• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Kızlar dün bebişlerimi aldım. Transferim biraz zor oldu. Embriyoları bırakacağı yeri göremedi. 20 dakika falan sürdü. Şimdi de dinleniiyorum

Kızlar dün bebişlerimi aldım. Transferim biraz zor oldu. Embriyoları bırakacağı yeri göremedi. 20 dakika falan sürdü. Şimdi de dinleniiyorum
Ayy hadi hayırlısı canım çok acıdı mı canın transfer anında sanırım bir alet takılıyırmuş hiç transfer olmadığımdan bilmiyorum :( transfer sonrası neler kullanıyorsun progesteron iğne şeklinde mi

Ayy hadi hayırlısı canım çok acıdı mı canın transfer anında sanırım bir alet takılıyırmuş hiç transfer olmadığımdan bilmiyorum :KK43: transfer sonrası neler kullanıyorsun progesteron iğne şeklinde mi
Benm dördüncü denemem canm. İlk defa böyle oldu. Histereskopiden sonra olabiliyormuş. Çok zorlandım. Çok şükür bitti. Şimdi vitamin haplarına, estrofem, progestan iğne ve jele devam. Oksapar diye bir iğne verdi göbekten onu kullanıyorum. Bu arada hiç korkma normalde transfer çok kısa sürüyor

Slm bende urfdayım burda lotus ta başladım tedaviye vitamin alma aşamasındayım Mayıs’ta başilack tüp bebek ama aklım Diyarbakır zeki beyde doğrusu sizin sorun ne
Hakan Kadiraga da mi başladınız..ben diyarbakır da tüp bebek yapt im takibi için de hakan kadiragaya gidiyordum..o kadar hastayla iletişimi olmayan ultrasonda bebeği bile göremeyen bi doktor...rahim ağzı yetmezliğime tanı koyamadığı görmediği için bebeğimi 25 haftada erken doğurdum kaybettim..20. Haftada acil gittim kanamayla adam acil doktoru serklaj yapar diye tınlamadı bile..erken tanı ile bilseydi şuan bebeğim karnimda olacaktı mezarda değil...ayrica yenidoğan yoğum bakımı da lotusun..bebegim öldükten 2 gün sonra haber vererek ayrı bi sorumsuzluk göstergesi.. .ahmet Padak ilgiliydi sadece o uğraştı o da ayrılmış ordan..urfa beni mahvetti..

Hakan Kadiraga da mi başladınız..ben diyarbakır da tüp bebek yapt im takibi için de hakan kadiragaya gidiyordum..o kadar hastayla iletişimi olmayan ultrasonda bebeği bile göremeyen bi doktor...rahim ağzı yetmezliğime tanı koyamadığı görmediği için bebeğimi 25 haftada erken doğurdum kaybettim..20. Haftada acil gittim kanamayla adam acil doktoru serklaj yapar diye tınlamadı bile..erken tanı ile bilseydi şuan bebeğim karnimda olacaktı mezarda değil...ayrica yenidoğan yoğum bakımı da lotusun..bebegim öldükten 2 gün sonra haber vererek ayrı bi sorumsuzluk göstergesi.. .ahmet Padak ilgiliydi sadece o uğraştı o da ayrılmış ordan..urfa beni mahvetti..
bana ilgili davrandı🤔 yarın Zeki beyde randevum var orda devam edicem siz geçmiş olsun rabbim inşallah kucağınızı boş bırakmasın😔

Kızlar opu yapıldı öncesi ve sonrası çok sancı çektim kustum
benim hiç öyle olmadı sadece iki gün adet sancısı gibi ağrı vardı birtane yumurta olduğu için mi acaba🤔sizin kaç yumurta toplandı

benim hiç öyle olmadı sadece iki gün adet sancısı gibi ağrı vardı birtane yumurta olduğu için mi acaba🤔sizin kaç yumurta toplandı
26 yumurta toplandı ve cidden çok sancı yaptı doktor erken çatlıyor olabilirler dedi akşama kadar da bulantım devam etti ki öncesinde kustum da

26 yumurta toplandı ve cidden çok sancı yaptı doktor erken çatlıyor olabilirler dedi akşama kadar da bulantım devam etti ki öncesinde kustum da
sizin maşallah iyi çıkmış yumurtalar keşke bende de o kadar çıksaydı da sancım hiç olsaydı bizim o kadar emek boşa gitti sizin inşallah sonuç güzel olur

sizin maşallah iyi çıkmış yumurtalar keşke bende de o kadar çıksaydı da sancım hiç olsaydı bizim o kadar emek boşa gitti sizin inşallah sonuç güzel olur
Fazla yumurta çıksa da beşinci güne en fazla 3-4 tane kalıyor kaçıncı denemeniz sizin

Arkadaşlar Zeki beye gittim durumum çok kötüymüş amh 0.40 sanıyordum ama 0.040 mış git eve 3 ayda bi gel kontrole yapacak bişi yok belki kendiliğinden mucize olur senin tedavin YÖK dedi yıkıldım😢

Arkadaşlar Zeki beye gittim durumum çok kötüymüş amh 0.40 sanıyordum ama 0.040 mış git eve 3 ayda bi gel kontrole yapacak bişi yok belki kendiliğinden mucize olur senin tedavin YÖK dedi yıkıldım😢
Çok üzüldüm canım 😔sorununuz Nedir peki sadece amh değeri düşük olması mı

Rabbim yardımcın olsun canm. Ek takviyelere geç. Mutlaka vardır yapacak bişeyler. İyice araştır canm

Back