Dışlanmışlık hissi kendimi kötü hissediyorum ...

O terbiyesizlik bana yapılmış kadar üzüldüm valla...
Vakitsiz gelen misafire "aç mısın?" diye bile sormayız.
Allah ne verdiyse kurarız sofrayı buyur ederiz.
Ve bu senin yeğenin ya kardeşinin emaneti.
Erkenden gidin sabah.
Olanları annenize anlatın ve bir daha otobüsü kaçıracak olursanız da otelde kalacağınızı söyleyin.
Akşam akşam sinirlerim bozuldu,kendi çocuklarımı sizin yerinize koydum.
Çok fena çookkkk...

Tamam komsunuz da teyzeniz de yedirir içirirlermis ne güzel de ne faydası var bunun konu sahibine?Yapmayın lütfen
Faydalı birsey diyemiycem aynı ortamda olmadigim için yoksa teyzeye bi iki birsey demek isterdim. Siz neye kizdiniz ben onu anlamadım:S ben şaşkınlığımı belirttim sadece

ya arkadas nasil boyle insanlar var kendilerine gore tutmus olabilirler ama bir baligi iki kiside yiyeebilir Allahim nasil bir dunyada yasiyoz civisi cikmis dedikleri bu olsa gerek
Yok yemek vermemesi bi yana birde ettiği kelimeler çok çirkin:S teyze birde

Teyzem ben gitmem gerçi evine ama vakit olmadığından evine geleceğimi duysa hemen market alışverişine çıkar yemicem desemde bir sürü yemek yapar ki teyzem evinde yemek yapan bi hatun değildir pek yapmaz genelde. Ne ihtiyacım olursa kek börek 3-4 saate hepsini tıkıştırmaya çalışır. Nerede yatmak istediğimi sorar yani illa şu odada yat demez. Tövbe ya. Öyle teyze mi olur. Ben bu kadar iyiyken bile teyzeme lafımı sakınmam gerçi hiç atışmadık bile bugüne kadar ama olsun. Aynısı bana yapılsa beterini çıkartırım ondan.

bir yasima daha girdim. yeğen de mi haber verecek insana. hani evli coluklu cocuklu olur hadi neyse. bir kisinin yemegi mi bu kadar dokunur. insallah ben yegenlerimle boyle olmam. Kuzularim benim. kocam yiyecek diyecegim bir de. Allah yardımcın olsun canim

Teyzen insanlıktan bile nasibini almamıski teyzelik vasfını yerine getirsin..
Annen yasıyor mu annen varsa bu durumu anlat bence bir daha da o eve adımını atma

Keşke bi otelde kalsaydınız
Kalk git kalk saat çok geç değil dön dönmen gereken yere

Bazen yedi kat el kendi canından iyi oluyor işte.Bu son olsun bidaha mecbur da kalsan gitme.Bidaha gitmeyesin diye ellerinden geleni yapıyolar zaten.Yeğeninin önüne iki yudum yemek koyamadı.Aç yatırcak.Yazıklar olsun öyle teyzeye.

Bi de sen disardaymissin zaten akşama kadar, acsindir
Gerçekten insan mı şunlar ya. İnsan evine gelen misafire bunu yapar mı ya. Diyecek laf bile yok şu duruma..

Kaç yaşındasın ? Annenle aralarında birşey. Geçti dr böyle davranıtor .Valla ben se'nin yerinde olsam RaBbim oldurmasın da yeri gelince hbir güzel lafımı sokarım daha da gitmem. Bu nedir aarkadas bu kadar mı düştük! Pes diyorum Allah bildiği yalsın böyle insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…