Dışlanmışlık hissi kendimi kötü hissediyorum ...

annene anlat olanlari.

bir daha teyzene gitme, teyze dahi deme.

Bugün mecburen teyzemlerde kalmak zorunda kaldım eniştemde balık falan almış ama kendi sayılarına göre almış teyzem bana döndü sen yemişsindir dışarda heralde akşam yemezsin dedi bende evet ben tokum yemem dedim. Neyse eniştem balıkları hazırlamaya başladı bende sordum bu ne oda dedi sazan balığı falan dedi bende hmm dedim .. neyse asıl konuya gelelim bana döndü teyzem sen salata yap ama bize göre yap kendini hesaba katma yemeyeceksin ya hani dedi sonra kimse yüzüme bakmıyor uzun zamandır gelmiyordum bile zaten ilk defa bugün geldim oda mecburiyetten kalacak yerim yoktu otobüsümü kaçırdım. Kendi aralarında sohbet muhabbet şen şakrak ne yaptın bile demiyor ama işi düşse bişey alacak olsa yemek yaptıracak olsa direk canım cicim der. Bugün misafirleri varmış işte pasta börek yapmış aaa bunu bugün mü yaptın dedim evet kocama ayırdım bunlara elleme dedi zaten yemeyecektim salak salak hareketleri var şu anda balık pişiriyolar eşiyle tiksindim yemin ederim hareketlerinden ne yapmalıyım ben bu geceyi nasıl geçirmeliyim ...
Nasıl bir teyze bu ya ? Vicdansız umarım gecen iyi geçmiş ve ayrılmışsındır oradan .

Konuya inanmayan veya tutarsız bulanların yorumları da bana ilginç geliyor.
Ben bi konuyu sahte bulursam okumayı yarida keserim vakit bile ayırmam ama burda insanlar ısrarla yorum yapıyorlar inanmadiklari şeye.

Yani diyelim ki siz yanlış anladınız her şeyin mantıklı bi açıklaması var o zaman durup dururken zaten olumsuz bir durum yaşamış bir insanı bir de siz yorumlarinizla üzmüş oluyorsunuz.
O nedenle keşke sürekli hmm yalan söylüyorsun bak burası tutarsız gibi dedektiflik yapmak yerine kimse yorum yapmasa ne güzel olur.

Çünkü mesela teyzem bana böyle davransa içim aciyarak konu açmış olsam bir de milletin yalan söylüyorsun tarzı yorumlarını görmek üstüne tuz biber olurdu herhalde.

Cidden bir tuhaflık var... Diğer teyzeniz ve anneanneniz de oradaymış. Kimse bir şey demedi mi ?
Bana bir teyzem böyle birşey yapsa anneannem o evi o teyzenin başına yıkar...
Teyze teyzeymiş, anneanne de anneanne yani...

İnsan evine gelen 7 kat yabancıya bile böyle davranmaz.
İnsan bir dilim bile olsa ikram eder, nasıl boğazlarından geçti.
Bencil bir yapıya sahipmiş demek ki teyzeniz.

Bu ne biçim iş ya. Kurban olayım teyzeme. Kendi çocuklarına vermeyip bana yediren içiren yeri gelir onlar istediğinde Yok diyip bana para veren teyzem vardı.
Sizinki teyze değil hatta insan da değil kusura bakmayın

Sabah ilk iş 7 de alarm kurdum uyandım kalktım çıktım gittim annemede birdaha asla orada kalmayacagımı söyledim en zor durumda bile olsam kalmam dedim .. annemde bi anlam veremedi tavırlarına ama aradı ağzına geleni saydı ..

Sabah ilk iş 7 de alarm kurdum uyandım kalktım çıktım gittim annemede birdaha asla orada kalmayacagımı söyledim en zor durumda bile olsam kalmam dedim .. annemde bi anlam veremedi tavırlarına ama aradı ağzına geleni saydı ..
Cevap olarak ne demisler savulucak taraflari yok gerçi ama pişkindirler

Bugün mecburen teyzemlerde kalmak zorunda kaldım eniştemde balık falan almış ama kendi sayılarına göre almış teyzem bana döndü sen yemişsindir dışarda heralde akşam yemezsin dedi bende evet ben tokum yemem dedim. Neyse eniştem balıkları hazırlamaya başladı bende sordum bu ne oda dedi sazan balığı falan dedi bende hmm dedim .. neyse asıl konuya gelelim bana döndü teyzem sen salata yap ama bize göre yap kendini hesaba katma yemeyeceksin ya hani dedi sonra kimse yüzüme bakmıyor uzun zamandır gelmiyordum bile zaten ilk defa bugün geldim oda mecburiyetten kalacak yerim yoktu otobüsümü kaçırdım. Kendi aralarında sohbet muhabbet şen şakrak ne yaptın bile demiyor ama işi düşse bişey alacak olsa yemek yaptıracak olsa direk canım cicim der. Bugün misafirleri varmış işte pasta börek yapmış aaa bunu bugün mü yaptın dedim evet kocama ayırdım bunlara elleme dedi zaten yemeyecektim salak salak hareketleri var şu anda balık pişiriyolar eşiyle tiksindim yemin ederim hareketlerinden ne yapmalıyım ben bu geceyi nasıl geçirmeliyim ...
Bu gece kalıp bir daha da mümkünse yüzüne bakmamak gibi bir harekette bulunabilirsin zaten istenmiyorsun çok net bir şekilde seni bir sokağa atmadıkları kalmış. Bu arada sazan balığı öyle tezgahlarda satılan bir balık değil seninle de dalga geçmişler

Kendilerine göre işte anneannemler teyzmeler var kendi kendilerine göre balık almışlar daha doğrusu işte balıkçıda yaptırmışlar .. banada dedi biz bilmiyoduk gelecegini sen toksundur zaten falan tarzında yemezsin sen falan dedi .. allah aşkına bide yemiyosun bizi diyo ya bazı üyeler böyle bi konuyu uyduracak halim yok herhalde
Ben bu arada merak ettim afadersin herkes hayvan gibi yerken sen sadece izledin mi bunları ananen olacak kadın yahu öyle şey mi olur gel ye canın çekmiştir kokmuştur balık yemiyorsan şunu bunu ye de mi demedi şok içindeyim

Allah merhamet nasip etsin onlara. Bu muamele ne böyle ya. Siz tok bile olsanız zorlaması gerek ye diye. Aç mısınız? Yakın bi market falan varsa bişeyler yiyin. Bir daha da bence gitmeyin. Nasıl olsa size işi düser.

Eve misafir gelse ve yemek bize gore olsa, kendim ac kalirim ama misafiri ac birakmam. Bir de salatayi da sen yap demem. Borekleri de enistene biraktim dokunma demem.
Bir daha da ugrama, hatta gorusme.

Ayni benim teyze..
Sokakta gorsem kacacak yer ararim..
Millet teyzesi icin oluyor bende oyle bi sulale var ki sokaktaki insanlardan da yabanci .
Boyle teyzeyi hayatindan sil gitsin ...

İşte hiç normal değil oyuzden sorguluyorum şizofren değilse yapmaz çok büyük birşey vardır evden git diye yapıyordur

Sorsana teyze bilmeden birşey mi yaptım diye
Size anormal gelebilir boyle insanlarla kardilasmadiginiz icim bence gauet notmal ben boyle insanlardn cok gordum..

X