Canım merhaba merak ettim seni embriyolar iyidir inşallah aradılar mıUrfadan gidip geliyorum canm
Ilk denemelerinizmi kizlar
Mustan gidiyorum Diyarbakıra çok sorular var kafamda nasil olursa artık
Ami' canım ınslalah yaHiç korkma bence zaten kafandaki bütün soruları Bahçeci deki herkes cevaplıyor sormaya da çekinme. Hayırlı haberler verirsin inşallah bize de
3. Güne iki gün embriyo geldi ve donduruldu canm. Bir tanesi geriden geliyordu salı gününe kadar takip edecez dediler. Bakalım inşallah o da devam etmiştir yarın arayacaklarCanım merhaba merak ettim seni embriyolar iyidir inşallah aradılar mı
Hadi hayırlısı inşallah canım iki tane var en kötü3. Güne iki gün embriyo geldi ve donduruldu canm. Bir tanesi geriden geliyordu salı gününe kadar takip edecez dediler. Bakalım inşallah o da devam etmiştir yarın arayacaklar
Aynen canm. Hayırlısı olsunHadi hayırlısı inşallah canım iki tane var en kötü
İnsallahhhh canmmYarın kontrolüm var kızlar yine dua edin ınsllah güzel şeyler duymak istiyorum sukur halimize ınslalah hayırlı bebisler imiz olur
Amin canimKızlar benim hersey çok güzelmiş cumartesi yumurta toplama var canlar hayırlıca ınslalah diğer aya transferim Rabbım nasıp eder inşallah
Hakkında hayırlısı olsun inşallah tez vakitte rabbim nasip etsinKızlar benim hersey çok güzelmiş cumartesi yumurta toplama var canlar hayırlıca ınslalah diğer aya transferim Rabbım nasıp eder inşallah
Amin canim insallah hepimizeHakkında hayırlısı olsun inşallah tez vakitte rabbim nasip etsin
Evet canımHerkes diyarbakirdanmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?