zenginlikte yok canım bendeKötü durmuyo ki canım benimde dislerim ayrik ama benim alt dislerim bosver disleri ayrik olanlar zengin olurlarmis
araştırdım zaten baya canım dolguları. tel için uzun zaman kalması gerekir diye düşünüyorum çünkü açık yani arasıCanim diestema bunun adi dişler arasi açıklık dolgu da yaptirabilirsin ama kalici çözüm istiyorsan tel tedavisi gör seni çok zorliycagini zannetmiyorum
devlet tel takımıyormu ki canım özelde mi yaptırayım yadaen guzeli tel taktirmak bence erkek arkadasin icin degil kendin icin disleriniz cok kotu degil ama birazcik ayrik eger imkaniniz varsa yaptirin cunku tel taktiranlarin disleri harika oluyor
Evet acik ama herhangi bir yamukluk yok canim tedavin yamuk dislerin tedavisine gore daha kisa surer alt cenende de bir problem yok ortodontik tedaviyi dusun derimaraştırdım zadişlerin tedavisi canım dolgulLisa sürer içincenenaman kalması gerekir diye düşünüyorum çünkü açık yani arası
eziyet olsun yeter ki düzelsinyaptırsan iyi olur tel nasıl birşey pek bilmiyorum çok eziyetli değilse yaptır.
Devlet tel takmaz diş asistaniyim 18yas alti 850tl malzeme ücreti. 18yas ustu tamamen ucretlipnatakmaz post: 37489496 .!.:devlet tel takımıyormu ki canım özelde mi yaptırayım yada
hemen netten araştırmaya başladım canım teli taktırcam gibi gözüküyor.Evet acik ama herhangi bir yamukluk yok canim tedavin yamuk dislerin tedavisine gore daha kisa surer alt cenende de bir problem yok ortodontik tedaviyi dusun derim
eziyet olsun yeter ki düzelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?