kesinlikle bilgili bi doktor....
Son zamanlarda bu dra giden var mı arkadaslar fikirleriniz nedir.. Bu dra gitmek istiyorum 1 buçuk senedir çocuk için uğraşıyoruz ama Rabbimin takdiri tabi..
Esimle benim bi sıkıntımız yok sebepsiz yani
Şimdiden teşekkürler. .
Merhaba arkadaşlar,
Sizleri yanlış yönlendirmemek adına buraya düşüncelerimi yazmadan önce gerçekten emin olmak istedim. Şimdi hiçbir tereddütüm kalmadı. Aydın Ilgın= Kesinlikle Mükemmel Bir Doktor.
Eğer sizde benim gibi araştırmacı bir kişiliğe sahipseniz, hamilelik süresince doktorunuzun sizi her türlü konuda doğru bir şekilde bilgilendirdiğine emin olmak istiyorsanız kesinlikle çok fazla düşünmeden Op. Dr. Aydın Ilgın� a gidin. Ben CV sinden etkilenerek gitmiştim. Çok şükür doğru bir tercih yapmışım. Hamileliğimin ilerleyen haftalarında bebeğimin göbek kordonunda tek atardamar olduğunu öğrendik. Ve bizim için çok sıkıntılı ve stresli bir hamilelik süreci başlamış oldu. Ama doktorum Aydın Bey sürekli olarak bizi pozitif yönde motive etti. Süreçte ve sürecin sonunda nelerle karşılaşabileceğimizi detaylıca aktardı. Çok şükür doktorumuzun dediği gibi oldu ve bebeğimiz sadece biraz küçük doğdu. Bunun dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Bebeğimiz küçük olduğu için sezaryen ile dünyaya geldi ve çok başarılı bir operasyon geçirdim. Yani sezaryen konusundada tam bir usta. Doktorumuzun ilgisi bebeğimiz doğduktan sonrada devam etti. Hastanede kaldığımız süre içerisinde defalarca ziyaretimize geldi bebeğimizle de benimle de çok ilgilendi. Her defasında sadece beni değil bebeğimizi de kontrol etti ve çocuk doktoru ile iletişim halindeydi. Sürecin başından sonuna her aşamasında ne kadar doğru bir tercih yaptığımızı bize defalarca gösterdi.
Kendisine herşey için çok çooooook teşekkür ederim� İyi ki sizi tercih etmişiz. Doktor arayışında olan herkese ısrarla tavsiye ediyorum. Pişman olmayacaksınız�
Peki bu doktorun muayene ücreti ne kadar? Hastanede sezeryan dpgum ne kadar? Bilginiz var mi acaba...bende suan 5 haftalik hamileyim...diyarbakirda gidebilecegim bir doktor arıyorum ama...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim ve arkadaşımın doktoruda Aydın bey ve biz de çok memnunuz kendisinden..muayene ücreti 70 tl.. tahlilerde 150 gibi bişey tutuyor..hastane çok güzel zaten,paranızla rezil olmuyosunuz..doğum ücretini sormadım henüz,erken daha diye =)
Yumurtalık kisti ameliyatı olmam lazım ne kadara yapar bilginiz varmı acaba
Canim merhaba sanada.. Hayirlisiyla guzel bir dogum olur senin icin.. Bende hala devam ediyorum insan merak ediyor haliyle dogumla ilgili gorustugunde banada yaz lutfen ne diyorlar nasil oluyor bilgilendirirsen cok cok sevinirim.. :))Merhabalar,
Bende aydin hocanin hastasiyim. Hepiniz gibi bende ondan cok memnunum. Hicbir zaman aklimda soru isaretleriyle muayeneden cikmadim. Ne sorduysam cok net cevapladi. Tiroit hastasiyim hamileligimi ogrendigim gunden beri istisnasiz tiroit degerlerimide kontrol edip ilgilendi. 32.haftaya girdim. Birkez bile normal dogum mu yapayim sezeryan mi dusunmedim. Doktorumlada hic konusmadim. Belki bu hafta kontrolumde neler yapmaliyim konusuruz.
Hepinize hayirli dogumlar dilerim.
(Hastanede refakatci ve hastane hizmetleri diye bi kitapcik almistik esimle. Orada ikramlardan oda suslemelerine kadar tum bilgiler vardi. Giris kaydi yaptirirken danisabilirsiniz )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?