• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır Memorial Op. Dr. Aydın ILGIN :)

Dış gebelik sürecimde kendisi benim doktorumdu.Ben çok memnun kalmıştım.Az öz konuşur.Hastane ücreti bana uygun gelmişti.Ankarayla kıyaslayınca çok çok uygun hatta.

Merhabalar canım . Bende bir arkadaşin 13 yıldan sonra Aydın beyin tedavisi üzerine gebe kaldığını öğrendiğimden beri kapısını aşındırdim. İyi ki de Aydın bey diye karar vermişim. Eşim erkek doktora karşı olmasına rağmen Aydın bey sayesinde bunu atlattık. Aydın bey az ve öz konuşur . Verilmesi gereken bilgiyi veriyor. Gereksiz konuşmalara girmiyor. Önceden çok ddr gittim ama sırf ilgili görünmek için resmen şaklabanlik yapiyolardi. Ama tecrübe ve mesleki beceri yoktu. Ama Aydın bey allah ondan razı olsun sıkıntılı sürecimde bana ve eşime hem destek oldu hem bilgilendirme yaparak gönlümüze su serpti. Zaten memorial sayfasında da teşekkür yazım var. Gönül rahatlığıyla gidebilirsin. En tecrübeli doktor Aydın bey . Çünkü araştırdım en çok ona olumlu yorumlar yapılıyor . Herkes Aydın beyden memnun. Ki bende eşimde çok memnunuz . Ne sorsam cevaplıyor . Zaten sormaya fırsat vermeden her şeyi anlatıyor. Çok mütevazi . Biz ailece seviyoruz . Tayinim çıkınca ne yapacaz bilmiyoruz. bence hiç tereddüt etme canım. Geçmiş olsun sana da .

Aydın beyi herkes tavsiye ediyormu bir arkadasım cok konusmadgnı cok bilgi vermediğini soyledı
Merhabalar canım . Bende bir arkadaşin 13 yıldan sonra Aydın beyin tedavisi üzerine gebe kaldığını öğrendiğimden beri kapısını aşındırdim. İyi ki de Aydın bey diye karar vermişim. Eşim erkek doktora karşı olmasına rağmen Aydın bey sayesinde bunu atlattık. Aydın bey az ve öz konuşur . Verilmesi gereken bilgiyi veriyor. Gereksiz konuşmalara girmiyor. Önceden çok ddr gittim ama sırf ilgili görünmek için resmen şaklabanlik yapiyolardi. Ama tecrübe ve mesleki beceri yoktu. Ama Aydın bey allah ondan razı olsun sıkıntılı sürecimde bana ve eşime hem destek oldu hem bilgilendirme yaparak gönlümüze su serpti. Zaten memorial sayfasında da teşekkür yazım var. Gönül rahatlığıyla gidebilirsin. En tecrübeli doktor Aydın bey . Çünkü araştırdım en çok ona olumlu yorumlar yapılıyor . Herkes Aydın beyden memnun. Ki bende eşimde çok memnunuz . Ne sorsam cevaplıyor . Zaten sormaya fırsat vermeden her şeyi anlatıyor. Çok mütevazi . Biz ailece seviyoruz . Tayinim çıkınca ne yapacaz bilmiyoruz. bence hiç tereddüt etme canım. Geçmiş olsun sana da

Aydın beyi herkes tavsiye ediyormu bir arkadasım cok konusmadgnı cok bilgi vermediğini soyledı
Ben de Aydın Ilgin in hastasiyim.kendisini yapılan yorumlar vasıtasıyla buldum.Doktorumu seçerken kariyeri be tecrübesi etkili oldu.Kismetse doğumuma bir hafta var.Tum hamileliğim boyunca bizi çok güzel bilgilendirdi.Herkes onun çok soğuk biri olduğunu söylemişti ama doktor profosyonel bir tavırla hatayla iletişim kuruyor buda insanlara soğukluk olarak gelebilir.Bu güne kadar ne sorduysam net be tatmin edici cevaplar verdi.Kendisine çok güveniyorum ve Diyarbakır da doğum yapacak annelere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

Meraba kızlar bende diyarbakırdayim memorial de neval hanıma gidiyorum.aydın beye gitmeyi çok istiyorum ama esim kesinlikle karsi erkek doktora 3 yıllık evliyim 2 kaybim var .bayam doktor olmak zorunda esim erkek doktorun konusunu bile açtığımda deliriyor bayan doktor bildiğiniz var mi pko hastasıyım bide

Meraba kızlar bende diyarbakırdayim memorial de neval hanıma gidiyorum.aydın beye gitmeyi çok istiyorum ama esim kesinlikle karsi erkek doktora 3 yıllık evliyim 2 kaybim var .bayam doktor olmak zorunda esim erkek doktorun konusunu bile açtığımda deliriyor bayan doktor bildiğiniz var mi pko hastasıyım bide
Sevgili hayatcandan eşiniz dr.beyle bir kere konuşsa mesleğini nasıl ciddi ve seviyeli yaptığını anlar.bence ikna etmeye çalışın hoca sorunlu hamileliklerde oldukça başarılı ve camiada biliniyor.sevgiler sağlıklı günler dilerim

Benimde 2 kaybim oldu ve cok sükür Aydin Hocanin tedavisiyle simdi melegim kucagimda. Bence esinle konus cünkü gercekten Aydin bey iyi bir doktor. Hem bu sagliktir bu isler erkek kadina bakmiyor bana göre.

Aydın bey 10 numara 5 yıldız bir doktordur. Bazı arkadaşların da dediği gibi az konuşur, öz konuşur, sorduğunuz her soruya cevap alırsınız. Gereksiz kuruntulara, evhamlara sokmaz sizi. Telefonla ulaşmanız kolaydır, aradığınızda muhakkak ulaşırsınız. Mesleki anlamda eleştirecek bir noktası yoktur, normal doğum taraftarıdır fakat sezaryeni de süperdir. 3 yıl önce kızım kollarında dünyaya merhaba dedi, 20 saatlik bir sancı süresi sonunda ilerlemeyen doğum sebebiyle acil sezaryene aldı beni. Ameliyat yerimle alakalı tek bir sıkıntı yaşamadım. OKB ve anksiyete bozukluğu olan bir insan olarak ben kendisini tercih edip memnun kaldıysam, kesinlikle tercih edilebilir bir doktordur! =))

Bende rahim ağzında miyom vardı. Hem konumu hem büyüklüğü sebebiyle başka gittiğim doktorlar rahmini almam gerekecek demişti. Sonrasında internetten araştırdım bir de Aydın beye gideyim diye düşündüm. Önce miyomu küçültmeye çalışalım ameliyatın daha kolay olur dedi. Ancak miyom tedaviyle küçülmedi. Sonrasında beklemeye gerek yok ameliyata geçelim dedi. İki gün önce miyomektomi ameliyatı oldum. Ameliyat öncesinde olası riskleri söyledi ve rahmini kurtarmak için elimden geleni yapıcam dedi. Ve sağolsun rahmimi kurtardı. Miyom alındı. Diyarbakır’da bulunan en iyi kadın Doğum doktoru bana göre Aydın bey. Çünkü başka hiçbir doktor miyomu küçültmeye uğraşmadı. Ya da direkt rahim alınır dendi. Onun çabası ve ilgisi sayesinde rahmim alınmadı. Ben çok memnun kaldım kendisinden. Herkese tavsiye ederim

Back