Habersiz değil aslında sabahtan demiştim akşam gelebilirim belki diyeDurup dururken mi böyle yapıyor bi tartışma oldu mu dememissiniz ki gayet net habersiz misafirlik olmaz haberin olsun demissiniz. Bunun çıktığı kapı habersiz gelirsen bu muamele normal demek
Tamam komsunuz da teyzeniz de yedirir içirirlermis ne güzel de ne faydası var bunun konu sahibine?Yapmayın lütfenAyy ben soktayim. Benim eniştem yemez teyzem yemez bana zorla yedirirlerdi :Ss misafir yazan kişiyede bu yazan misafir değil yeğen
Aynen yemin ederim zorunda kalmasam gelmezdim mecburdum sadeceKız otobüsü kaçırmış zorunda kalmış misafirlik değil yani böyle muamele mi yapması gerekir ne kadar tuhafsınız.
Napcaksın konu sahibi öylece otur sabah erkenden de çek git evlerinden bi daha da görüşme.Karnın açsa bi şeyler al marketten geç olmadan
Öz....Üvey teyzen falan mı yahu?
Ee otobüsü kaçırdım demedin mi otobüsü kaciracagin belli miydi sabahtanHabersiz değil aslında sabahtan demiştim akşam gelebilirim belki diye
Öyle yapcam zaten bidaha aslaTeyzen gelmenden rahatsiz olmus ve bidaha gelmemen icin boyle yapiyor, bu yaptiginin dogru oldugu anlamina gelmez tabi ama direk mesaj vermis, erkenden yatip uyu, sabah da kalkar kalkmaz cikar bidaha da teyzenlere ugramazsin.
Yuh diyorum o zaman.Öz....
Hayır dedimki işim uzarda otobüsü kaçırırsam buraya gelebilirim kalaak başka yer yok dedim tamam dedi çünkü işimin uzayıp uzamayacagı belli değildiEe otobüsü kaçırdım demedin mi otobüsü kaciracagin belli miydi sabahtanAy açılan konuları da anlamıyorum cidden bazen
+1
Yatili cat kapi keyfi gelmek var
Birde zor durumda kalip gelmek var.
Iki durumda da insan hoslanmasa bile
Gelmis bir kere, ki yegen bu. Yabanci degil. Teyzesin sen.
Ne demek sen toksundur.
Salatayi bize gore yap.
O balik kokar bir kere.
Insan olan boyle yapmaz.
Karı koca değil tüm sülale burda nerdeyse şu anda önür teyzemler diğer kuzenim birhaftadır burda anneannem falan hepsi
Kendilerine göre işte anneannemler teyzmeler var kendi kendilerine göre balık almışlar daha doğrusu işte balıkçıda yaptırmışlar .. banada dedi biz bilmiyoduk gelecegini sen toksundur zaten falan tarzında yemezsin sen falan dedi .. allah aşkına bide yemiyosun bizi diyo ya bazı üyeler böyle bi konuyu uyduracak halim yok herhaldeTum sulanenin isi ne orada
Kendilerine gore almislardi hani?
Herkese var bir sana mi yok yani..
Insallah yemiyosundur bizi.
bu kadar insan var da salatayı sayıyla yap demek de ayrı tuhaflık,bir kişiye fazla yapılsa ne yapılmasa ne ,o kadar kişi zaten yer kalmaz salata falan.niye yemeyeceğin salatayı sana yaptırıyor.evdeki misafirlerin verdiği yorgunluğun hıncını senden çıkartıyor galiba.Karı koca değil tüm sülale burda nerdeyse şu anda önür teyzemler diğer kuzenim birhaftadır burda anneannem falan hepsi
Mecburdum yoksa bende gelmzdim çatkapı huyum değildir ..Bence çatkapı gelmenize sinir olmuş onu belli etmeye çalışıyor size, cidden önceden habersiz yatılı misafirlik olmaz buarada
Durup dururken mi böyle yapıyor bi tartışma oldu mu dememissiniz ki gayet net habersiz misafirlik olmaz haberin olsun demissiniz. Bunun çıktığı kapı habersiz gelirsen bu muamele normal demek
Gerçekten bi kırgınlık cart crt yok zaten ayda yılda bir geliyorum ... hatta saha geçen gün çocuguna kıyafet aldım kredi kartından taksitle çok istiyor diyeDurup dururken böyle yapması normal gelmiyor bana bir teyzenin açıkçası, bir bıkmışlık, kırgınlık var knu sahibinin anlatmayı atladığı ya da farketmediği diye düşünüyorum. O yüzden de bir açıklama bulmaya çalışıyorum