BKızlar saat 11 de bu gun insallah toplama özlemim var dua edin hayırlı sonuçlar alayım ınslalah
Amin 24 tane olmuş canım sukur insallah kalitelilerdir hayırlı sonuç alırızB
Kaliteli ve bol bol yumurtaların olsun canm
Maşallah çok güzel canm insallahh güzel bir şekilde döllenip bol nol embriyo olurAmin 24 tane olmuş canım sukur insallah kalitelilerdir hayırlı sonuç alırız
Amin canim ınslalah şimdi sıra adet olmakta hayırlıca bakalımMaşallah çok güzel canm insallahh güzel bir şekilde döllenip bol nol embriyo olur
Adetimin azalmasını bekliyorum. Eğer azalırsa pazartesi histereskopi yapılacak azalmazsa önümüzdeki aya kalacak. Zeki hoca yurt dışına gidecekmişNe alemdesiniz kizlar iyimisiniz hersey yolunda mı
Benim opu oldu. Adet bekliyoruz bir belirttim yok ıyce dinleniyorum bende ek gikar alıyorum rahime iyi gelen bakalım obur ay ınslalah Rabbım hayırlısını versin önemli olan oNe alemdesiniz kizlar iyimisiniz hersey yolunda mı
Nezaman gidecekmis hakkinda hayirlisi canimAdetimin azalmasını bekliyorum. Eğer azalırsa pazartesi histereskopi yapılacak azalmazsa önümüzdeki aya kalacak. Zeki hoca yurt dışına gidecekmiş
Slm bende urfdayım burda lotus ta başladım tedaviye vitamin alma aşamasındayım Mayıs’ta başilack tüp bebek ama aklım Diyarbakır zeki beyde doğrusu sizin sorun neUrfadan gidip geliyorum canm
Canm benm karışık. Rahimde yapışıklık amh 0.54 ilaçsız adet olamıyorum. Önümüzdeki ay transfer var bakalım artık.Slm bende urfdayım burda lotus ta başladım tedaviye vitamin alma aşamasındayım Mayıs’ta başilack tüp bebek ama aklım Diyarbakır zeki beyde doğrusu sizin sorun ne
Salı günü gitti canm ama ben pazartesi ameliyat oldum çok şükür. Yapışıklık yokmuş polip vardı onu temizledik dedi. Önümüzdeki ay transfer olacak insallahhhNezaman gidecekmis hakkinda hayirlisi canim
Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın benimde amh 0.40 siz nasıl yaptınız günü birlik mi gidip geliyorsunuz benim gözüme geldi o yüzden Hakan kadirağa da başladık ama adet olunca oraya da gidip bi konuşmak istiyorumCanm benm karışık. Rahimde yapışıklık amh 0.54 ilaçsız adet olamıyorum. Önümüzdeki ay transfer var bakalım artık.
Günü birlik gidip geldim canm. Yani zaten çok gidilmiyor. Benmki biraz uzun sürdü. İki ay kist vardı onun için gidip geldik. Yumurta toplamadan sonra histereskopi yapıldı. Çalıştığım halde çok da zorlanmadım. Bahçeci gerçekten iyi. Zeki akkuma da güveniyorum.Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın benimde amh 0.40 siz nasıl yaptınız günü birlik mi gidip geliyorsunuz benim gözüme geldi o yüzden Hakan kadirağa da başladık ama adet olunca oraya da gidip bi konuşmak istiyorum
Anladım canım bilgi için sağol bende adet olunca gidicem inşallah ikimizde burdan hamileyim müjdesi veririz birbirimize rabbim emeğimizi boş çıkarmasın inşallahGünü birlik gidip geldim canm. Yani zaten çok gidilmiyor. Benmki biraz uzun sürdü. İki ay kist vardı onun için gidip geldik. Yumurta toplamadan sonra histereskopi yapıldı. Çalıştığım halde çok da zorlanmadım. Bahçeci gerçekten iyi. Zeki akkuma da güveniyorum.
Amin canm inşallaaahhhhhhAnladım canım bilgi için sağol bende adet olunca gidicem inşallah ikimizde burdan hamileyim müjdesi veririz birbirimize rabbim emeğimizi boş çıkarmasın inşallah
Canım son soruAmin canm inşallaaahhhhhh
Canım fiyat bilgisi vermedinAmin canm inşallaaahhhhhh
Canm hastaneye 6450Canım son soruorada fiyat ne size ne kadara mal oldu bize burda 9 10 bin dediler
Merkeze 6350 ama şuan 8000 ilaçlar 2000 civarı histereskopi 2650 canmCanım fiyat bilgisi vermedin
Canm hastaneye 6450
Merkeze 6350 ama şuan 8000 ilaçlar 2000 civarı histereskopi 2650 canm
[/QUOTE10 bini buluyor burda da aynı fiyat teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?