Evet canım bende on görüşmeye gidicem. 3 yıldır benımde olmuyor eşimde problem yok bende o kadar doktor gezdım bı tanesi pcos dedi bulundugum ilde duzgun doktor yok bozuna ozele para harcayacagıma tüp bebek yaptıralım dıyoruz . Ama dıyarbakırda 6 saat uzak yaşadıgım yere. Zor bi sürec olacak rabbım sonunu guzelleştirsın ınsallah
Evet canım bende on görüşmeye gidicem. 3 yıldır benımde olmuyor eşimde problem yok bende o kadar doktor gezdım bı tanesi pcos dedi bulundugum ilde duzgun doktor yok bozuna ozele para harcayacagıma tüp bebek yaptıralım dıyoruz . Ama dıyarbakırda 6 saat uzak yaşadıgım yere. Zor bi sürec olacak rabbım sonunu guzelleştirsın ınsallah
Merhabalar hiç bir sıkıntı yok 41 yaşındayım yumurta rezervim çok iyi ama 4 yıllık evliyim bir kürtaj oldu haricinde hep negatif tüp bebek tedavim oldu dondurulmuşlarla pozitif görmedim maalesef Zeki Akkumda başladım 2 gün oldu estrofem falan vermedi sadece 2 tane iğne kullanıyorum ilaç olarak yeni başlayanlar ne kullanıyor bilgi alabilir miyim bi de Elazığ’dan gidiyorum orda kalıcı bi aşama var mı