İnşallahhh canm bana da dua et olur muInşallah senin de hayırlı haberlerini aliriz
Ayy hadi hayırlısı canım çok acıdı mı canın transfer anında sanırım bir alet takılıyırmuş hiç transfer olmadığımdan bilmiyorumKızlar dün bebişlerimi aldım. Transferim biraz zor oldu. Embriyoları bırakacağı yeri göremedi. 20 dakika falan sürdü. Şimdi de dinleniiyorum
Benm dördüncü denemem canm. İlk defa böyle oldu. Histereskopiden sonra olabiliyormuş. Çok zorlandım. Çok şükür bitti. Şimdi vitamin haplarına, estrofem, progestan iğne ve jele devam. Oksapar diye bir iğne verdi göbekten onu kullanıyorum. Bu arada hiç korkma normalde transfer çok kısa sürüyorAyy hadi hayırlısı canım çok acıdı mı canın transfer anında sanırım bir alet takılıyırmuş hiç transfer olmadığımdan bilmiyorumtransfer sonrası neler kullanıyorsun progesteron iğne şeklinde mi
Hakan Kadiraga da mi başladınız..ben diyarbakır da tüp bebek yapt im takibi için de hakan kadiragaya gidiyordum..o kadar hastayla iletişimi olmayan ultrasonda bebeği bile göremeyen bi doktor...rahim ağzı yetmezliğime tanı koyamadığı görmediği için bebeğimi 25 haftada erken doğurdum kaybettim..20. Haftada acil gittim kanamayla adam acil doktoru serklaj yapar diye tınlamadı bile..erken tanı ile bilseydi şuan bebeğim karnimda olacaktı mezarda değil...ayrica yenidoğan yoğum bakımı da lotusun..bebegim öldükten 2 gün sonra haber vererek ayrı bi sorumsuzluk göstergesi.. .ahmet Padak ilgiliydi sadece o uğraştı o da ayrılmış ordan..urfa beni mahvetti..Slm bende urfdayım burda lotus ta başladım tedaviye vitamin alma aşamasındayım Mayıs’ta başilack tüp bebek ama aklım Diyarbakır zeki beyde doğrusu sizin sorun ne
Çok geçmiş olsun canmm. Yumurta sayın mı fazlaydı acaba. Benm 6 tane yumurtam vardı. Çok zorlanmadımKızlar opu yapıldı öncesi ve sonrası çok sancı çektim kustum
bana ilgili davrandıHakan Kadiraga da mi başladınız..ben diyarbakır da tüp bebek yapt im takibi için de hakan kadiragaya gidiyordum..o kadar hastayla iletişimi olmayan ultrasonda bebeği bile göremeyen bi doktor...rahim ağzı yetmezliğime tanı koyamadığı görmediği için bebeğimi 25 haftada erken doğurdum kaybettim..20. Haftada acil gittim kanamayla adam acil doktoru serklaj yapar diye tınlamadı bile..erken tanı ile bilseydi şuan bebeğim karnimda olacaktı mezarda değil...ayrica yenidoğan yoğum bakımı da lotusun..bebegim öldükten 2 gün sonra haber vererek ayrı bi sorumsuzluk göstergesi.. .ahmet Padak ilgiliydi sadece o uğraştı o da ayrılmış ordan..urfa beni mahvetti..
benim hiç öyle olmadı sadece iki gün adet sancısı gibi ağrı vardı birtane yumurta olduğu için mi acabaKızlar opu yapıldı öncesi ve sonrası çok sancı çektim kustum
26 yumurta toplandı çok sancı oldu serum taktılar kustum sonrasında da iki ağrı kesici yaptılar sancım durana kadar canımÇok geçmiş olsun canmm. Yumurta sayın mı fazlaydı acaba. Benm 6 tane yumurtam vardı. Çok zorlanmadım
26 yumurta toplandı ve cidden çok sancı yaptı doktor erken çatlıyor olabilirler dedi akşama kadar da bulantım devam etti ki öncesinde kustum dabenim hiç öyle olmadı sadece iki gün adet sancısı gibi ağrı vardı birtane yumurta olduğu için mi acabasizin kaç yumurta toplandı
sizin maşallah iyi çıkmış yumurtalar keşke bende de o kadar çıksaydı da sancım hiç olsaydı bizim o kadar emek boşa gitti sizin inşallah sonuç güzel olur26 yumurta toplandı ve cidden çok sancı yaptı doktor erken çatlıyor olabilirler dedi akşama kadar da bulantım devam etti ki öncesinde kustum da
Fazla yumurta çıksa da beşinci güne en fazla 3-4 tane kalıyor kaçıncı denemeniz sizinsizin maşallah iyi çıkmış yumurtalar keşke bende de o kadar çıksaydı da sancım hiç olsaydı bizim o kadar emek boşa gitti sizin inşallah sonuç güzel olur
Benim ilk oldu benim yumurta rezervi bitmiş gibi şansım çok azFazla yumurta çıksa da beşinci güne en fazla 3-4 tane kalıyor kaçıncı denemeniz sizin
Amh değerine bakmadı mı iyi düşünün herşey iyi olsunBenim ilk oldu benim yumurta rezervi bitmiş gibi şansım çok az
Çok geçmiş olsun canm. Yumurta sayın fazlaymış onunla ilgili olabilir.26 yumurta toplandı çok sancı oldu serum taktılar kustum sonrasında da iki ağrı kesici yaptılar sancım durana kadar canım
Çok teşekkür ediyorum Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınÇok geçmiş olsun canm. Yumurta sayın fazlaymış onunla ilgili olabilir.
Çok üzüldüm canımArkadaşlar Zeki beye gittim durumum çok kötüymüş amh 0.40 sanıyordum ama 0.040 mış git eve 3 ayda bi gel kontrole yapacak bişi yok belki kendiliğinden mucize olur senin tedavin YÖK dedi yıkıldım
Rabbim yardımcın olsun canm. Ek takviyelere geç. Mutlaka vardır yapacak bişeyler. İyice araştır canmArkadaşlar Zeki beye gittim durumum çok kötüymüş amh 0.40 sanıyordum ama 0.040 mış git eve 3 ayda bi gel kontrole yapacak bişi yok belki kendiliğinden mucize olur senin tedavin YÖK dedi yıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?