Diyarbakır///21

Slm Ankaraliyim Ama 7 Yildir Diyarbakirda Yaşiyoruz Aliemle Ve Kütüğüm Ankara çankayadan Diyarbakir Kulpa Geçecek:)
Karcim Nişanlim Kulplu Seninle Akraba Olabiliriz:)

selam arkadaşlar bende diyarbakırlıyım ve diyarbakırda oturuyorum gerçekten memleketimi çok seviyorum

bende d. bakırda 4 yıl yaşadım eşim polis ti doğu görevimizi orda yaptıkk aranızdaa doğu görevi yapanlar varmı yoksa hepiniz d. bakırlımısınızz ben merkezdee oturdumm büyük şehirr ama nede olsa memleketimi çok aradımmm ama orada çok güzel dostluklar kurdumm

selam arkadaşlar
bende diyarbakırın silvan ilçesindenim.şuan d.bakırda oturuyorum.tanışmak görüşmek dileğiyle....

bizimde aynı doğu görevini yapıyoruz bizde merkezde oturuyoruz alıştık artık güzel yer

Eşim üniversitede öğr.üyesi ve 1 senedir oradaydı.Ben ise çocuklarla birlikte İzmir de kaldım.Ama önümüzdeki sene bizim de Diyarbakır a gelme ihtimalimiz var.Bakalım hayırlısı olsun artık...

inşallah alışırsın diyarbakıra güzel yer ben alıştım artık bizde yeni geldik gerçi..

merhaba arkadaşlar.ben yeni üye oldum.diyarbakırlıyım ama eşimin işi dolayısıyla eskişehirdeyim.ailem diclekentte oturuyorlar.çok özledim gerçi daha 25 gün önce geldim ama memleket hasreti bi başka.

buda memleketimden bi manzara benim gbi özleyenler için...

kızlar diyarbakır buluşması varmış ilgilenen olursa buluşma aktivelerine bir bakın..

Bizim 1-2 ay sonra gelme durumumuz var Diyarbakır'a...Ben de üniversiteyi Eskişehir de okumuştum.Çok güzel bir yer.Eşim şu an diyarbakır da...Okullar açılmadan taşınma durumumuz var.Hayırlısı artık...

merhaba iyi anne.gerçekten eskişehir güzel bi şehir ama insanın memleketi gibisi yok değil mi?d.bakır la ilgili ne düşünüyorsun?herkes bi önyargıyla gider ya ondan sordum.sormak istediğin bişey varsa yardımcı olayım?

Canım diyarbakırla güneydoğuyla hiçbir önyargım yok.Eşim güneydoğulu zaten.Ama buradaki insanların hemen hemen yarısı benim adıma çok üzgünler.Sanki çok geri kalmış biryere gidecekmişim gibi düşünüyorlar.Ama ben bir kere bile öyle düşünmedim.Yardımın için teşekkürler.Soracağım birşey olursa sorarım...Görüşmek üzere...a.s.

Slm Ankaraliyim Ama 7 Yildir Diyarbakirda Yaşiyoruz Aliemle Ve Kütüğüm Ankara çankayadan Diyarbakir Kulpa Geçecek:)
Karcim Nişanlim Kulplu Seninle Akraba Olabiliriz:)

Ankara -Diyarbakır-Kulp görününce çok merak ettim doğrusu belki tanıdık çıkabiliriz?

oof oof şimdi nasıl yanıyordur benim canım memleketim? havasını suyunu insanının sıcaklığını o kadar özledim kisenağlama

şimdi ofiste bi tur atıp,petek pastanesinden dondurmamı alıp,anıta doğru yürümek isterdim aah aaah

merhaba kızlar bende 2yıldır diyarbakırda oturuyorum.diyarbakır çok güzel bir şehir ama sıcaklarına hala alışamadım.yazın evde resmen hayat duruyor nasıl alışacağım bu sıcaklara bilmiyorum:bbo:

ecrın canım akraba olma şansımız 1000 de 10000000 bence cunku o kadar cok tanıdık akraba vs varkı anatamam ..eh gelınımızı oldun artık vallla cok şanslısın tebrıkler canım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…