Dışlanmışlık hissi kendimi kötü hissediyorum ...

Vallahi yok geldim sen zaten toksundur dedi az önce diğer teyzem geldi yermisin balık dedi bende deim yok yemem ben tmm dedi kapıyı kapattı çıktı neden diye bile sormadı sorun o balığı yemem veya yememem değil tavırları ortada bişey olsa bile ben mecbur kalmışım ve bir öğrenciyim gelmişin evine böyle yapması ne kadar normal

Tavırları kesinlikle çok kötü,bir daha yanina gitmeyin cok soguk davranin bence.ne olursa olsun böyle davranilmaz.merak etim ailenizle bir sorunu mu var acaba davranışları çok anormal

Ne kadar ayıp...
E herkes cumbur cemaat gelmis onlar yerken iyi size mi yok? Onlara bonkör size mi cimri? Kasıtlı yapıyor o zaman.
Sabah ilk iş çıkın gidin haber bile vermeyin kurun alarmı. yatılı misafirliğe gidilen yerde aç kalmak nedir bilirim insanın midesi kazınıyor:KK14:

Ne kadar ayıp...
E herkes cumbur cemaat gelmis onlar yerken iyi size mi yok? Onlara bonkör size mi cimri? Kasıtlı yapıyor o zaman.
Sabah ilk iş çıkın gidin haber bile vermeyin kurun alarmı. yatılı misafirliğe gidilen yerde aç kalmak nedir bilirim insanın midesi kazınıyor:KK14:

Aç değilse bile o balığın kokusuyla canı çekmiştir.umarım ailesi bu yapılanı sineye cekmez

Insanlik bitmiş tükenmiş iyice anladım ben burayı okuya okuya o nasil teyze allah akıl fikir versin inşallah üzülme sende çık git sabah olunca bidahada yüzüne bakma canım annene de anlat oda bilsin ne biçim bi kardeşi var

Kendilerine göre işte anneannemler teyzmeler var kendi kendilerine göre balık almışlar daha doğrusu işte balıkçıda yaptırmışlar .. banada dedi biz bilmiyoduk gelecegini sen toksundur zaten falan tarzında yemezsin sen falan dedi .. allah aşkına bide yemiyosun bizi diyo ya bazı üyeler böyle bi konuyu uyduracak halim yok herhalde
Anneanne diğer teyze hepsi bir tuhafmış anşaşılan

Yok yok bu konuda uymayan şeyler var.önce 2 kişilik yemek oldu sülale yemeği. Ayrıca kişilik sazan nasıl oluyor ki

Üzildüm ya bir kere bize de çat kapı gelen olur kendimize göre aldıgımız olur ben yemem hakkımı veririm merhametle alakalıdır bu tok olsa bile nefis dene bir şey var kaldı ki öğrencisiniz ne tokluğu bilerek yapılmış.Ben hep kullandıgım çümle ha nefis öldürmüşsün ha insan farketmez.

Yok yok bu konuda uymayan şeyler var.önce 2 kişilik yemek oldu sülale yemeği. Ayrıca kişilik sazan nasıl oluyor ki
İki kişilik diye bişey yazdıgımı hatırlamıyorum ama ? Bu arada Allah için böyle ben konuya inanmıyorum cart curt zaten moralim bozukken böyle saçma yorumlr yapılmazsa sevinirim .. bu nasıl bişeydir ya başta dikkatli okumayıp sonradan bu neden böyle ben derdimi anlatıyorum kendi teyzemin evinde dışlanıyorum diyorum !

İki kişilik diye bişey yazdıgımı hatırlamıyorum ama ? Bu arada Allah için böyle ben konuya inanmıyorum cart curt zaten moralim bozukken böyle saçma yorumlr yapılmazsa sevinirim .. bu nasıl bişeydir ya başta dikkatli okumayıp sonradan bu neden böyle ben derdimi anlatıyorum kendi teyzemin evinde dışlanıyorum diyorum !
Salatayı bize göre yap .onca kişi varken nasıl bir cümledir.bir sen mi o salatayı fazlalık olacaksın.ayrıca onca kişi neden seni unursamıyor.

Terbiyesizler başka bir şey değil.
İnsan yedi kat yabanciya ikramda bulunur kaldıki bu birde yeğen.
Şehir dışından ablamlar ve yeğenlerim geldi . Sevdikleri herseyi yaptım bebeğime rağmen. Dün gittiler dolapta sevdikleri yiyeceklerı gördüm keşke yanlarına yolluk yapsaydım yolculukta diye gece yedim kendimi . Nasıl aklıma gelemedi diye...
Varsayalım ki seninle ilgili bi durum oldu dedikodu oldu çok kötü şeyler oldu. Böyle olsa bilé bu terbiyesizliği yapamaz.
Alır karşısına konuşur yeğen evlat gibi ya ister teyze olsun ister hala ister amca-dayı.
Bi insan yeğen olmasa dahi istemediği misafire bile böyle yiyecek kaçırırmi!
Misafiri evden huzursuz kalp kırarak göndermek ne kadar günah .
Çok ayıp çok . Aklım almıyor bi teyzenin böyle terbiyesizliginı. İnsan canını verir yemez de yedim sen ye der .
Allah ıslah etsin bazen insanlar vicdansız oluyor işte hayat...
Uyu sabah gidersin düşünme hiç bu dünyanın birde ahireti var.. Ayrıca yemeyeceğin birseyi yapmak zorunda değilsin salatayı kendi yapsaydı !

Canım üzüldüm senin için diğerleri farketmedi mi üzüldüğünü. Nasıl bi akrabalık bu ya komşu vs tanıdık bile gelince karnı doyurulur yani nolcak bu açık açık fazlalıksın demek istemiş annenle falan konuş

Ne kadar terbiyesiz bir insan ya nasıl sinirlendim !

Ben bile öğrenci halimle bişey alıyorsam fazla alıyorum birisi gelir, yetmez, biri doymaz diye. Bu bile cimrilik göstergesi. Hadi düşünüp fazla almadılar insan kendisi yemez misafirine yedirir ya.

Salatayı bize göre yap ne demek sanki porsiyon hesabıyla salata yapıyosunuz. Resmen ben cimriyim diye bağırıyo. Bunun başka bir açıklaması yok.

O kadar kalabalık içinde bir sizden rahatsız olacak değil, sadece görgüsüz ve pinti.

salak salak hareketleri var şu anda balık pişiriyolar eşiyle tiksindim

kendi kendilerine göre balık almışlar daha doğrusu işte balıkçıda yaptırmışlar .
üstte balık pişiriyorlar diyorsunuz ,diğer mesajda balıkçıda yaptırmışlar diyorsunuz .balıkçıda balık yaptırmak demek pişirttirmek demektir ,hangisi doğru

Ya boyle gider yapiyorsun uzerine gelmek de istemedim ama bir yerde de insani patla diye zorluyorsun.
Tamam anlattin, ilk yorumlarimlarim da konunda duruyor dön basa oku tekrar
Uzuldum kizdim teyzeye falan..
Da bu duruma getiren de sensin bir yerde.
Yoksa konuna durup dururken kimse inanmiyorum demedi, uyduruyorsun diyen de olmadi.
Kendilerine gore balik almislar iceride pisiriyorlar dedin
Sonra dondun baska birine balikci da yaptirmislar diyorsun.
Otobusu kacirdim dedin
Sonra aslinda sabah soylemistim oldu.
Arkadas diyor ki otobusu sabahtan kaciracagin bellimiydi
Sen yok kacirirsam gelirim demek istedim diyorsun.
Bir insan taa aksama olan otobus icin
Sabah kalkar kalkmaz ya kacirirsam dur teyzemi arayayim der mi.

Kendilerine gore deyince insan cekirdek aile olarak dusunuyor
Birden bire tum sulale orada oluyor aslinda, bir tek sana yemek yok.
Kimsede yadirgamiyor bu durumu falan..

Salata bize gore yap. Bu nasil bir yaklasim mesela. Hadi baligi kafa sayisina gore aldilar, salata nasil kisi sayisina gore yapilabiliyor.

Belki gercekten soyledigin sey dogru
Teyzen toksundur sen dedi agrina gitti
Ama
Lamihaya baglamak icin kasiyormus
Bunu yaparken de inandiriciliktan uzaklasiyormus gibi bir havan var.

Enisteye bu ne diye sorup
Himm falan yapmak. Biri Kemalettin Tugcu mu demisti?

X