Öyle yapıcam neresi bizi mutlu sona götürecekse rabbim yolumuzu oraya düşürsünCanm iyice araştır hangisi içine siniyorsa orda yaptır
Amin canm insallahhhÖyle yapıcam neresi bizi mutlu sona götürecekse rabbim yolumuzu oraya düşürsün
bende cumartesi vandan gidicem kızlar eşimde sperm yok aşılamadan direk tüp bebek yapıcam toplam ücret ne kadar gitti. doktor nasıl kızlarBen de Zeki bey ile tamamladım tedavimi şimdi çok şükür hamileyim darısı sizin de başınıza
canım sende hemen tüp bebek mi yaptın zaman çok alıyormu tedaviye hemen başladımı ben cumrtesi gidicem biraz evelde konuşmuştukMustan gidiyorum Diyarbakıra çok sorular var kafamda nasil olursa artık
rahim filmi çekiliyor mu bu işlemlerden önce canım sen çektin miCanm işlem kısa sürüyor. Bir saat öncesinde sizi merkeze çağırıyorlar ameliyat elbisesi giyiyorsun ve damar yolu açıp serum veriyorlar. Daha sonra işlem yerine götürüyorlar. Anestezi veriyorlar hiçbişey hissetmiyorsun. Eşin de o gün gelmeli çünkü ondan da örnek alıyorlar. Biraz dinlendikten sonra çıkabiliyorsunuz. Ben de dün oldum.
Rahim filmi tüp bebeğe başlamadan çekiliyor canmrahim filmi çekiliyor mu bu işlemlerden önce canım sen çektin mi
AĞRILI MI PEKİ BEN BİRAZ ÜRKEK DAVRANIYOMDA ÇOK AĞRILI DİORLAR BAHÇECİDEMİ ÇEKTİNİZRahim filmi tüp bebeğe başlamadan çekiliyor canm
AĞRILI MI PEKİ BEN BİRAZ ÜRKEK DAVRANIYOMDA ÇOK AĞRILI DİORLAR BAHÇECİDEMİ ÇEKTİNİZ
YA İNSTAGRAMDAN GÖRÜŞSEK aleynanesliAĞRILI MI PEKİ BEN BİRAZ ÜRKEK DAVRANIYOMDA ÇOK AĞRILI DİORLAR BAHÇECİDEMİ ÇEKTİNİZ
YA İNSTAGRAMDAN GÖRÜŞSEK aleynanesli süreçle ilgilibiraz danışsam olur mu rahatsz etmezsem bu hafta cumartesi gidicem naspse zeki beye
Başka bir merkezde iki kere çektim. Anestezisiz olanda canm çok yandı. O an çektiğim ağrıyı anlatamam. İkincisini anestezili çektim çok rahattı. Sana tavsiyem anestezili çekAĞRILI MI PEKİ BEN BİRAZ ÜRKEK DAVRANIYOMDA ÇOK AĞRILI DİORLAR BAHÇECİDEMİ ÇEKTİNİZ
Evet canım asilama için gitmiştim ama doktorla konuştum zaman kaybı olmasın diye tup bebek yapmaya karar verdik hersey 15 günde halloldu dinleniyorum diğer ay transfer olcak nasıpsecanım sende hemen tüp bebek mi yaptın zaman çok alıyormu tedaviye hemen başladımı ben cumrtesi gidicem biraz evelde konuşmuştuk
2 aylik birbsurec gerekiyor yeterli oluyor demek ki allah hayrlisiyla nasip etsin insallh guzel bebisler ya benim esimde sperm yokheralse bizm farkli surecek demiEvet canım asilama için gitmiştim ama doktorla konuştum zaman kaybı olmasın diye tup bebek yapmaya karar verdik hersey 15 günde halloldu dinleniyorum diğer ay transfer olcak nasıpse
Evet canım onda başka2 aylik birbsurec gerekiyor yeterli oluyor demek ki allah hayrlisiyla nasip etsin insallh guzel bebisler ya benim esimde sperm yokheralse bizm farkli surecek demi
amin canım benim inşallah normal de süreç nasılmış k.bakma bende gidecem ama yinede sormak istedim bnde cumrtesi orda olacam acaba ne kadar süreck tedavim eşimde sperm yok ya o farklı olabilir belkiEvet canım onda başka
TEknikler kullaniliyor bu kadar uzamazdi bizimki de ben dinlenmek istedim ınsallaj hayırlıca kavuşuruz evlatlarimiza
Degısık olur ama ilk adetin in 2 günü gidiyorsun sonra normalse değerlerin igne başlıyor sonra 3nkez kontrol gidiyorsunamin canım benim inşallah normal de süreç nasılmış k.bakma bende gidecem ama yinede sormak istedim bnde cumrtesi orda olacam acaba ne kadar süreck tedavim eşimde sperm yok ya o farklı olabilir belki
anladım canım t. ederim artık hayırlı haber verirsinz inşalhDegısık olur ama ilk adetin in 2 günü gidiyorsun sonra normalse değerlerin igne başlıyor sonra 3nkez kontrol gidiyorsun
Inslalah hepimiz hayırlı haberler alırız en kısa zamandaanladım canım t. ederim artık hayırlı haber verirsinz inşalh
Merhaba hakan beyle ne sorun yaşarsınız acabaBenim ikinci denemem olacak ocak ayinda bir negatifle sonuclanan tedavim var 1 aydir kanamam var bi bitse bende hemen baslamak istiyorum ilki malesef hakan coksuere gittim onlari allaha havale ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?