slm arkadaşlar ben d.bakırdayım dediğiniz gibi bir dolap bende arıyorum ama bulamaadım maat bende evlilik hazırlığı yapıyorum hayırlısıyla düğünüm var.kuaför olarak tesettür iyi bağlayan bir yer biliyormusunuz.kuaför süleymanı tanıyorum gerçekten alanında iyi ama pahallı malum memur eşi olacaz ona davranmak gerek.hoşçakalın
maat aslında d.bakırsda bulunanlar genelde belli bir saatte girse ve konuşsak daha güzel olmazmı
arkadaşlar ben bir süre önce yukarıdaki mesajı yazıp yardım istemiştim ama hiç cevap gelmemişti.. şansımı bir daha deneyeyim dedim... TK646 özellikle senden umutluyum walla a.s. şimdiden ilginiz için teşekkürler
arkadaşım ben dediğin gibi bir dolap yaptırdım sana adresi vereyim ama dükkanın ismini hatırlamıyorum zaten o semte gidersen sanırım bulabilirsi çamlıca caddesinde çarmar marketin karşısında umarım yardımcı olabilmişimdir iyi günler
kızlar yine ben ... diyarbakırlılar ve diyarbakırda benim gibi diğer ikamet edenlerden bu topiğe pek rağbet yok herhalde :bbo: halbuki iyi olurdu burada arada bir yazışsak çizişsek di mi ya a.s neyse, ben yine sizlerden bir hayıersever görür umuduyla bir fikir daha rica edeceğim:
ben ankaralıyım daha önce belirttiğim gibi... aralıktaki bayram tatilinde ankaraya gideceğim... oradaki eşe dosta sembolik ve yükte de fazla bana eziyet olmayacak bir iki hediye götürmek istiyorum.. bana ne tavsiye dersiniz?? buraya özgü bişiler olsun istiyorum... birden fazla alacağım için ağır olmamaması lazım.. kolay taşınacak olması lazım.. bir de nerelerden alabileceğimi de söylerseniz ekstra sevinirim a.s.
canım yardımcı olmaya çalışayım sen çevrendekilere hasan paşa hanı nerde diye sor gösterirler orda çok güzel eşyalar var zaten turistlerin rağbet gösterdikleri bir yerdir eminim çok beğeniceksin hoşça kala.s.
Maatcığım günaydın:)a.sDediğin gibi diyarbakırlılar sayfasına pek rağbet yok.Ben Balıkçılarbaşında birkaç yer görmüştüm.Bakır eşyalar satıyor.Ama yerini tam olarak bilmiyorum tabi.Gezerken görmüştüm.Ben de haziran ayında gideceğim için gitmeme yakın gelir birşeyler alırız demiştik eşimle.Küçük büyük pek çok hediyelik eşya vardı.Başka da bilmiyorum.Sevgiler...
herkese slm bende d.bakırdan ve d.bakırlıyım yeni üyeyim
slm maat dolap bulabildin mi bende bakıyorumda ama bulamıyorum