Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi yok geldim sen zaten toksundur dedi az önce diğer teyzem geldi yermisin balık dedi bende deim yok yemem ben tmm dedi kapıyı kapattı çıktı neden diye bile sormadı sorun o balığı yemem veya yememem değil tavırları ortada bişey olsa bile ben mecbur kalmışım ve bir öğrenciyim gelmişin evine böyle yapması ne kadar normal
Ne kadar ayıp...
E herkes cumbur cemaat gelmis onlar yerken iyi size mi yok? Onlara bonkör size mi cimri? Kasıtlı yapıyor o zaman.
Sabah ilk iş çıkın gidin haber bile vermeyin kurun alarmı. yatılı misafirliğe gidilen yerde aç kalmak nedir bilirim insanın midesi kazınıyor
Tabikii, ona soyleyecek lafim yok. Salatayi bize göre yap sen toksun ya gibisinden laflarida cok garip konu tam oturmadi bende...Aç değilse bile o balığın kokusuyla canı çekmiştir.umarım ailesi bu yapılanı sineye cekmez
Tabikii, ona soyleyecek lafim yok. Salatayi bize göre yap sen toksun ya gibisinden laflarida cok garip konu tam oturmadi bende...
Anneanne diğer teyze hepsi bir tuhafmış anşaşılanKendilerine göre işte anneannemler teyzmeler var kendi kendilerine göre balık almışlar daha doğrusu işte balıkçıda yaptırmışlar .. banada dedi biz bilmiyoduk gelecegini sen toksundur zaten falan tarzında yemezsin sen falan dedi .. allah aşkına bide yemiyosun bizi diyo ya bazı üyeler böyle bi konuyu uyduracak halim yok herhalde
İki kişilik diye bişey yazdıgımı hatırlamıyorum ama ? Bu arada Allah için böyle ben konuya inanmıyorum cart curt zaten moralim bozukken böyle saçma yorumlr yapılmazsa sevinirim .. bu nasıl bişeydir ya başta dikkatli okumayıp sonradan bu neden böyle ben derdimi anlatıyorum kendi teyzemin evinde dışlanıyorum diyorum !Yok yok bu konuda uymayan şeyler var.önce 2 kişilik yemek oldu sülale yemeği. Ayrıca kişilik sazan nasıl oluyor ki
Salatayı bize göre yap .onca kişi varken nasıl bir cümledir.bir sen mi o salatayı fazlalık olacaksın.ayrıca onca kişi neden seni unursamıyor.İki kişilik diye bişey yazdıgımı hatırlamıyorum ama ? Bu arada Allah için böyle ben konuya inanmıyorum cart curt zaten moralim bozukken böyle saçma yorumlr yapılmazsa sevinirim .. bu nasıl bişeydir ya başta dikkatli okumayıp sonradan bu neden böyle ben derdimi anlatıyorum kendi teyzemin evinde dışlanıyorum diyorum !
salak salak hareketleri var şu anda balık pişiriyolar eşiyle tiksindim
üstte balık pişiriyorlar diyorsunuz ,diğer mesajda balıkçıda yaptırmışlar diyorsunuz .balıkçıda balık yaptırmak demek pişirttirmek demektir ,hangisi doğrukendi kendilerine göre balık almışlar daha doğrusu işte balıkçıda yaptırmışlar .
İki kişilik diye bişey yazdıgımı hatırlamıyorum ama ? Bu arada Allah için böyle ben konuya inanmıyorum cart curt zaten moralim bozukken böyle saçma yorumlr yapılmazsa sevinirim .. bu nasıl bişeydir ya başta dikkatli okumayıp sonradan bu neden böyle ben derdimi anlatıyorum kendi teyzemin evinde dışlanıyorum diyorum !