• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışlanmak çok zor

Eğitim seviyem yüksek derken öğretimden bahsediyor olabilir misiniz?
Eğitim seviyenizin kv ve görümcenizden yüksek olduğunu gösteren bir çizelge mi var?

Kendini eğitememiş okumuş insanlar olduğu gibi, diploması olmadığı halde karakteriyle saygı duruşu yaptıracak insanda var.

Hangi tavrınıza göre onlardan daha eğitimli olduğunuzu düşünüyorsunuz mesela?

Kapınızı kapattığınız zaman herkes dışarda kalıyor esinizle iyiyseniz gerisine cokta gerek yok aslinda mesafeli olmak iyi olur sizin açınızdan hem niye siz baristiriyorsunuz ki iki kardes arasinda olabilir boyle seyler fazla karismayin bence

Eğitim seviyen yüksek de olsa aralarına almiyolar diye takiyorsun

Arkadaşlar 2 senelik bir evliliğim var eşimle ev aldık evlenirken aile apartmanında oturmak istemedik borç ödüyoruz.. Eşimin kız kardeşi yengesi ve kaynanam çok dışladı zamanında beni ve hep inkar ettiler özellikle kaynanam.. görümcem ile baştan beri yıldızımız barışmadı eşim ile küstü ben aralarını yaptım ama kıymet bilmedi beni her yerden silmiş engellemiş eşimde en sonunda hepsinin ağzının payını verdi eltim gel yer içer bende ama hiç güvenmiyorum bizdeyken görümceme söyleyemiyor bizde olduğunu iki yüzlü sinsi belli ama hala devam ediyor gelmeye hep birlikte oturmalara giderler beni ayırırlar kendimi övmüyorum ama eğitim seviyem onlardan yüksek ve kimseyi küçümsemiyorum dışlanıcak bir insan değilim çok zoruma gidiyor böyle yapmaları kaynanam beni gelin yerine koymuyor
Niye dert ediyorsun aynı şeyi bende yaşadım tek tavsiyem alakani kes
bende yapmadığım iyilikler kalmadı herşey ama herşey şimdi köpek yerine koymuyorum hiç birini

Arkadaşlar 2 senelik bir evliliğim var eşimle ev aldık evlenirken aile apartmanında oturmak istemedik borç ödüyoruz.. Eşimin kız kardeşi yengesi ve kaynanam çok dışladı zamanında beni ve hep inkar ettiler özellikle kaynanam.. görümcem ile baştan beri yıldızımız barışmadı eşim ile küstü ben aralarını yaptım ama kıymet bilmedi beni her yerden silmiş engellemiş eşimde en sonunda hepsinin ağzının payını verdi eltim gel yer içer bende ama hiç güvenmiyorum bizdeyken görümceme söyleyemiyor bizde olduğunu iki yüzlü sinsi belli ama hala devam ediyor gelmeye hep birlikte oturmalara giderler beni ayırırlar kendimi övmüyorum ama eğitim seviyem onlardan yüksek ve kimseyi küçümsemiyorum dışlanıcak bir insan değilim çok zoruma gidiyor böyle yapmaları kaynanam beni gelin yerine koymuyor
kaynanam bana karşı iyi ama görümcem malesef evlendiğimden beri yenge kardeş ilişkimiz olmadı hiç bitane daha abisi var onun sevgilisiyle cok iyiydi şimdi kaynım evlenecek içli dışlılar cok iyiler beni dışlıyorlar hiçbirşeyde yapmadıgım halde napalım eşimle iyiym kaynanamla iyiym bizim icin önemli olan onlar gerisini boşveriyorumm herkesin frekansı bir değil uyuşmuyor demekki diyorum herkesin kendi tercihi

Açık söyleyeyim beni dışlamaları hiç umurumda olmaz. Sadece ve sadece eşim de ağızlarının payını verdi demeniz benim için kıymetli olur. Eşim annesi ve akrabalarının bu davranışlarına karşılık her şeyin farkında olup benim yanımda olabiliyorsa gerisi benim için hiç önemli değildir konu sahibi.

😂😂Aile apartmanında oturmayı kabul etmemişsin ev almıssın esinle anlasmıssın (onlara muhtac olmadınız) esinde tarafını tutmuş tabi işlerine gelmedi hayatını özelini ögrenemediler uzaksın ya vah vah Valla hic umursamam acıkcası hayatına bak iclerinde olsaydın daha büyük kavgaların olurdu onlara uymak zorunda kalacaktın yapmazsan aile apt. Oldugu icin hic mutlu olmuycaktın

E daha ne istiyorsun

Niye böyle dediniz ki konu sahibine? Ne rahatsız etti sizi. Merak ettim. Bilmediğimden soruyorum. Yanlış anlamayın.
Rahatsız olmadım. Sadece olan durumu yazmış, bi şey sormamış, o an öyle peki demek geldi içimden. Tersleme veya laf sokma gibi bi şey değil yani.

Siz galiba başınıza dert arıyosunuz boşverin ne yaparlarsa yapsınlar evinizde keyfinize bakın arkadaşlarınizla görüşün

Back