• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır'da HDP mitinginde iki patlama

Ordaki herkesin pkk yandasi olduğunu düşünmüyorum. Nasil burdan sevdigimiz arkadaslarimizin hdp yi savunurken pkk li olmadığını bildigimiz gbi.
Ozman ben akp yi sevmiyorum diye mitinginde patlama ciksa buna mi sevinmeliyim. Azicik empati bence..
Buarada fb da birileri bir paylasim yapmış demiski; ilk defa turk bayrakli bir miting yapilmisti diyarbakirda ve sevindiginiz olayda yaralanan bir polis ve yardimina kosan bir pkkli !

Ordaki herkesin pkk yandasi olduğunu düşünmüyorum. Nasil burdan sevdigimiz arkadaslarimizin hdp yi savunurken pkk li olmadığını bildigimiz gbi.
Ozman ben akp yi sevmiyorum diye mitinginde patlama ciksa buna mi sevinmeliyim. Azicik empati bence..
Buarada fb da birileri bir paylasim yapmış demiski; ilk defa turk bayrakli bir miting yapilmisti diyarbakirda ve sevindiginiz olayda yaralanan bir polis ve yardimina kosan bir pkkli ! Buda fotosu Eki Görüntüle 1550514
yüreğim kaldırmıyor bu fotoğrafı. çıldırmak üzereyim

Buarada fb da birileri bir paylasim yapmış demiski; ilk defa turk bayrakli bir miting yapilmisti diyarbakirda ve sevindiginiz olayda yaralanan bir polis ve yardimina kosan bir pkkli ! Buda fotosu Eki Görüntüle 1550514
Bunun o partiye bu partiye sempati duymakla alakası yok,olmamalı.Pkk nın yaptığı terörse buda terördür,tasvip edilemez.Terörün her kesimden gelenini kınıyorum

Allah korusun kimsenin esini yakini dostunu dusmanini bile boyle göstermesin.
Ben baska sehirden baska sehire guvenlik gucu sevkiyatina hicbir anlam veremiyorum malesef..
inan bende anlam veremiyorum, ama demekki istahbarata göre ordaki sayı az geliyor. Allah polisi halkı hepsini korusun

gerçekten dediğin gibi insanlar var
Akp mitinginde keske patlasa bomba da ölseler diyen
insanlar gerçekten kafayı yemiş
siyasetle insanlığı öldürdüler

Bunun o partiye bu partiye sempati duymakla alakası yok,olmamalı.Pkk nın yaptığı terörse buda terördür,tasvip edilemez.Terörün her kesimden gelenini kınıyorum
Bazi partililerin sevinme yada uzulmeme yada iyi olmus tavirlarina istinaden yaptim o yorumu malesef. .
inan bende anlam veremiyorum, ama demekki istahbarata göre ordaki sayı az geliyor. Allah polisi halkı hepsini korusun
Buisin polisi askeri yok malesef .. su kaostan biran önce kurtulmak umidiyle..
Buarada kendimi kibledim. Fotonun kaldirilmasiyla ilgili. Amacim polis eslerini uzmek degil , masum insanlarinda zarar görebileceğini gostermekti..

ayy kıyamam ya. bu 16 sındaki çocuk değilmii. kötü oldum şimdi:(

Bazi partililerin sevinme yada uzulmeme yada iyi olmus tavirlarina istinaden yaptim o yorumu malesef. .

Buisin polisi askeri yok malesef .. su kaostan biran önce kurtulmak umidiyle..
Buarada kendimi kibledim. Fotonun kaldirilmasiyla ilgili. Amacim polis eslerini uzmek degil , masum insanlarinda zarar görebileceğini gostermekti..
Yok size diye yazmadım zaten.Genel bi yorumdu benimki

Seçimler gelir geçer hükümetler devrilir degisir, yanımıza kalacak tek şey insanligimizdir.

Bu olaya uzulmemek hem de sevinmek... gerçekten bu hale geldik mi biz? Oysa dogudan bir insanin parmagina kiymik batsa batida bizim canimizin daha da yanmasi gerek. ki insanligimiz yitip gitmesin.

Seçimler gelir geçer hükümetler devrilir degisir, yanımıza kalacak tek şey insanligimizdir.

Bu olaya uzulmemek hem de sevinmek... gerçekten bu hale geldik mi biz? Oysa dogudan bir insanin parmagina kiymik batsa batida bizim canimizin daha da yanmasi gerek. ki insanligimiz yitip gitmesin.
maalesef. nefret söylemlerine artık hiç şaşırmıyorum ben

Iki gündür tv zleyemiyorum cunku hastayim biraz,bu olayı da buradan duydum ve okudum.nedir ne değildir pek bir bilgim yok ancak ölen herkese rahmet diliyorum.

Umarım kimin neden yaptığı bulunur gerçi hiç sanmıyorum ama benimkisi bir temenni.

şöyle bir paylaşım var:KK43:

11351254_1123347341014908_5596620502831951706_n.jpg

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nün 3 gün önce hastanelere yolladığı 'olası ölümlere karşı kapasitenizi arttırın' yazısı ortaya çıktı

Back