diyarbakır merkezimi düşünüyorsunuz
eğer merkezse tavsiyem dicle kent veya gaziler semti kiralar değişiyo 2+1 bulman zor olabilir genelde 3+1 bulursun kiralarda 300 den başlar tabi dediğim semtler biraz pahalı gelebilir ama gerçekten rahat yerler ve diyarbakır hiç korkulacak bir yer değil bence görünce anlarsın nedemek istediğmi
Merhaba Özgürce
Diyarbakır dışardan göründüğü gibi bir memleket değil..Diyarbakır gelişmiş bir yer..En son 5 ay önce oradaydım...Sorularına tek tek yanıltlayayım.
1-Kİralar çok ucuz.Her yere toplu konutlar girdi.3 artı 1 evler 300-350 arası..Halam toplu konutlarda oturuyor ve evler lüks..Dört dörtlük diyebilirim....
2-Diyarbakırın heryeri merkez...! minibüsle merkeze gidilebiliyor..Mesafeleride kısa....Tabii bu ilçeleri olursa 1-1,5 saat mesafesi var
3-Kışın doğuda her yer soğuk...Yazında çok sıcak....
4-Doğalgaz yeni gelmeye başladı çalışmaları yapılıyor yanlış hatırlamıyorsam.Ama her evde kalorifer sistemi var.
5-Terör diyarbakırda yok..Dışarda ekmek kavgasında çok insan var.
Diyarbakır dışardan görüldüğü gibi değil...İkinci memleketim diyebilirim.Ben Diyarbakırı çok seviyorum...Sormak istediklerin varsa yardımcı olabilirim...
Ve Diyarbakırdan çektiğim bir kaç resimi seninle paylaşabilirim..Diyarbakırın güzelliğine send ehayran kalacaksın eminim buna...Hele OFİS tarafı , eski ve diyarbakırı ayıran SURLAR...Hepsi harika.....İlerde belki bende oraya yerleşebilirim...
Diyarbakır bu kadar korkutmasın sizi...yerimsenibenDışardan öyle ama içine girince hiç de öyle değil...Bu kadar çok korkmayın.yerimseniben
Diyarbakır da tüm evler bahçeli...Sanmayınki evler yıkık virane..İstanbul dakinden daha güzel inşalı evler var..Evler genelde 10 kattan başlıyoryerimseniben
Yabancılara nasıl bakıyorlar demen yanlış...Eşin sonuçta oranın insanı..Siz sanıyormusunuzki doğuda sadece oranın insanları var..Hayır...Her türlü her millet insan var oralardada...Diyarbakır memur kesimin yoğun oldugu bir şehir...Ben oraya gittiğim zaman yabancı hisstemedim kendimi hiç..İstediğim gibi giyindim gezdim...
Ben Diyarbakırda şunu gözlemledim ve de hiç hoşuma gitmedi ayrıca çok üzüldüm.....Diyarbakırda neredeyse tüm arabaların plakaları 06 Ankara plaka...Bu demek oluyorki tüm vergiler Ankaraya gidiyo. Diyarbakırın kalkınmasıda yavaşlıyor..
Şehir doğudaki bir çok ilden daha daha yaşanır bende eş tayininden geldim geçen sene.
Şehire alışman için kendine önce minik bir çevre edinmen bence işini kolaylaştırır.
Hoşgeldiiniz ikinizde AYSENDA ve RÜYANAZ.
Şehir doğudaki bir çok ilden daha daha yaşanır bende eş tayininden geldim geçen sene.
Şehire alışman için kendine önce minik bir çevre edinmen bence işini kolaylaştırır.
Hoşgeldiiniz ikinizde AYSENDA ve RÜYANAZ.
canım biz bu yıl gemiyoruz kızımla amasyada kalcaz eşim şubata kadar orda çalışacak şubat haziran arası istanbulda kursu var oyüzden biz bu yıl hiç gelmeyelim yerimizden oynamayalım dedik seneyede lojman falan olur zaten çevre ediniriz...gelmeden nasıl çevre yapçam ki.......
canım bana onerebılecegın bayan kadın dogumcu yada jınekolog varmı?fisfisfis
tk646 canım senin eşin asker mi.........