Diyarbakır Memorial Op. Dr. Aydın ILGIN :)

egeli21

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
24
1
6
Diyarbakır
slm arkadaşlar.
öncelikle şunu belirteyim ; amacım reklam yapmak değil. bu yazıdan hiç bir çıkarım da yok.
bir yıldır gidip gelip kapısını aşındırdığım sayın Aydın ILGIN a olan minnettarlığımı sizlerle de paylaşmak istedim.
ayrıca Diyarbakır ve çevre illerde yaşayıp benim gibi dr bulmakta ve beğenmekte sıkıntı çeken arkadaşlara da yardımcı olmak isterim.
bir yıl önce gebelik öncesi kontroller için ve gebelik sürecinde devam etmek için dr arayışına başladım. ama çevremde sürekli ismini duyduğum isimlere güvenmiyordum.(bu çevrede yaşayanlar bilir. isimleri U ve G ile başlayanlar ) zira bu isimlerin şişirme reklamdan ibaret olduklarını düşünüyorum.(kişisel fikrim. amacım kötülemek diil)
arkadaşlar, bi kere şunu ifade edeyim. Aydın Bey kesinlikle önce hastasının psikolojisinin rahatlatıyor. ben ilk gittiğimde konuşurken titriyordum resmen ama Aydın Bey in kendinden emin sakin tavrı beni çok rahatlattı. Türkiyede kadınlar jinekolojik muayenelerde çok gerilir, maalum :26:. Aydın Bey çok profesyonel, hiç bir rahatsızlık hissetmiyorsunuz. Hastayla muayene sırasında göz teması kurmuyor rahatsız edici tek bir söz, tavır, davranış yok emin olun.
bunun dışında dr um hastanenin maddi kazancından ziyade öncelikle hastasının ihtiyaçlarını düşünüyor. size gereksiz tahliller yaptırmıyor. testlere zorunlu demiyor isterseniz yaptırın diyor. hatta gidip "maddi durumum yok beni muayene eder misiniz?" deseniz emin olun memnuniyetle kabul eder.
gebelik sürecimin rahat geçmesinde dr umun tavrının çok etkili olduğunu düşünüyorum. her sorumu ciddiyetle ve sabırla cevapladı. beni gereksiz endişelere düşürecek şeyler söylemedi. korkutmadı. her zaman yapmam gerekenleri kısa ve net bi şekilde söyledi. hemen ilaca yöneltmedi. hemileliğimde boğaz enfeksiyonu geçirmiştim. zencefil ve tarhana tavsiye etti
ayrıca hastanenin doğuma hazırlık kurslarında da dr.um çok ama çok iyiydi. hiç sıkılmadan tüm salon 2 saat Aydın Bey i dinledik
vee en önemlisi kesinlikle sezaryen de bir usta… dikişim mükemmel ve çok küçük. üstelik ameliyattan sonra 3 günde iyileştim. ne iltahap derdim oldu ne dayanılmaz ağrılar. dikiş alma yok pansuman yok bandaj yok. kurutucu sprey diye bişey sıkyorlar aynı gün banyo yapabiliyorsunuz.
aslında daha uzun uzun anlatmak isterim Aydın bey i… her konuda minnettarım kendisine. hassasiyeti, ilgisi, sabrı,güler yüzü, hoşgörüsü ve profesyonelliği ile kesinlikle bir numara.
eğer Diyarbakır veya çevre illerdeysiniz hiiiç başka dr aramayın. adres belli: Diyarbakır memorial hastanesi Op. Dr. Aydın ILGIN
NOT: sormak istediğiniz sorular kafanıza takılan bişeyler varsa memnuniyetle cevaplarım

bende Aydın Bey in hastasıyıım söylediklerinee katılıyorum kesinlikle çok iyi bir dr. ayrıca beni hiç sezaryene yönlendirmedi. normal doğum için cesaretlendirdi.

Son zamanlarda bu dra giden var mı arkadaslar fikirleriniz nedir.. Bu dra gitmek istiyorum 1 buçuk senedir çocuk için uğraşıyoruz ama Rabbimin takdiri tabi..
Esimle benim bi sıkıntımız yok sebepsiz yani
Şimdiden teşekkürler. .

ben suan 5 haftalik hamileyim. 2013 kasimda uzun arastirmalarim sonucu gebelik oncesi muayene icin aydin beye gittim ilgisinden ve bilgisinden memnun kaldim. bugun kesemizi gormeye gittik tekrar. beni cok guzel bilgilendirdi. vitamin acisindan ilaca yonlendirmedi neyi ne kadar yemem gerektigini soyledi kafama takilan herseye cevap verdi sabirli ve ilgili gercekten. hekimligi de cok iyi arastirmalarimdan vardim bu sonuca bence pisman olmazsin gitmeni tavsiye ederim. hamilelikte bir doktora guvenmek cok onemliymis ben suan aydin beyden baskasina guvenemiyorum. bi arkadasim da aydin beyde dogum yapti o da cok memnundu

Merhaba arkadaşlar,
Sizleri yanlış yönlendirmemek adına buraya düşüncelerimi yazmadan önce gerçekten emin olmak istedim. Şimdi hiçbir tereddütüm kalmadı. Aydın Ilgın= Kesinlikle Mükemmel Bir Doktor.
Eğer sizde benim gibi araştırmacı bir kişiliğe sahipseniz, hamilelik süresince doktorunuzun sizi her türlü konuda doğru bir şekilde bilgilendirdiğine emin olmak istiyorsanız kesinlikle çok fazla düşünmeden Op. Dr. Aydın Ilgın’ a gidin. Ben CV sinden etkilenerek gitmiştim. Çok şükür doğru bir tercih yapmışım. Hamileliğimin ilerleyen haftalarında bebeğimin göbek kordonunda tek atardamar olduğunu öğrendik. Ve bizim için çok sıkıntılı ve stresli bir hamilelik süreci başlamış oldu. Ama doktorum Aydın Bey sürekli olarak bizi pozitif yönde motive etti. Süreçte ve sürecin sonunda nelerle karşılaşabileceğimizi detaylıca aktardı. Çok şükür doktorumuzun dediği gibi oldu ve bebeğimiz sadece biraz küçük doğdu. Bunun dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Bebeğimiz küçük olduğu için sezaryen ile dünyaya geldi ve çok başarılı bir operasyon geçirdim. Yani sezaryen konusundada tam bir usta. Doktorumuzun ilgisi bebeğimiz doğduktan sonrada devam etti. Hastanede kaldığımız süre içerisinde defalarca ziyaretimize geldi bebeğimizle de benimle de çok ilgilendi. Her defasında sadece beni değil bebeğimizi de kontrol etti ve çocuk doktoru ile iletişim halindeydi. Sürecin başından sonuna her aşamasında ne kadar doğru bir tercih yaptığımızı bize defalarca gösterdi.
Kendisine herşey için çok çooooook teşekkür ederim… İyi ki sizi tercih etmişiz. Doktor arayışında olan herkese ısrarla tavsiye ediyorum. Pişman olmayacaksınız…

Peki bu doktorun muayene ücreti ne kadar? Hastanede sezeryan dpgum ne kadar? Bilginiz var mi acaba...bende suan 5 haftalik hamileyim...diyarbakirda gidebilecegim bir doktor arıyorum ama...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim ve arkadaşımın doktoruda Aydın bey ve biz de çok memnunuz kendisinden..muayene ücreti 70 tl.. tahlilerde 150 gibi bişey tutuyor..hastane çok güzel zaten,paranızla rezil olmuyosunuz..doğum ücretini sormadım henüz,erken daha diye =)

Teşekkür ederim canim. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aydın Beyin muayeni ücreti 70 tl, sezaryen ücretini tam hatırlayamıyorum ama 1000 - ile 1200 tl arasında birşeydi. Sağlıklı doğumlar dilerim...

Arkadaşlar yumurtalı kisti ameliyatı için Aydın beyin yanına gidecem. Acaba yanında ameliyat olan var mı ve ameliyatta el parası ne kadar alıyor yardımcı olabilir misiniz lütfen ?

hamileliğimin başında yazmıştım çok memnunum diye 15 ocakta sağlıklı bi kız bebek dünyaya getirdim ne kadar doğru bi karar verdiğimi bi kere daha anladım. iyiki aydın ılgına gitmişim normal doğum taraftarı ben bi kere istedim normal doğumu sonrasında hep beni cesaretlendirdi doktorumun motivasyonuyla ve gaza getirmesiyle doğumum normal oldu. dikişlerimden de sıkıntı yaşamadım doğum sonrası kontrollerimde de çok ilgiliydi diyarbakırda kalacak olsaydım kesinlikle tüm çocuklarımı o doktorda doğururdum inşallah tayin olduğumuz yere gelir diye umut ediyorum şiddetle tavsiye ederim

kızlar merhaba bende aydın beye gidiyorumda size hastaneyle ılgılı birkaç soru soracaktım cevaplarınızı beklıyorum.. öncelikle normal doğumda da aydın bey doğuma gırıyor mu? ayrıca hastanede nekadar kalınıyor hastanenın oda susleme veya basşka hızmetlerı var mı? hastaneden tam bılgı alamadım şimdiden teşekkürler..

Merhabalar,
Bende aydin hocanin hastasiyim. Hepiniz gibi bende ondan cok memnunum. Hicbir zaman aklimda soru isaretleriyle muayeneden cikmadim. Ne sorduysam cok net cevapladi. Tiroit hastasiyim hamileligimi ogrendigim gunden beri istisnasiz tiroit degerlerimide kontrol edip ilgilendi. 32.haftaya girdim. Birkez bile normal dogum mu yapayim sezeryan mi dusunmedim. Doktorumlada hic konusmadim. Belki bu hafta kontrolumde neler yapmaliyim konusuruz.
Hepinize hayirli dogumlar dilerim.
(Hastanede refakatci ve hastane hizmetleri diye bi kitapcik almistik esimle. Orada ikramlardan oda suslemelerine kadar tum bilgiler vardi. Giris kaydi yaptirirken danisabilirsiniz )

Canim merhaba sanada.. Hayirlisiyla guzel bir dogum olur senin icin.. Bende hala devam ediyorum insan merak ediyor haliyle dogumla ilgili gorustugunde banada yaz lutfen ne diyorlar nasil oluyor bilgilendirirsen cok cok sevinirim.. :))

Takipteyim hanımlaarr İlk yorumlar bana biraz reklam gibi geldi ama doğuracak olanların yorumunu bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…