Yarışma Divriği (Sivas)Pilavı - Hasata Pirinç Sponsorluğunda

Ellerine saglik cok guzel olmus ama goruntu olarak perde pilavina cok benziyor editöre bende saray usulu yufkali pilav yapabilir miyim diye sordugumda perde pilavina benzer diyerek reddetti simdi bu pilavi gorunce sasirdim. NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.
Bu arada dışınin kadayiftan olmasi perde pilavina gorunus olarak benzedigi gercegini degistirmiyor

Ama yufkalı zaten perde pilavı bu perde pilavı değil. Perde pilavı iki çeşit yapılır. Biri hamurla diğeri yufka ile yapılır.Orijinali hamurdur. Ben orijinal tarif istiyorum. Bence biraz araştırın.

Perde pilavi tavuklu bir iç pilav ve ayrıntılı bakarsanız benim tarifim kavurmalı ve nohutlu bir tarif
Etli bir tarifse yapacağınız o zaman benim tarifle aynı olma ihtimali var ben ilk tarifini alanlardan biri olduğumu düşünüyorum benden sonra istemisseniz tarifi aynı iç harçtan iki pilav olacağı için de izin verilmemiş olabilir
Teşekkür ederim

Ellerine sağlık çok güzel gözüküyor Nanebizim şah pilavada benziyor biraz.

Ooooo sen bu işi biliyorsun bacım yaa hem sıvas dedin beni benden aldın
Eline koluna emeğine sağlık çok güzel olmuş mutlaka ramazanda deniycem

Uuuuu ellerinize sağlık çok güzel olmuş başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…