slm bende diyarbakırlıyım ama iki bucuk aydır izmire evlilik nedeniyle yerleştim amedimi çok özledim insanın memleketi gibisi yok
Selam Hemşom..elbette ki insanın memleketi gibisi yok.Ben Diyarbakır'da sadece doğdum ve 12 yıl yaşadım orda ve orası benim anavatanım,asıl memleketim gibi geliyor bana.Nerde okudun,nerde oturuyordunuz,anlatsana.
Ali Emiri ikinci sokakta oturuyorduk sonra Ofis Akkoyunlu sokağa taşındık.İlkokul biri Mehmetçik'te,sonrasında beşe kadar Yenişehir İlkokulunda okudum.Orta Biri Ali Emiri'de okudum,sonra İstanbul'a geldik canım.Hala sokaklarında çekirdekçiler Eğlenceeee...Eğlenceeee diye bağırarak geziyor mu,hala patlıcanın adı karayılan mı,hala dondurmacı,meyan şerbetçisi geçer mi sokaklardan?Ve hala Devegeçidi Barajına pikniğe gider mi yöre halkı?ooo hemserim hosgeldın ben gazilerde oturuyordum daha once baglardaydık hürriyet ilk ögretim okulunda okudum liseyi zaten okumadım ah ah oyle ozledımkı o gunlerı sen nerde oturuyordun nerde okudun
Ali Emiri ikinci sokakta oturuyorduk sonra Ofis Akkoyunlu sokağa taşındık.İlkokul biri Mehmetçik'te,sonrasında beşe kadar Yenişehir İlkokulunda okudum.Orta Biri Ali Emiri'de okudum,sonra İstanbul'a geldik canım.Hala sokaklarında çekirdekçiler Eğlenceeee...Eğlenceeee diye bağırarak geziyor mu,hala patlıcanın adı karayılan mı,hala dondurmacı,meyan şerbetçisi geçer mi sokaklardan?Ve hala Devegeçidi Barajına pikniğe gider mi yöre halkı?
en merak ettigim sehir insanlarini merak ediyorum en cokta konusmalar cok komik ya aslen istanbullu biriyim ama en cok merak ettigim yer burasidir bir zamanlar cok ovuluyordu gitmem ama ben nere orasi neere