Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Size sormak istediğim artık ciddi ciddi yumurta donasyonu düşünüyorum onuda Kıbrıs’ta yapıyorlar siz olsanız yaparmıydınız

evet yumurta rezervim bitmiş
Canm benm arkadaşımın da. 0.01 doktor yumurtaların tmiş dedi. Hemen tüp bebek yaptılar ama tutmadı. İki ay sonra kendiliğinden hamile kaldı. Şimdi çok tatlı bir kızı var. RABBİM büyük. O istedikten sonra olmayacak bişey yok. O yüzden canını sıkma. Bol bol dua et.

Size sormak istediğim artık ciddi ciddi yumurta donasyonu düşünüyorum onuda Kıbrıs’ta yapıyorlar siz olsanız yaparmıydınız
Tamamiyle bitmemiş ki yumurta rezerviniz Allahtan Ümit kesilmez ovulasyon testi ile yumurtlama görüp gebe kalabilirsiniz eşinizde sorun yoksa

böyle şeyler duyunca umutlanıyorum allah büyüktür ona nasıl tüp bebek yaptılar ki bana Zeki bey yapılmaz dedi

Tamamiyle bitmemiş ki yumurta rezerviniz Allahtan Ümit kesilmez ovulasyon testi ile yumurtlama görüp gebe kalabilirsiniz eşinizde sorun yoksa
eşimde sorun yok ben 3 4 ay ovulasyon testi kullandım 15 gün pozitif oluyor ama boş

böyle şeyler duyunca umutlanıyorum allah büyüktür ona nasıl tüp bebek yaptılar ki bana Zeki bey yapılmaz dedi
Canm her doktorun bakış açısı aynı olmuyor. Bazı doktorlar yine de deneyelim diyo. Malatyada yaptırmıştı

Zeki bey mükemmel bir doktor değil ki burda diyorum arkadaşlara başka doktora gidin mutlaka diye bakın zeki denen doktorun lafıyla kendinizi yıkmayın

Zeki bey mükemmel bir doktor değil ki burda diyorum arkadaşlara başka doktora gidin mutlaka diye bakın zeki denen doktorun lafıyla kendinizi yıkmayın
Gidicem bi doktorla sabit kalmamak gerek elimizden gelen herşeyi yapıcaz artık rabbim nasip etmesi

Kızlar yarın transferim var ınslalah dua edin hayırlı sonuçlar alalim Rabbım hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın ınslalah

Amın kızlar mübarek günler içinde Rabbım herkese nasip etsin ınslalah

hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın sende bizim gibi bahçeci ailesine katılırsın :)
İnsallah şuan yapıldı 1saat oldu yatıyorum çok iyiyim elhamdülillah Rabbım nasıp eder ınslalah

Kızlar yarın transferim var ınslalah dua edin hayırlı sonuçlar alalim Rabbım hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın ınslalah
Hayırlısıyla güzel haberler alırsın insallahhh canm. Sürekli pozitif düşün bol bol su iç ve dua et

Hayırlısıyla güzel haberler alırsın insallahhh canm. Sürekli pozitif düşün bol bol su iç ve dua et
Aynen cok iyim sukur olcak hayırlısıyla Rabbım buyuk umutluyum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…