- 27 Ekim 2008
- 614
- 187
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar canım . Bende bir arkadaşin 13 yıldan sonra Aydın beyin tedavisi üzerine gebe kaldığını öğrendiğimden beri kapısını aşındırdim. İyi ki de Aydın bey diye karar vermişim. Eşim erkek doktora karşı olmasına rağmen Aydın bey sayesinde bunu atlattık. Aydın bey az ve öz konuşur . Verilmesi gereken bilgiyi veriyor. Gereksiz konuşmalara girmiyor. Önceden çok ddr gittim ama sırf ilgili görünmek için resmen şaklabanlik yapiyolardi. Ama tecrübe ve mesleki beceri yoktu. Ama Aydın bey allah ondan razı olsun sıkıntılı sürecimde bana ve eşime hem destek oldu hem bilgilendirme yaparak gönlümüze su serpti. Zaten memorial sayfasında da teşekkür yazım var. Gönül rahatlığıyla gidebilirsin. En tecrübeli doktor Aydın bey . Çünkü araştırdım en çok ona olumlu yorumlar yapılıyor . Herkes Aydın beyden memnun. Ki bende eşimde çok memnunuz . Ne sorsam cevaplıyor . Zaten sormaya fırsat vermeden her şeyi anlatıyor. Çok mütevazi . Biz ailece seviyoruz . Tayinim çıkınca ne yapacaz bilmiyoruz. bence hiç tereddüt etme canım. Geçmiş olsun sana daAydın beyi herkes tavsiye ediyormu bir arkadasım cok konusmadgnı cok bilgi vermediğini soyledı
Ben de Aydın Ilgin in hastasiyim.kendisini yapılan yorumlar vasıtasıyla buldum.Doktorumu seçerken kariyeri be tecrübesi etkili oldu.Kismetse doğumuma bir hafta var.Tum hamileliğim boyunca bizi çok güzel bilgilendirdi.Herkes onun çok soğuk biri olduğunu söylemişti ama doktor profosyonel bir tavırla hatayla iletişim kuruyor buda insanlara soğukluk olarak gelebilir.Bu güne kadar ne sorduysam net be tatmin edici cevaplar verdi.Kendisine çok güveniyorum ve Diyarbakır da doğum yapacak annelere gönül rahatlığıyla tavsiye ederimAydın beyi herkes tavsiye ediyormu bir arkadasım cok konusmadgnı cok bilgi vermediğini soyledı
Sevgili hayatcandan eşiniz dr.beyle bir kere konuşsa mesleğini nasıl ciddi ve seviyeli yaptığını anlar.bence ikna etmeye çalışın hoca sorunlu hamileliklerde oldukça başarılı ve camiada biliniyor.sevgiler sağlıklı günler dilerimMeraba kızlar bende diyarbakırdayim memorial de neval hanıma gidiyorum.aydın beye gitmeyi çok istiyorum ama esim kesinlikle karsi erkek doktora 3 yıllık evliyim 2 kaybim var .bayam doktor olmak zorunda esim erkek doktorun konusunu bile açtığımda deliriyor bayan doktor bildiğiniz var mi pko hastasıyım bide
Benimde 2 kaybim oldu ve cok sükür Aydin Hocanin tedavisiyle simdi melegim kucagimda. Bence esinle konus cünkü gercekten Aydin bey iyi bir doktor. Hem bu sagliktir bu isler erkek kadina bakmiyor bana göre.Meraba kızlar bende diyarbakırdayim memorial de neval hanıma gidiyorum.aydın beye gitmeyi çok istiyorum ama esim kesinlikle karsi erkek doktora 3 yıllık evliyim 2 kaybim var .bayam doktor olmak zorunda esim erkek doktorun konusunu bile açtığımda deliriyor bayan doktor bildiğiniz var mi pko hastasıyım bide