Diyarbakır Memorial Op. Dr. Aydın ILGIN :)

Canim merhaba sanada.. Hayirlisiyla guzel bir dogum olur senin icin.. Bende hala devam ediyorum insan merak ediyor haliyle dogumla ilgili gorustugunde banada yaz lutfen ne diyorlar nasil oluyor bilgilendirirsen cok cok sevinirim.. :))
Merhaba bende Aydın beye gitmeye başladım benim de Aklımda sorular var. Hala Aydın beye gidiyor musunuz? Cevap verirseniz çok sevinirim

Canım merhaba doğum yaptın mı acaba? Bende Aydın beye gitmeye basladım doktor Değişikliği yaptım bu 34. Haftada nasıl acaba memnun musn? Bana muayenede çok açıklama yapmadı. O yüzden kafamda soru işaretleri oluştu.

Merhaba canim evet dogum yaptim gecen cuma cok sukur iyiyiz.. Bircok doktora gore alaninda iyi bende cevremdekilerin tavsiyesiyle gitmistim memnun kaldim hamilelik donemim keyifli gecti dogum sekli konusunda hic kasmadi yonlendirmesi hep normal dogumaydi ben sezaryen oldua baska sebeplerden bugun 6 gunluk olduk ve cok sukur ayaklandim kontrollerimiz hep sıkıydı.. Sormak istediklerini yaz bana cevaplarim seve seve

Canım Allah Analı babalı büyütsün tebrik ederimsezeryan da başarılı mı peki Dikiş konusunda. Bir de normal doğuma kendi de giriyor mu acaba bi bilgin var mı

Canım Allah Analı babalı büyütsün tebrik ederimsezeryan da başarılı mı peki Dikiş konusunda. Bir de normal doğuma kendi de giriyor mu acaba bi bilgin var mı
bir de foto çekimi oda süslemesi gibi etkinlikleri var mı hastanenin. Bir de Ücret ne kadar şimdiden cok tesekkürler

bir de foto çekimi oda süslemesi gibi etkinlikleri var mı hastanenin. Bir de Ücret ne kadar şimdiden cok tesekkürler
Canim spinal sezaryen oldum ben 5 gun oldu cok sukur iyiyiz sorunsuz gecti..normal dogum diye gittim aksam saatleri oldugu icin o yoktu hemsireler telefonla bilgilendirdiler onu yani normal dogumda acikligina ve bebegin durumuna bakarak bir sorun olmazsa dogum basladiginda geliyor doktor hastanede gordum normal doguran birini oyle gelisti olay.. Hastanede esim giris islemlerini yaparken sormuslar vip oda istermisiniz diye odalari gosterip karar verin diye dogum ucreti +250 lira vip oda olunca vazgectik biz :) bu arada iki dogum sklide ayni ucret 1280 lira hastanenin bi extrasi yok oda susleme falan yok sadece lohusa serbeti veriliyor.. Yapmak istersen suslemeyi falan kendin yaparsin kiytirik bi kapi süsü veriyolar okdar ama calisanlar hizmet guzel zaten bunun icin tercih ettik orayi.. Bayagi uzun oldu ama umarim isine yaramistir

Dikisim suan icin iyi gorunuyor ilk oldugu icin bir kiyas yapamiyorum.. Foto cekimi icin anlasmali olduklari biri varmis ben istemedim hemsirelerden biri ayni isi cok guzel yapti.. :) bu arada sana bahsettigim fiyata cocugun kontrolleri falanda dahil cok tatli bir dogum sertifikasi verdiler bebegimin ayak izleri falan var en cok hosuma giden sey oydu inan.. :))

Canım gercekten cok iyi açıklamışsın çok teşekkür ederim merak ettiklerim bunlardı. Bebeğinizle sağlıklı bi Ömür dilerim

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün yavrunuzu. Ben de hala doktora karar veremedim bi dahakine Aydın Beye gitmeye karar verdim. Normal doğum da 1280 tl öyle mi? Ayrıca hastanenin doğum kursu var mı bilginiz var mı acaba?

Merhaba canim guzel dileklerin icin tesekkur ederim.. Darisi basina insallah ben doktorumu tavsiye ediyorum kontrollerden hic evhamli ve sorularla ayrilmadim.. Hastanenin semineri vardi hafta sonlari dogum gebelik emzirme gibi konularda doktor yada ilgili uzmanlarin katildigi ama belli bir donemdeydi her donem yok sanirim

Çok teşekkür ederim gittiğimde sorarım artk :)

günlerdir cevap yazmak istedim, aslında yazma niyetinde değildim. ancak daha fazla bekleyemedim. kısa ve net yazacağım. aydın beyin doktorluğu iyi olabilir ancak insan ilişkileri ve hasta yakınlarına ilişkisi çok zayıf. öncelikle insan seçiyor galiba. bi de çalıştığı hastane %200 fark almasını göz önünde bulundurursak oraya gelen herkesin cebini dolu sanıyor. yani ben gittim, memnun olmadım kısacası. ha başkası memnun kalmıştır. ona bir diyemem. ama ben memnun kalmadım.

Merhabalar ben iki kez hamileydim ikiside karnimda öldü. Ilk hamilelikte baska bir doktora gittim. Ikincisinde yine aynisina gittim fakat bana tahlil falan yaptirmadan igne yazdi ve bu kafamda soru isareti birakti. Arastirtiktan sonra Aydin beyi buldum. Ben Almanyadan gelin geldim ve onunda almanca bildigini görünce ona gitmek istedim. Doktorumu degistirdim ona gittim ama kisa süre sonra ikinciyide kaybettim. Beni hamileyken fakülteye yolladi tahlil icin. Sonra kürtajdan sonra sonuclar cikti ve tekrar gittim. Bana dedi bunlar hamilelikte daha yüksek cikabilir bunu tekrar yapman lazim niye yaptirdin gibisinden. Sorun yok tekrar yaptiririm ama bilmiyom hem öyle dedi hem öyle biraz kafami karistirdi. Insan sonucta doktoruna güvenmek istiyor. tekrar gidecegim ona insallah fikrim degisir ve bana yardimci olabilir

Aydın Beyde normal doğum yapanlar doktor bey iyi ilgileniyor mu acaba ? Normal doğum yapmayı çok istiyorum ve dbakırda normal doğum yanlısı bi doktor arıyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim

Merhaba hanimlar bir güncelleme yapmak istedim önceki yorumlarda yazdigim gibibiraz kafam karisikti Aydin beye gittigimde. O zaman yeni doktor degistirmistim. Tahlillerimi kontrollerimi hepsini yaptirdiktan sonra 3. kez hamile kaldim ve cok sükür simdilik hersey iyi gidiyor Aydin beyin sayesinde. Igne, ilac derken bu günleride gördüm ve insallah bebegimide kucagima alirim :) Dogumum yaklastikca cok seviniyorum hic korkmuyorum dogumdan cünkü ben Doktoruma güveniyorum hangi sekilde dogumum olursa olsun. Hala doktor arayanlar varsa kesinlikle Aydin Hocamizi tavsiye ediyorum.
Bu arada güler yüzlü Hemsirelerimizede selamlarimi gönderiyom

Merhaba normal doğum mu düşünüyorsunuz

Aydın beyi herkes tavsiye ediyormu bir arkadasım cok konusmadgnı cok bilgi vermediğini soyledı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…