Dışlanmışlık hissi kendimi kötü hissediyorum ...

Tıpkı benim aşağılık halama benziyor. O Da böyle yapar devamında da ağlatana kadar uğraşır iftira bile atar nefret ediyorum ondan. Ben çantamı alıp çıkmıştım. Ben de susmuştum ama sustukça üstüme geldi. Bence git yat sabah da kalk git bu Da son olsun arkadaşım.

Anneannen ne yaptı konu sahibi bu durumda tepkisiz mi kaldı sormadı mı kızım yemiycek misi diye anneanne bu ya anlamadım

Benim yeğenim olsa ve bana çat kapı gelse " teyyyyyzeee ben geldiiiiim" dese mutluluktan ölürüm be.. Allahım teyze olmayı nasip ederse inşallah çat kapı pat kapı gelsin:) şu habersiz olduğundandır diyip normal gören insanlara hayret ediyorum.. Nasıl bir akrabalık ilişkiniz var sizin? Yani insan yeğenine çat kapı geldi diye " sen nsıl olsa yemşsindir.. Yemezsin dimi?" vay efendim " elleme onları eniştene ayırdım" gibi saçma sapan bir tavır alır mı? Hayret ya.. Konu sahibi bir daha o eve gitmemek üzere çık.. Bir insan evine gelen misafire sen nasılsa yemişsindir diyemez.. İnsan diyorum....!

O nasil bi teyzeymis yahu... önceden bi sorununuz mu oldu da tavir yapiyor.. yok yani nr kAdar sorun da olsa evine misafir gitmişsiniz... biz olsak ac kaliriz misafiri doyurmaya calisiriz... üzüldüm sana ya .. kiyamam... marketten abur cubur alsaydin bari aç yatma

Ne kadar ayip !! İnsan bu muammeleyi yedi kat yabanciya yapmaz yahu !! Yemek sakiniyor birde ustune salata mi yaptiriyor.. Millet yegen dedin mi üstüne titriyor, teyzenizde buyuk anormallik var

İlginç , sinir bozucu.
Acaba seni kıskanıyor mu eşinden filan veya başka bir çekememezlik?
Kk da okunanlardan sonra her ihtimal geliyor akla

benim eşimim yengeside sayıyla yapar böyle seyleri biri az daha istese yok yani

Nekadar terbiyesiz insanmıs onlar ya ben yiğenlerime ölürum ben yemem onlar yesin

Cok üzuldum senin adına gitme görüsme o insanlarla öyle teyze olmaz olsun

Görgü insanlık edep ve adap başka bişey yani napacan yokmus teyzende. Olurda size gelirse aynisini yap hic affetme. Salatayi sen yap ama bize göre yap de afallayip kalsin bisey derse niye zoruna gidiyor ki ben sizde yaptim ve bişey demedim de anlasın. Sinir ya insan düşmanı bile eve gelse bi tas yemek koyar önüne. hadi balik yok 2 tane kizartacak patatesinde mi yok ya?

Teyzen insanlıktan yoksun biri yerinde olsam hastanenin acilinde sabahlardim ama yine de orda kalmazdim terbiyesiz bizde misafir geldi mı neler yapılır balık azsa dilimlenir bı çorba yapılır ama insan olanlar yapar bunu

O muamele ile evde duracağıma çıkar devlet hastanesinin acilinde sabahlardım heralde.

Umarım aç kalmamışsındır, bence teyze de deme o vicdansız insana.

Ailene anlattın mı durumu?

Teyzen insanlıktan yoksun biri yerinde olsam hastanenin acilinde sabahlardim ama yine de orda kalmazdim terbiyesiz bizde misafir geldi mı neler yapılır balık azsa dilimlenir bı çorba yapılır ama insan olanlar yapar bunu

Aynı şeyi düşünmüşüz, istenirse neden yapılmasın, bilerek yapmış bence.

Valla şekerim sende de hata var. Teyzen bende kalamaz sorumluluk alamam demiş, daha sen bu kadına kalmaya gidiyorsun.
Kadın kalpsiz zaten belli. Yani böyle birinden yemek ikram etmesi de beklenemez.
Ben olsam kalmayı bırak suratlarına dönüp bakmazdım.

pılımı pırtımı toplar çıkardım o evden. insanlık denen bir şey kalmamış, yazık. yemeği esirgeyen insanın içinde kötülük vardır, net. bence bir daha yüzüne bakma o insanların. ailen de ne derse desin. o muameleye ben maruz kaldım siz değil dersin.

Sizi alabilecek yada yakınlarda arkadaşlarınız varsa oraya gidin. Nasıl bir teyzeniz var anlayamadım hep mi böyleydi ilk kez mi böyle yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…