merhaba arkadaşlar... biz de eşimin tayiniyle temmuz sonunda geldik... benim eşim de polis memuru ... benim bu kente üçüncü gelişim.. ama daha önce gezmek için gelmiştim... yaşamak çok farklı tabii... haftaiçi çalıştığım için akşamları ve haftasonu boş vaktim oluyor... internet karıştırırken bu siteye rastladım ve üye oldum.. çok sıcak bir atmosferi var sitenin gördüğüm kadarıyla.. TK646 lojman konusundaki görüşlerine katılıyorum .. biz de lojmandayız ... ama sevgili TK646 bu siteyi keşfetmemin sebebi bir bakıma sensin :1rolleyes: neden mi?? internette diyarbakırda kadın doğum uzmanı ararken kadınlar kulübü ve sizin yazışmalarınızı gördüm::)) ilk o vesileyle siteye girmiştim... burada da rastlaştık
hoşgördük.. tşk edrim... alıştım valla.. insan nelere alışmıyor ::)) ve günaydııınnnnn herkeslere.... ben birazdan işe gideceğim... sabah kahvemi içerken yine birisi beni dürttü sanki dayanamadım geldim bu siteyi açtım sabah sabah... alışkanlık mı yapıyor ne :1rolleyes: aaaaaa.. ben bütün gün işte napıcam ya -tatlicadiarzu- şimdilik hoşçakalaın... akşama görüşürüzHoşgeldin canım sitemize ve Diyarbakır'a bende Ankara'lıyım :1hug: İlk geldiğim zamanlarda alışmak zordu ama şimdi bayağı alıştım. Ailem Ankara'da olduğundan tüm eksiklerimiz kargoyla, otobüsle geliyor ozaman çok eksiklik hissetmiyorum bu şehirdea.s
hoşgördük.. tşk edrim... alıştım valla.. insan nelere alışmıyor ::)) ve günaydııınnnnn herkeslere.... ben birazdan işe gideceğim... sabah kahvemi içerken yine birisi beni dürttü sanki dayanamadım geldim bu siteyi açtım sabah sabah... alışkanlık mı yapıyor ne :1rolleyes: aaaaaa.. ben bütün gün işte napıcam ya -tatlicadiarzu- şimdilik hoşçakalaın... akşama görüşürüzHoşgeldin canım sitemize ve Diyarbakır'a bende Ankara'lıyım :1hug: İlk geldiğim zamanlarda alışmak zordu ama şimdi bayağı alıştım. Ailem Ankara'da olduğundan tüm eksiklerimiz kargoyla, otobüsle geliyor ozaman çok eksiklik hissetmiyorum bu şehirdea.s
hoşgördük.. tşk edrim... alıştım valla.. insan nelere alışmıyor ::)) ve günaydııınnnnn herkeslere.... ben birazdan işe gideceğim... sabah kahvemi içerken yine birisi beni dürttü sanki dayanamadım geldim bu siteyi açtım sabah sabah... alışkanlık mı yapıyor ne :1rolleyes: aaaaaa.. ben bütün gün işte napıcam ya -tatlicadiarzu- şimdilik hoşçakalaın... akşama görüşürüz
Neden canım işten memnun değilmisin. Ay ben nasıl özledim walla işi ve çalışmayı 1 yıldır evdeyim:çok üzgünüm: Neyseki bu aralar annemler burda bayram içinde azcık şenlik var evde yoksa bizim canavar ve biz :1shok: Kolay gelsin sana işyerinde a.s.
selam arkadaşlar ya ben şırnakta oturuyorum görev nedeniyle ve hamileyim doktorum ayrıntılı ultrasyon dedi ve bu şırnakta yok bize diyarbakırada gitmemizi söyledi.bizde yabancı olduğumuz için bilmiyoruz 2 hafta sonra filan geleceğiz bana yardımcı olacak olan arkadaş olurs çok sevinirim.yani iyi bi kadım doğum doktoru tavsiye edip kartını alabilrmi ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER LÜTFEN YARDIM
Canim görev nedeniylemi ordasiniz