• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışlanmak öyle zorki

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Arkadaşlar 2 senelik bir evliliğim var eşimle ev aldık evlenirken aile apartmanında oturmak istemedik borç ödüyoruz.. Eşimin kız kardeşi yengesi ve kaynanam çok dışladı zamanında beni ve hep inkar ettiler özellikle kaynanam.. görümcem ile baştan beri yıldızımız barışmadı eşim ile küstü ben aralarını yaptım ama kıymet bilmedi beni her yerden silmiş engellemiş eşimde en sonunda hepsinin ağzının payını verdi eltim gel yer içer bende ama hiç güvenmiyorum bizdeyken görümceme söyleyemiyor bizde olduğunu iki yüzlü sinsi belli ama hala devam ediyor gelmeye hep birlikte oturmalara giderler beni ayırırlar kendimi övmüyorum ama eğitim seviyem onlardan yüksek ve kimseyi küçümsemiyorum dışlanıcak bir insan değilim çok zoruma gidiyor böyle yapmaları kaynanam beni gelin yerine koymuyor

umursama sen de onlara üstten bak pisliklermiş gibi. eşinin yanında masum ol kurbanı oyna onlara soğuk yüzünü göster ki eşinle aranı bozamasınlar. başkalarıyla samimi ol onların sevmediklerine yakın ol hep mutlu ol sosyal medyada mutluluğunu paylaş. sana yanaşmaya çalışırlarsa reddet uzak dur. cahil gerizekalılardan nefret ederim sizin gibi kaliteli ama saf gördüklerini çekemezler dışlarlar uğraşırlar hep böyle. siz de prim vermeyin üzülerek buraya yazdığınıza değmez.

Kendi denklerinle zaman gecir onlar kim bosver.iyi de olsan yine onlar kendi kötu kalplerinde yasayacaklar.birak cagirmayiversinler hic aldiris etmeyin gucenmeyin kaale bile almayin

Arkadaşlar 2 senelik bir evliliğim var eşimle ev aldık evlenirken aile apartmanında oturmak istemedik borç ödüyoruz.. Eşimin kız kardeşi yengesi ve kaynanam çok dışladı zamanında beni ve hep inkar ettiler özellikle kaynanam.. görümcem ile baştan beri yıldızımız barışmadı eşim ile küstü ben aralarını yaptım ama kıymet bilmedi beni her yerden silmiş engellemiş eşimde en sonunda hepsinin ağzının payını verdi eltim gel yer içer bende ama hiç güvenmiyorum bizdeyken görümceme söyleyemiyor bizde olduğunu iki yüzlü sinsi belli ama hala devam ediyor gelmeye hep birlikte oturmalara giderler beni ayırırlar kendimi övmüyorum ama eğitim seviyem onlardan yüksek ve kimseyi küçümsemiyorum dışlanıcak bir insan değilim çok zoruma gidiyor böyle yapmaları kaynanam beni gelin yerine koymuyor
Ya canım benim hiç takma kafana inan sen üzüldükçe onlar mutlu oluyor ben 17 yaşında ellerine düştüm eşim beni kaçırdı ama ailesi istemedi beni ev tutum eşim askerden gelene kadar çalışıp onu bekledim beni çağır tüm işlerini yaptırır gecenin 3 4 de gönderirlerdi evime eşim asker tüm masraflarını ben yapıyordum donundan sigara parasına kadar ailesi gondermiyordu en son eşim izne gelince onun önünde bana sülalenin icinde iftira atıp gecenin 3 unde yavru kedi gibi attılar sabaha kadar mahallerinde eşimi bekledim onu da odaya kilitlemişler sabah olunca yanıma gelip beni komutanının eşinin yanına gönderdi orda da bana kötü davrandiklarinda geri geldim bazı kızlarla 1 aylığına eve çıktım anlaşamadım artık piskolojim kaldıramadı ailemi aradım her şeyi anlattım tabi bunları got korkusu saldı eşim gelene kadar ailem bebek gibi baktı bana gelince de korkudan evlendirdiler bizi 1 aylık gelirken kaynanam tüm akrabaların içinde beni de eşimi de rezil etti durduk yere kavga çıkardı o gün bugündür konuşmuyoruz 1 yıl oldu o kadar mutluyuz ki anlatamam sende hicbir zaman üzme kendini sen üzülünce daha mutlu oluyorlar bunu gözlerimle sait oldum allah kimseyi sahipsiz bırakmasın sana ne yaparlarsa yapsınlar kendi ailene söyle ben dişimi tırnağına takip hem kira verip hem oğullarına bakıp hemde köleleri olmuştum ama ne yaptıysam sevmediler beni olmayınca olmuyor bak bende eşimde artık konuşmuyoruz onlarla cooook mutluyuz sitres sıkıntıdan çocuğumuz olmuyordu şimdi 8 haftalık hamileyim ve dünyalar bizim inş sende artık üzülmezsin eşinle hayatına bak 😘😘😘

Son düzenleme:
Sen hiç sıkma canını çok üzüldüm anlattıklarına eskiden derdim kaynanalar neden gelinlerini sevmezler diye dibine kadar anladım nedenini :))))

Son düzenleme:
AYYYYYYYYYYYYY iğrenç mahluklar seviye farkı cok zor cok yazdıklarını okudukca yasadıklarım gectı gozumun onunden ....Senın muhatap almamam gereken yerde onlar senı kayle almazlar bırde ...adam yerıne bıle koyma onları yoluna yuvana ısıne gucune bak kudursun dursunlar

Eltiye dikkat edin masum gelmedi .Sizde boşverin .Demek ki sizi sevmemisler.fedakarligı hep bizmi yapacagız.Işinize gucunuze bakın zamanla görmezden gelirsiniz merak etmeyin.Siz yine iftiraya ugramamışsınız.Ben de bir şey yâsadim.en sonunda da hirsız diye iftira atti.Su anda yarım saat uzakliktayiz .Gorüşmuyorum ama bu kadar yakinken ne zamana kadar göruşmeyeceğim yada nasil yüz yüze bakacagim eşim cok şükür destekçim ama onun adina da üzuluyorum.Bu durumun ilişkimizi etkilemesinden endiseleniyorum.kendinize iyi davranin hoscakalın.

Back