Dışlanmışlık hissi kendimi kötü hissediyorum ...

Ayrıca ben ayda yılda bir gelirim zaten sürekli bıktıracak ne var ki asla yani benim bu yaz kursum vardı geliş gidiş yapmak zorundaydım annem dedi teyzemin yanında yzemlerde kal istersen ben dedim yok ben eliş gidiş yaparım kursa evimiz uzak bu arada teyzem hemen yok yok bende kalamaz ben sorumluluk alamam banane gelsin gitsin dedi bende dedim zaten kal desende kalmam .. yani ısrar etsede kalmam zaten

Teyze bana niye böyle davranıyorsun demedin mi

Çok ayıp etmiş. Ayıbını yüzüne vurmadan o evden çıkma.Annene ailene herkese anlat bu ayibi. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama yakinimdaysan tost yapip getirirdim vallahi sana.İçimi acittin gururlu kuzum benim.

Hee sen cok guzel ifade ediyorsun da biz
Inanmiyoruz zaten..
O kadar kalabaliga alinan balik nasil kendilerine gore hesaplanabiliyor acaba.
Herkes 10 tane yicek diye sayiliyor demek ki oralarda.
Benim bildigim 3 kilo mu alindi bu 3 kiloyu 10 kiside yer, 5 kiside.
Hadi teyzen yapti bir terbiyesizlik o sofra kurulup herkes oturunca
Hic mi birileri kizim sende gel otur demeyecek.
Hadi senden utanmadi oradakilerden de mi utanmiyor bu insan.

Enterasan.

Kilo değil taneyle almış gelmiş kişi başı bir balık sazan ..

Ayrıca şu anda yiyolar ben başka odada oturuyorum gelip çağırmadılar bile ..

Deme gereği bile duymadım şu anda yemek yiyolar zaten ben başka odasa oturuyorum gelip yermisin bile diye sormadı ..
Bı insan bı insana durduk yere böyle birşey yapmaz
Okadar kişiden biri seslendirdi en azından
Anlatmadigin eksik baska şeyler var
Biri bana böyle davransa hayırdır derim

Bı insan bı insana durduk yere böyle birşey yapmaz
Okadar kişiden biri seslendirdi en azından
Anlatmadigin eksik baska şeyler var
Biri bana böyle davransa hayırdır derim
Vallahi yok geldim sen zaten toksundur dedi az önce diğer teyzem geldi yermisin balık dedi bende deim yok yemem ben tmm dedi kapıyı kapattı çıktı neden diye bile sormadı sorun o balığı yemem veya yememem değil tavırları ortada bişey olsa bile ben mecbur kalmışım ve bir öğrenciyim gelmişin evine böyle yapması ne kadar normal

Hadi teyze böyle de aklı başında bir kimse şimdi demeyecek mi hepimiz cümbür cemaat yerken sen neden
yemiyorsun diye.. Bir sen mi fazla gelmişsin teyzene? Evde misafir isterse kendi ben tokum yemem desin
insan zorla iki kaşık yedirtmeden rahat oturup yiyemez.. Şimdi sen köşede otuturken hepsi oturup
yemek mi yiyecek?
Teyzen akıl sağlığı yerinde normal biri mi?
O kadar tuhaf ki hem yeme deyip hem de sen yemeyeceksin salatayı bize göre yap filan nasıl bir muhabettir nasıl bir insan (teyzeliğini de geçtim) evindeki misafire böyle birşey söyler.

İşte hiç normal değil oyuzden sorguluyorum şizofren değilse yapmaz çok büyük birşey vardır evden git diye yapıyordur

Sorsana teyze bilmeden birşey mi yaptım diye

Sabah ilk iş çıkıp gidecem ..

teyzen insan mi acaba ¿¿ bu yaptiklati da neyin nesi oluyr bence o ewden hemen cikmalisin boyle teyze eniste olmaz olsun yedikleri bozgazlarinda kalsin biri bakaerken nasil bogazlarindan geciyor . otelde falan kalcak paran yoksa bir hastaneye gidip orda sabahlayabilirsin emin ol teyzenden daha iyidir

Çıkarsam şimdi olay olur annemleri arar sabah uyurlarken çıkıp giderim zaten ..

Ayy ben soktayim. Benim eniştem yemez teyzem yemez bana zorla yedirirlerdi :Ss misafir yazan kişiyede bu yazan misafir değil yeğen
ya arkadas nasil boyle insanlar var kendilerine gore tutmus olabilirler ama bir baligi iki kiside yiyeebilir Allahim nasil bir dunyada yasiyoz civisi cikmis dedikleri bu olsa gerek

Canım benim teyzene kesinlikle birşey deme,suratta asma..sabah erkenden çık işim var gitmem gerek de kahvaltı bile yapma..bende küçükken iki teyzeminde bana yaptıklarını hep içime atmıştım..anneme hep beni şikayet ederlerdi haksız ben olurdum..ne zaman okulu bitirdim yani çalışarak ailemde dahil kimseye muhtaç olmamaya başladım, onları hayatımdan çıkardım..annemde birşey diyemiyor eski çocuk değilim :) bu arada beni hala şikayet ediyorlar ama benden aklı sıra laf almaya çalışan ortak bir tanıdığımıza "onları sildim" dedim..mesaj onlara ulaştı..başkalarından duymak onlara dokunmuş..arasınlar yüzlerine de söylerim..o yüzden kendini ciğeri beş para etmeyecek insanlar için üzme..herşeyin vakti var..sevgiler.

Ayy ben soktayim. Benim eniştem yemez teyzem yemez bana zorla yedirirlerdi :Ss misafir yazan kişiyede bu yazan misafir değil yeğen
ya arkadas nasil boyle insanlar var kendilerine gore tutmus olabilirler ama bir baligi iki kiside yiyeebilir Allahim nasil bir dunyada yasiyoz civisi cikmis dedikleri bu olsa gerek
Aileme otelde kalacagm diyemem teyzemler varken ..
yaptiklarini anlat annene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…