- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.502
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrıca ben ayda yılda bir gelirim zaten sürekli bıktıracak ne var ki asla yani benim bu yaz kursum vardı geliş gidiş yapmak zorundaydım annem dedi teyzemin yanında yzemlerde kal istersen ben dedim yok ben eliş gidiş yaparım kursa evimiz uzak bu arada teyzem hemen yok yok bende kalamaz ben sorumluluk alamam banane gelsin gitsin dedi bende dedim zaten kal desende kalmam .. yani ısrar etsede kalmam zatenAçıklamasını sordum demedim zaten açıklama buldum kendimce dedim, sık sık çatkapı yaptığını düşündüm sonra da öyle olmaz anlamında yorum yaptım, biraz önyargılı bir yorum oldu kabul ediyorum. Ama sanki teyzesi benmişİm de aç bırakmışım gibi sorgulamalara da gerek yok.
Kendilerine göre işte anneannemler teyzmeler var kendi kendilerine göre balık almışlar daha doğrusu işte balıkçıda yaptırmışlar .. banada dedi biz bilmiyoduk gelecegini sen toksundur zaten falan tarzında yemezsin sen falan dedi .. allah aşkına bide yemiyosun bizi diyo ya bazı üyeler böyle bi konuyu uyduracak halim yok herhalde
Deme gereği bile duymadım şu anda yemek yiyolar zaten ben başka odasa oturuyorum gelip yermisin bile diye sormadı ..Teyze bana niye böyle davranıyorsun demedin mi
Kilo değil taneyle almış gelmiş kişi başı bir balık sazan ..Hee sen cok guzel ifade ediyorsun da biz
Inanmiyoruz zaten..
O kadar kalabaliga alinan balik nasil kendilerine gore hesaplanabiliyor acaba.
Herkes 10 tane yicek diye sayiliyor demek ki oralarda.
Benim bildigim 3 kilo mu alindi bu 3 kiloyu 10 kiside yer, 5 kiside.
Hadi teyzen yapti bir terbiyesizlik o sofra kurulup herkes oturunca
Hic mi birileri kizim sende gel otur demeyecek.
Hadi senden utanmadi oradakilerden de mi utanmiyor bu insan.
Enterasan.
Ayrıca şu anda yiyolar ben başka odada oturuyorum gelip çağırmadılar bile ..Hee sen cok guzel ifade ediyorsun da biz
Inanmiyoruz zaten..
O kadar kalabaliga alinan balik nasil kendilerine gore hesaplanabiliyor acaba.
Herkes 10 tane yicek diye sayiliyor demek ki oralarda.
Benim bildigim 3 kilo mu alindi bu 3 kiloyu 10 kiside yer, 5 kiside.
Hadi teyzen yapti bir terbiyesizlik o sofra kurulup herkes oturunca
Hic mi birileri kizim sende gel otur demeyecek.
Hadi senden utanmadi oradakilerden de mi utanmiyor bu insan.
Enterasan.
Kilo değil taneyle almış gelmiş kişi başı bir balık sazan ..
Bı insan bı insana durduk yere böyle birşey yapmazDeme gereği bile duymadım şu anda yemek yiyolar zaten ben başka odasa oturuyorum gelip yermisin bile diye sormadı ..
Vallahi yok geldim sen zaten toksundur dedi az önce diğer teyzem geldi yermisin balık dedi bende deim yok yemem ben tmm dedi kapıyı kapattı çıktı neden diye bile sormadı sorun o balığı yemem veya yememem değil tavırları ortada bişey olsa bile ben mecbur kalmışım ve bir öğrenciyim gelmişin evine böyle yapması ne kadar normalBı insan bı insana durduk yere böyle birşey yapmaz
Okadar kişiden biri seslendirdi en azından
Anlatmadigin eksik baska şeyler var
Biri bana böyle davransa hayırdır derim
İşte hiç normal değil oyuzden sorguluyorum şizofren değilse yapmaz çok büyük birşey vardır evden git diye yapıyordurVallahi yok geldim sen zaten toksundur dedi az önce diğer teyzem geldi yermisin balık dedi bende deim yok yemem ben tmm dedi kapıyı kapattı çıktı neden diye bile sormadı sorun o balığı yemem veya yememem değil tavırları ortada bişey olsa bile ben mecbur kalmışım ve bir öğrenciyim gelmişin evine böyle yapması ne kadar normal
Sabah ilk iş çıkıp gidecem ..Hadi teyze böyle de aklı başında bir kimse şimdi demeyecek mi hepimiz cümbür cemaat yerken sen neden
yemiyorsun diye.. Bir sen mi fazla gelmişsin teyzene? Evde misafir isterse kendi ben tokum yemem desin
insan zorla iki kaşık yedirtmeden rahat oturup yiyemez.. Şimdi sen köşede otuturken hepsi oturup
yemek mi yiyecek?
Teyzen akıl sağlığı yerinde normal biri mi?
O kadar tuhaf ki hem yeme deyip hem de sen yemeyeceksin salatayı bize göre yap filan nasıl bir muhabettir nasıl bir insan (teyzeliğini de geçtim) evindeki misafire böyle birşey söyler.
teyzen insan mi acaba ¿¿ bu yaptiklati da neyin nesi oluyr bence o ewden hemen cikmalisin boyle teyze eniste olmaz olsun yedikleri bozgazlarinda kalsin biri bakaerken nasil bogazlarindan geciyor . otelde falan kalcak paran yoksa bir hastaneye gidip orda sabahlayabilirsin emin ol teyzenden daha iyidirBugün mecburen teyzemlerde kalmak zorunda kaldım eniştemde balık falan almış ama kendi sayılarına göre almış teyzem bana döndü sen yemişsindir dışarda heralde akşam yemezsin dedi bende evet ben tokum yemem dedim. Neyse eniştem balıkları hazırlamaya başladı bende sordum bu ne oda dedi sazan balığı falan dedi bende hmm dedim .. neyse asıl konuya gelelim bana döndü teyzem sen salata yap ama bize göre yap kendini hesaba katma yemeyeceksin ya hani dedi sonra kimse yüzüme bakmıyor uzun zamandır gelmiyordum bile zaten ilk defa bugün geldim oda mecburiyetten kalacak yerim yoktu otobüsümü kaçırdım. Kendi aralarında sohbet muhabbet şen şakrak ne yaptın bile demiyor ama işi düşse bişey alacak olsa yemek yaptıracak olsa direk canım cicim der. Bugün misafirleri varmış işte pasta börek yapmış aaa bunu bugün mü yaptın dedim evet kocama ayırdım bunlara elleme dedi zaten yemeyecektim salak salak hareketleri var şu anda balık pişiriyolar eşiyle tiksindim yemin ederim hareketlerinden ne yapmalıyım ben bu geceyi nasıl geçirmeliyim ...
Çıkarsam şimdi olay olur annemleri arar sabah uyurlarken çıkıp giderim zaten ..teyzen insan mi acaba ¿¿ bu yaptiklati da neyin nesi oluyr bence o ewden hemen cikmalisin boyle teyze eniste olmaz olsun yedikleri bozgazlarinda kalsin biri bakaerken nasil bogazlarindan geciyor . otelde falan kalcak paran yoksa bir hastaneye gidip orda sabahlayabilirsin emin ol teyzenden daha iyidir
ya arkadas nasil boyle insanlar var kendilerine gore tutmus olabilirler ama bir baligi iki kiside yiyeebilir Allahim nasil bir dunyada yasiyoz civisi cikmis dedikleri bu olsa gerekAyy ben soktayim. Benim eniştem yemez teyzem yemez bana zorla yedirirlerdi :Ss misafir yazan kişiyede bu yazan misafir değil yeğen
ya arkadas nasil boyle insanlar var kendilerine gore tutmus olabilirler ama bir baligi iki kiside yiyeebilir Allahim nasil bir dunyada yasiyoz civisi cikmis dedikleri bu olsa gerekAyy ben soktayim. Benim eniştem yemez teyzem yemez bana zorla yedirirlerdi :Ss misafir yazan kişiyede bu yazan misafir değil yeğen
yaptiklarini anlat anneneAileme otelde kalacagm diyemem teyzemler varken ..