• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerim :( (resimli)

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
Merhaba herkese doğru bi cevap almak için yine buraya konu açma gereği duydum. dişlerim ayrık gördüğünüz gibi çok takıntılıydım bi ara şimdi o kadar takmıyordum, ama bu gün erkek arkadaşım dişlerine tel taktırsakya dedi. annesinin yanında bide anneside tel taktırcak kadar ayrık yamuk değil dedi. Bende tele gerek yok dolgu yaptırırım dedim. Dolguya boşver falan dedi ama çok alındım üzüldüm.. O askerdeyken sizce dişerimi yaptırayım mı kalsın mı böyle. Annem falan yaptırma sakın diyor ama o öyle dedi diye içim içimi yiyor. Ne yapmalıyım sizce ? http://i.hizliresim.com/NboyOk.jpg

Canim diestema bunun adi dişler arasi açıklık dolgu da yaptirabilirsin ama kalici çözüm istiyorsan tel tedavisi gör seni çok zorliycagini zannetmiyorum

en guzeli tel taktirmak bence erkek arkadasin icin degil kendin icin disleriniz cok kotu degil ama birazcik ayrik eger imkaniniz varsa yaptirin cunku tel taktiranlarin disleri harika oluyor

Canim diestema bunun adi dişler arasi açıklık dolgu da yaptirabilirsin ama kalici çözüm istiyorsan tel tedavisi gör seni çok zorliycagini zannetmiyorum
araştırdım zaten baya canım dolguları. tel için uzun zaman kalması gerekir diye düşünüyorum çünkü açık yani arası :(

yaptırsan iyi olur tel nasıl birşey pek bilmiyorum çok eziyetli değilse yaptır.

en guzeli tel taktirmak bence erkek arkadasin icin degil kendin icin disleriniz cok kotu degil ama birazcik ayrik eger imkaniniz varsa yaptirin cunku tel taktiranlarin disleri harika oluyor
devlet tel takımıyormu ki canım özelde mi yaptırayım yada

araştırdım zadişlerin tedavisi canım dolgulLisa sürer içincenenaman kalması gerekir diye düşünüyorum çünkü açık yani arası :KK43:
Evet acik ama herhangi bir yamukluk yok canim tedavin yamuk dislerin tedavisine gore daha kisa surer alt cenende de bir problem yok ortodontik tedaviyi dusun derim

senınkı gıbi dişler yabancı mankenleri tarz sahıbı yapıyor bılıyor musun..sakın elleme..cok tatlı

pnatakmaz post: 37489496 .!.:
devlet tel takımıyormu ki canım özelde mi yaptırayım yada
Devlet tel takmaz diş asistaniyim 18yas alti 850tl malzeme ücreti. 18yas ustu tamamen ucretli

Bana sevimli geldi... Ama erkek arkadaşın istiyorsa sende aynı fikirdeysen yaptırabilirsin. Ne kaybedersin ki?

Evet acik ama herhangi bir yamukluk yok canim tedavin yamuk dislerin tedavisine gore daha kisa surer alt cenende de bir problem yok ortodontik tedaviyi dusun derim
hemen netten araştırmaya başladım canım teli taktırcam gibi gözüküyor.

Dolgu; tek seansta çok iyi sonuç alırsın. Tel ile geri dönüşü mumkun; yani tekrar ayrılır. Bu arada seni rahatsız ediyorsa yaptir; başka birisi istiyor diye degil

Back