Diyarbakır///21

slm arkadaşlar bu siteye dün üye oldum burada hemşo olarak karşılıklı konuşma olurmu bilmiyorum.karşılık msj var mı biraz beni bilgilendirirseniz sevinirim by

slm kızlar ben dıyarbakırda oturuyorum sızlere bır sorum olacak noolur yardımcı olun dıyarbakırda bıldıgınız cok ıyı bır kadın dogum uzmanı varmııı yardııııım

günaydın....uzun zamnadır girememiştim kk'ya,ilk hemşehrilerime bakayım dedim.bakıyorumda yeni isimler var.bende kendimi tanıtmakla başlayayım.adım tuba,diyarbakırlıyım ama eşimin işi nedeniyle 1 yıldır eskişehirde oturuyoruz.kendi ailem ve eşimin aileside d.bakırda.8 aylık bi oğluşum var.
günlerim hasretle vede özlemle geçiyor,bakıyorum ki bi gün daha bitmiş.öyle bi şehrin çocuğuyum ki,annem babam yanımda olsalar bile sadece d.bakırı özlüyorum.ondaki hava,su hiç bi yerde yok....
d.bakırdakiler benm için havasını içinize çekin.ayyy ağlayacam şimdi.....

selam arkadaşlar vede hemşerilerim bende diyarbakırlıyım ve halen diyarbakırdayım uzun zamandır siteyi ziyaret etmemiştim nasıl gidiyor nasılsınız hepiniz iyisiniz inş.

Ben de 2 aydır Diyarbakır'dayım.İzmir'den geldik.11 yaşında bir kızım ve 30 aylık oğlum var.Kendimi zaman zaman yalnız hissediyorum.Evimi,ailemi hatta komşularımı bile çok özlüyorum...Herkese sevgiler...

Ben de 2 aydır Diyarbakır'dayım.İzmir'den geldik.11 yaşında bir kızım ve 30 aylık oğlum var.Kendimi zaman zaman yalnız hissediyorum.Evimi,ailemi hatta komşularımı bile çok özlüyorum...Herkese sevgiler...

hoşgeldiinnn... ben de eş durumundan temmuzdan beri buraayım... en az 4 yıl buradayız gibi görünüyor.... ben alıştım... ankara'dan geldim ben de... izmir'den sonra daha zor olur... karasal iklim ya.. ne de olsa sen deniz ararsın şimdi ::)) burada nerede oturuyorsunuz??? eş durumundan mı gedlin sen de?? sağlıcakla kal şimdilik

hoşgeldiinnn... ben de eş durumundan temmuzdan beri buraayım... en az 4 yıl buradayız gibi görünüyor.... ben alıştım... ankara'dan geldim ben de... izmir'den sonra daha zor olur... karasal iklim ya.. ne de olsa sen deniz ararsın şimdi ::)) burada nerede oturuyorsunuz??? eş durumundan mı gedlin sen de?? sağlıcakla kal şimdilik

Biz haziran da dönecek gibiyiz.Eşim 2 yıllığına gelmişti.Geçen sene ayrıydık.Ben çocuklarla İzmir de o burada.Ayrı olmayınca biz geldik.Eşyalarımızı getirmeden buradan ihtiyaç olan eşyaları aldık.Geçiçi bir düzen kurmaya çalıştık.En çok ben zorlanıyorum.Kızım okuluna alıştım.Ben oğlumla evdeyim.Toplu konutlarda oturuyoruz.Görüşmek üzere...

ooo .. sen fazla kalmayacak gibisin... merhaba hoşçakal gibi olacak senin için kaydirigubbakcemile3 haziran dediğin ne ki... yalnız çocuğun şehrini ve okulunu bir yıl için değiştirmeniz onu için zor olacak... neyse... sizin bileceğiniz iş tabii.. beni aşar... kolay gelsin şimdilik... şehir hakkında.. alışveriş falan ya da başka bir konu.. merak ettiğin bişi olursa çekinmeden sorabilirsin... ben bilmesem dahi işyerinden arkadaşlara sorar öğrenirim.. buralı çoğu..

Çok sağolasın..Şimdiye kadar kendim dışarı çıkmadım hiç.Haftasonları ailece çıkıyoruz.Ama yakın zamanda bir kuaföre ihtiyacım olabilir.Bu konuda yardım alabilirim senden.Tekrar teşekkür ederim.

günaydın....uzun zamnadır girememiştim kk'ya,ilk hemşehrilerime bakayım dedim.bakıyorumda yeni isimler var.bende kendimi tanıtmakla başlayayım.adım tuba,diyarbakırlıyım ama eşimin işi nedeniyle 1 yıldır eskişehirde oturuyoruz.kendi ailem ve eşimin aileside d.bakırda.8 aylık bi oğluşum var.
günlerim hasretle vede özlemle geçiyor,bakıyorum ki bi gün daha bitmiş.öyle bi şehrin çocuğuyum ki,annem babam yanımda olsalar bile sadece d.bakırı özlüyorum.ondaki hava,su hiç bi yerde yok....
d.bakırdakiler benm için havasını içinize çekin.ayyy ağlayacam şimdi.....

bende 1 buçuk yıl oldu izmire yerleşeli benimde ailem orda diyarbakırı çok özlüyom gerçekten hiçbir yer diyarbakır gibi olmuyor

Çok sağolasın..Şimdiye kadar kendim dışarı çıkmadım hiç.Haftasonları ailece çıkıyoruz.Ama yakın zamanda bir kuaföre ihtiyacım olabilir.Bu konuda yardım alabilirim senden.Tekrar teşekkür ederim.

Canım kuaför olarak sana Süleyman Asoğlunu tavsiye ederim bende Ankara'dan geldim buraya ve ordaki baaya ünlü bir kuafördü benimki onu aratmayacak ilgi ve tecrübe buldum Süleyman'da. Yeri vilayette kültür sarayının arkasında a.s.

Canım kuaför olarak sana Süleyman Asoğlunu tavsiye ederim bende Ankara'dan geldim buraya ve ordaki baaya ünlü bir kuafördü benimki onu aratmayacak ilgi ve tecrübe buldum Süleyman'da. Yeri vilayette kültür sarayının arkasında a.s.

Tavsiyen için teşekkür ederima.s.Dikkate alacağım.Kuaför konusunda biraz seçiçiyim.Sevgiler...

Selamm :)) Iyı Anne bende Porsor Ferdıyı Tavsıye Edıyorum Ofıs Ekıncıler Caddesınde Memnun kalacagından emınım ben cok memnunummm :)) Tkcım nasıLsın ben Dogum yaptım 15 ekımde Ceren bersum 2.900 Dogdu :))

Maşallah dünyalar güzeli kızına Çimencim Allah analı babalı etsin inşallah canımcım.

İyi bak kıza dünürcü sayılırız artık :KK66:

ben de Kuaför Cüneyt'e gidiyorum.. Sanat Sokağı/Ofis'de... ama ben öyle çok seçici falan değilim... bir kaş için gidiyorum... bir de geçenlerde saç kestirdim.... boyayı kendim yapıyorum... o anlamda zaten ben de arkadaşlara soracaktım senin için.. boya iddialı çünkü... TK646'nın önerisini de bir kenara not ettim...

Selamm :)) Iyı Anne bende Porsor Ferdıyı Tavsıye Edıyorum Ofıs Ekıncıler Caddesınde Memnun kalacagından emınım ben cok memnunummm :)) Tkcım nasıLsın ben Dogum yaptım 15 ekımde Ceren bersum 2.900 Dogdu :))

hımmm. bunu da not ettim... iyianne sayende ben de 2 kuaför öğrendim :1rolleyes:

arkadaşlar ben banyo dolabı arıyorum... diyarbakırda nerede bulabilirim?? nasıl bişi aradığımı şöyle tarif edeyim: hani ankarada istanbulda koçtaş, praktiker, ikea vb gibi yapı marketler varya... orada olan sade, demonte vb banyo, mutfak ve diğer ev ürünleri oluyor... tercihan beyaz... ahşap olmıcak haliyle .. ne de olsa banyo.. neme dayanıklı olması gerekiyor... çamaşır makinası seviyesinde ve ebatlarında bişi işte... havlu, yedek temizlik ürünü, kozmetik yedeği falan koymak için... burada sorduğum/öğrendiğim kadarıyla yukarıdaki gibi bir yapı market yok... ama illa ki adının yapı market olması ve bu mağazalar kadar dev boyutta olması hiç önemli değil.. sonuçta istediğim ürünü bulundursun yeter... tepe home, kelebek falan var ama oralar da olmaz... çünkü aradığım türde bişi oralarda yok... kocaman şehir.. mutlaka olması lazım diye düşünüyorum... dağkapı falan dolaştım... melikahmette de bulamadım.. ya da ben göremedim pasajların içinde falan varsa.... yardımı olana şimdiden sonsuz teşekkürler:1hug:

arkadaşlar ben bir süre önce yukarıdaki mesajı yazıp yardım istemiştim ama hiç cevap gelmemişti.. şansımı bir daha deneyeyim dedim... TK646 özellikle senden umutluyum walla a.s. şimdiden ilginiz için teşekkürler

slm arkadaşlar ben d.bakırdayım dediğiniz gibi bir dolap bende arıyorum ama bulamaadım maat bende evlilik hazırlığı yapıyorum hayırlısıyla düğünüm var.kuaför olarak tesettür iyi bağlayan bir yer biliyormusunuz.kuaför süleymanı tanıyorum gerçekten alanında iyi ama pahallı malum memur eşi olacaz ona davranmak gerek.hoşçakalın

X