Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi önceden otobüsünü kaçırmış olacağını tahmin edecekti ve teyzeye 1 hafta önceden bilecekti . Doğru haklısın (!)Bence çatkapı gelmenize sinir olmuş onu belli etmeye çalışıyor size, cidden önceden habersiz yatılı misafirlik olmaz buarada
Nasıl bir teyze bu ya ? Vicdansız umarım gecen iyi geçmiş ve ayrılmışsındır oradan .Bugün mecburen teyzemlerde kalmak zorunda kaldım eniştemde balık falan almış ama kendi sayılarına göre almış teyzem bana döndü sen yemişsindir dışarda heralde akşam yemezsin dedi bende evet ben tokum yemem dedim. Neyse eniştem balıkları hazırlamaya başladı bende sordum bu ne oda dedi sazan balığı falan dedi bende hmm dedim .. neyse asıl konuya gelelim bana döndü teyzem sen salata yap ama bize göre yap kendini hesaba katma yemeyeceksin ya hani dedi sonra kimse yüzüme bakmıyor uzun zamandır gelmiyordum bile zaten ilk defa bugün geldim oda mecburiyetten kalacak yerim yoktu otobüsümü kaçırdım. Kendi aralarında sohbet muhabbet şen şakrak ne yaptın bile demiyor ama işi düşse bişey alacak olsa yemek yaptıracak olsa direk canım cicim der. Bugün misafirleri varmış işte pasta börek yapmış aaa bunu bugün mü yaptın dedim evet kocama ayırdım bunlara elleme dedi zaten yemeyecektim salak salak hareketleri var şu anda balık pişiriyolar eşiyle tiksindim yemin ederim hareketlerinden ne yapmalıyım ben bu geceyi nasıl geçirmeliyim ...
Cevap olarak ne demisler savulucak taraflari yok gerçi ama pişkindirlerSabah ilk iş 7 de alarm kurdum uyandım kalktım çıktım gittim annemede birdaha asla orada kalmayacagımı söyledim en zor durumda bile olsam kalmam dedim .. annemde bi anlam veremedi tavırlarına ama aradı ağzına geleni saydı ..
Valla bilmiyorum o dışarda yemiştir diye düşündük cart curt yalanı sıralamışlar .. annemde kapatmış zaten suratına ..Cevap olarak ne demisler savulucak taraflari yok gerçi ama pişkindirler
Bu gece kalıp bir daha da mümkünse yüzüne bakmamak gibi bir harekette bulunabilirsin zaten istenmiyorsun çok net bir şekilde seni bir sokağa atmadıkları kalmış. Bu arada sazan balığı öyle tezgahlarda satılan bir balık değil seninle de dalga geçmişlerBugün mecburen teyzemlerde kalmak zorunda kaldım eniştemde balık falan almış ama kendi sayılarına göre almış teyzem bana döndü sen yemişsindir dışarda heralde akşam yemezsin dedi bende evet ben tokum yemem dedim. Neyse eniştem balıkları hazırlamaya başladı bende sordum bu ne oda dedi sazan balığı falan dedi bende hmm dedim .. neyse asıl konuya gelelim bana döndü teyzem sen salata yap ama bize göre yap kendini hesaba katma yemeyeceksin ya hani dedi sonra kimse yüzüme bakmıyor uzun zamandır gelmiyordum bile zaten ilk defa bugün geldim oda mecburiyetten kalacak yerim yoktu otobüsümü kaçırdım. Kendi aralarında sohbet muhabbet şen şakrak ne yaptın bile demiyor ama işi düşse bişey alacak olsa yemek yaptıracak olsa direk canım cicim der. Bugün misafirleri varmış işte pasta börek yapmış aaa bunu bugün mü yaptın dedim evet kocama ayırdım bunlara elleme dedi zaten yemeyecektim salak salak hareketleri var şu anda balık pişiriyolar eşiyle tiksindim yemin ederim hareketlerinden ne yapmalıyım ben bu geceyi nasıl geçirmeliyim ...
Ben bu arada merak ettim afadersin herkes hayvan gibi yerken sen sadece izledin mi bunları ananen olacak kadın yahu öyle şey mi olur gel ye canın çekmiştir kokmuştur balık yemiyorsan şunu bunu ye de mi demedi şok içindeyimKendilerine göre işte anneannemler teyzmeler var kendi kendilerine göre balık almışlar daha doğrusu işte balıkçıda yaptırmışlar .. banada dedi biz bilmiyoduk gelecegini sen toksundur zaten falan tarzında yemezsin sen falan dedi .. allah aşkına bide yemiyosun bizi diyo ya bazı üyeler böyle bi konuyu uyduracak halim yok herhalde
Ayni benim teyze..Bugün mecburen teyzemlerde kalmak zorunda kaldım eniştemde balık falan almış ama kendi sayılarına göre almış teyzem bana döndü sen yemişsindir dışarda heralde akşam yemezsin dedi bende evet ben tokum yemem dedim. Neyse eniştem balıkları hazırlamaya başladı bende sordum bu ne oda dedi sazan balığı falan dedi bende hmm dedim .. neyse asıl konuya gelelim bana döndü teyzem sen salata yap ama bize göre yap kendini hesaba katma yemeyeceksin ya hani dedi sonra kimse yüzüme bakmıyor uzun zamandır gelmiyordum bile zaten ilk defa bugün geldim oda mecburiyetten kalacak yerim yoktu otobüsümü kaçırdım. Kendi aralarında sohbet muhabbet şen şakrak ne yaptın bile demiyor ama işi düşse bişey alacak olsa yemek yaptıracak olsa direk canım cicim der. Bugün misafirleri varmış işte pasta börek yapmış aaa bunu bugün mü yaptın dedim evet kocama ayırdım bunlara elleme dedi zaten yemeyecektim salak salak hareketleri var şu anda balık pişiriyolar eşiyle tiksindim yemin ederim hareketlerinden ne yapmalıyım ben bu geceyi nasıl geçirmeliyim ...
Akraba maalesef akrep..Teyzeye bak Bizim komşu burnumuza kokmustur diye mangalda yaptigi etleri veriyo camdan
Size anormal gelebilir boyle insanlarla kardilasmadiginiz icim bence gauet notmal ben boyle insanlardn cok gordum..İşte hiç normal değil oyuzden sorguluyorum şizofren değilse yapmaz çok büyük birşey vardır evden git diye yapıyordur
Sorsana teyze bilmeden birşey mi yaptım diye