh canm. Sürekli pozitif düşün bol bol su iç ve dua et
Hadi bakalım bol bol dinlen canmmAynen cok iyim sukur olcak hayırlısıyla Rabbım buyuk umutluyum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?