• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Ne alemdesiniz kizlar iyimisiniz hersey yolunda mı
Benim opu oldu. Adet bekliyoruz bir belirttim yok ıyce dinleniyorum bende ek gikar alıyorum rahime iyi gelen bakalım obur ay ınslalah Rabbım hayırlısını versin önemli olan o

Slm bende urfdayım burda lotus ta başladım tedaviye vitamin alma aşamasındayım Mayıs’ta başilack tüp bebek ama aklım Diyarbakır zeki beyde doğrusu sizin sorun ne
Canm benm karışık. Rahimde yapışıklık amh 0.54 ilaçsız adet olamıyorum. Önümüzdeki ay transfer var bakalım artık.

Nezaman gidecekmis hakkinda hayirlisi canim
Salı günü gitti canm ama ben pazartesi ameliyat oldum çok şükür. Yapışıklık yokmuş polip vardı onu temizledik dedi. Önümüzdeki ay transfer olacak insallahhh

Canm benm karışık. Rahimde yapışıklık amh 0.54 ilaçsız adet olamıyorum. Önümüzdeki ay transfer var bakalım artık.
Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın benimde amh 0.40 siz nasıl yaptınız günü birlik mi gidip geliyorsunuz benim gözüme geldi o yüzden Hakan kadirağa da başladık ama adet olunca oraya da gidip bi konuşmak istiyorum

Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın benimde amh 0.40 siz nasıl yaptınız günü birlik mi gidip geliyorsunuz benim gözüme geldi o yüzden Hakan kadirağa da başladık ama adet olunca oraya da gidip bi konuşmak istiyorum
Günü birlik gidip geldim canm. Yani zaten çok gidilmiyor. Benmki biraz uzun sürdü. İki ay kist vardı onun için gidip geldik. Yumurta toplamadan sonra histereskopi yapıldı. Çalıştığım halde çok da zorlanmadım. Bahçeci gerçekten iyi. Zeki akkuma da güveniyorum.

Günü birlik gidip geldim canm. Yani zaten çok gidilmiyor. Benmki biraz uzun sürdü. İki ay kist vardı onun için gidip geldik. Yumurta toplamadan sonra histereskopi yapıldı. Çalıştığım halde çok da zorlanmadım. Bahçeci gerçekten iyi. Zeki akkuma da güveniyorum.
Anladım canım bilgi için sağol bende adet olunca gidicem inşallah ikimizde burdan hamileyim müjdesi veririz birbirimize rabbim emeğimizi boş çıkarmasın inşallah 🙏🏻

Canm iyice araştır hangisi içine siniyorsa orda yaptır

Back