• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba enayiyim ben?

Açıktan üniversite okuyorum çocuk gelişimi
ne güzel işte. siz kendinize odaklanın. size böyle davranmaları kendi problemleri. onlar sizi sevmiyor diye siz sevilmeyecek biri olmuyorsunuz, mesafe koyun kafanız rahat olsun. beklentinizi sıfırlarsanız içinizde kızgınlık, kırgınlık gibi duygular da birikmez, kendinize eşinize odaklanın, yeni arkadaşlar edinin ve uğraşılar bulun. böylece odağınız sürekli orada olmaz, bir süre sonra şu anki gibi düşünmeyeceksiniz bile.

Değişmelerinin nedeni aile apartmanından ayrı olmanız mı? öyle görünüyor çünkü başka bi neden yoksa aman bırak olsun sana nankörlükleri insanoğlu işte ama kendi oğluna kendi torununa ayrım yapması ayıp bu da onların ayıbı yaşlandığında oğlunun torunun yolunu çok gözler kıymetli olur baksın isterler bırak istedikleri gibi dışlasınlar Allah büyük
Eşimin bekarken bunların hepsine bakmış zaten her konuda maddi manevi diğer oğlu hep sömürmüş ama onlar kıymetli biz dış kapının dış mandalı yız gibi davranılıyor dediğiniz doğru bu tarz insanlar elden ayaktan düşünce kıymet biliyorlar

ne güzel işte. siz kendinize odaklanın. size böyle davranmaları kendi problemleri. onlar sizi sevmiyor diye siz sevilmeyecek biri olmuyorsunuz, mesafe koyun kafanız rahat olsun. beklentinizi sıfırlarsanız içinizde kızgınlık, kırgınlık gibi duygular da birikmez, kendinize eşinize odaklanın, yeni arkadaşlar edinin ve uğraşılar bulun. böylece odağınız sürekli orada olmaz, bir süre sonra şu anki gibi düşünmeyeceksiniz bile.
Doğru söylüyorsunuz👏 çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için 😊

Eşimin bekarken bunların hepsine bakmış zaten her konuda maddi manevi diğer oğlu hep sömürmüş ama onlar kıymetli biz dış kapının dış mandalı yız gibi davranılıyor dediğiniz doğru bu tarz insanlar elden ayaktan düşünce kıymet biliyorlar
Aynen öyle benim nişanlımda herşeyi yapmış maddi manevi ama hep abisi ve eşi çocuklarıdır kv kp sorsan öyle değil ama görünen köy klavuz istemez

Haklısınız gerçekten ama iyilik güzellik olsun isterdim ben o yüzden ayrı olsak bile eşimin ailesi iyi olalım isterdim olmadı ama
Maalesef hiçbir şey dört dörtlük olmuyor ama sizin en büyük avantajınız eşiniz. Burada ne konular okuyoruz ve hepsinin sorumlusu da artık kendi ailesi olduğunu fark etmeyen, eşini ailesine ezdiren erkekler. Takmayın ne halleri varsa görsünler.

erkekler hiç kaynım şunu dedi alındım, baldızım beni sallamıyor, baldızın kocası beni dışlıyor demiyorlar çünkü önemsemiyorlar bu ilişkileri.
olmuyorsa olmayın takılmayın.
belki onlar da kendilerince birşeylerden rahatsız oldukları için görüşmek istemiyorlardır.
herkes herkesle anlaşmak herkes herkesi sevmek zorunda değil.
mesafeli bir saygı yeterli.

kadir kıymet bilmez insanlar herhangi birileri olsa sil gitsin derim.
Ama bunlar bir de akraba ister istemez bazi zamanlarda yine yüz yüze geleceksiniz
İşte en zoru bu olsa gerek.
Mesafeli davranın.
Gereksiz muhabbetlere bile girmeyin.
Zaman hırsızları diyorum ben böyle insanlara. Biz onlar için zamanımızı gözü kapalı harcarken onlar bize bu şekilde karşılık veriyorsa tamamen zaman hırsızları siz de artık tecrübeli bir şekilde zamaninizi onları düşünerek heba etmeyin.

Bizde böyleyiz ve ben artık umursamamayı öğrendim. Eşimle tartıştılar kv ve kp benimle küstü resmen. Kpss girdim sonuç açıklandı İzmir depremi oldu birinde bile aramadılar 2 ayı geçti üstelik eşim bu süreçte evde değildi yalnız başıma kalıyorum. Ben yine küçüklük yaptım ziyarete gitmek için aradım. Telefonumu açmadı ama wp girmiş çevrimiçi gördüm o gün kalbimden sildim. Sonra öyle şiddetli deprem olunca korktum nasıl olduklarını merak ettim ve aradım. İnanır mısın komşum daha sıcak samimi davranırken kv sanki robotla konuşuyor gibi davrandı. İşte bir defa daha kalbim kırıldı. Tamam dedim ya ben miyim saf enayi yeter artık. Aklıma da getirip üzülmeyeceğim hatayı kendimde arayıp durmayacağım. Deprem en kötü şey ve ben bu kötü günleri eşim bile yokken yalnız başıma aşmaya çalıştım ya bundan sonraki iyi kötü günümde de arayıp sormasınlar umrumda değil. O yüzden artık bir gram umursamıyorum. Kendi ruh sağlığın için sende umursama yoksa durup durup aklına gelir üzülürsün. Ben kalbimdeki insanları kolayca silen biri değildim ama bu zor günlerde tek başıma verdiğim mücadeleler silmeyi öğretti. Sende bunu öğren ve kendi ailene çocuğuna hayatına bak

Siz bunalim gormemissiniz ondan boylesiniz
Toplu olarak gelip sizi rahatsız etseler elti ve kayinvalide ekurisi
Herseye burnunu soksa
Sizin evde emir verse size
Sonra daha 3aylikken aa bebek yok mu dese
Cahil cahil konuşsalar
Evi talan etseler
Ozaman napardiniz merak ettim doğrusu

Bizde böyleyiz ve ben artık umursamamayı öğrendim. Eşimle tartıştılar kv ve kp benimle küstü resmen. Kpss girdim sonuç açıklandı İzmir depremi oldu birinde bile aramadılar 2 ayı geçti üstelik eşim bu süreçte evde değildi yalnız başıma kalıyorum. Ben yine küçüklük yaptım ziyarete gitmek için aradım. Telefonumu açmadı ama wp girmiş çevrimiçi gördüm o gün kalbimden sildim. Sonra öyle şiddetli deprem olunca korktum nasıl olduklarını merak ettim ve aradım. İnanır mısın komşum daha sıcak samimi davranırken kv sanki robotla konuşuyor gibi davrandı. İşte bir defa daha kalbim kırıldı. Tamam dedim ya ben miyim saf enayi yeter artık. Aklıma da getirip üzülmeyeceğim hatayı kendimde arayıp durmayacağım. Deprem en kötü şey ve ben bu kötü günleri eşim bile yokken yalnız başıma aşmaya çalıştım ya bundan sonraki iyi kötü günümde de arayıp sormasınlar umrumda değil. O yüzden artık bir gram umursamıyorum. Kendi ruh sağlığın için sende umursama yoksa durup durup aklına gelir üzülürsün. Ben kalbimdeki insanları kolayca silen biri değildim ama bu zor günlerde tek başıma verdiğim mücadeleler silmeyi öğretti. Sende bunu öğren ve kendi ailene çocuğuna hayatına bak
Bende sizin gibiyim iyilik olsun diye uğraşıyorum her zman karşımdaki insanında iyi sanıyorum ama benim kaynanam da öyle yüzü asık istemiyor beni ki istenmicek bir insanda değilim çok isterim sıcak aile ortamı olsun eşimin ailesi ile ama istemediler hep kıskandı lar en iyisi uzak durmak dediğiniz gibi

Okurken elimde olmadan bende sinirlendim şimdi. Yok yere tribe girmeleri sizi dışlamalari ve esinizinde fark etmesi sizi eminim etkilemiştir.
Bu olanlari lehinize çevirin. Sizi hak etmediklerini, cekemediklerini, tahammül edemedikleri icin kötü kalpli davraniyorlar. Sizin insanliginiz demek dört dörtlük ki kendilerinde eksik olan seyi sizde görünce hazmedemiyorlar. Sizde mesafeli, guler yüzlü olun kendinize yakisani yapin AMA fedakarlik yapmayın. Bir süre sesiniz hiç çıkmasın, aradiklarinda acmayin.

Esiniz gelince acin misal " merhaba anne aramissin telefon sessizdeymis bende islerim vardi duymadim, kusura bakma. Napiyon nasilsin" dersiniz. Ciddi olun geri cekilin böyleleri anca bu sekilde anlar. Kendi cevrenizle takilin mesguliyetleriniz olsun ve bunu yansitin. Madem sizi hazmedemiyorlar disliyorlar o zaman hayatınızın dışında kalmalari gerekiyor.

Bende sizin gibiyim iyilik olsun diye uğraşıyorum her zman karşımdaki insanında iyi sanıyorum ama benim kaynanam da öyle yüzü asık istemiyor beni ki istenmicek bir insanda değilim çok isterim sıcak aile ortamı olsun eşimin ailesi ile ama istemediler hep kıskandı lar en iyisi uzak durmak dediğiniz gibi
Hiç samimi değilsiniz kusura bakmayın.

ortada elle tutulur bir sebep yok, siz aileyi silmekten falan bahsediyorsunuz.

Ya çok samimi olup, yada hiç görüşmemek mi? Bunun bir orta yolu yok mu?

nefret ediyorum dediğiniz görümce ile gezmeye gidemediniz diye aile mi silinir?

eviniz barkınız ayrı, 10 gunde bir gidin, davet edin, mesafeli bir şekilde görüşün, oldu bitti.

Çok af edersiniz ama siz belanızı mı arıyorsunuz? Ben bulmamanızı tavsiye ederim. Mis gibi hayatınız var, yuvanız huzurlu, eşiniz her şeyin farkında ve sizden yana peki sizin derdiniz ne? Bırakın ne yaparsa yapsın kayınvaliniz de, eltiniz de, görümceniz de. Neyi dert ediyorsunuz Allah aşkına? Sizin için önemli olan kendi aileniz olmalı.

Hiç samimi değilsiniz kusura bakmayın.

ortada elle tutulur bir sebep yok, siz aileyi silmekten falan bahsediyorsunuz.

Ya çok samimi olup, yada hiç görüşmemek mi? Bunun bir orta yolu yok mu?

nefret ediyorum dediğiniz görümce ile gezmeye gidemediniz diye aile mi silinir?

eviniz barkınız ayrı, 10 gunde bir gidin, davet edin, mesafeli bir şekilde görüşün, oldu bitti.
Sami olmadığımı neye dayanarak söylüyorsunuz çok yol denedim ama hiç bir şekilde orta yol bulunamadı maalesef..

O kadar güzel yorumlamış sınız ki gerçekten kıskançlık seziyorum çünkü biz mutlu olsak surat ifadeleri değişiyor işte siz şanslısınız iki eviniz var bir sürü tantana geçen kayınvalidem eltimin arkasından bi sürü şey söyledi ama yüz yüze görsen ana kızlar en güzeli görmemek duymamak umarım yapabilirim
Okurken elimde olmadan bende sinirlendim şimdi. Yok yere tribe girmeleri sizi dışlamalari ve esinizinde fark etmesi sizi eminim etkilemiştir.
Bu olanlari lehinize çevirin. Sizi hak etmediklerini, cekemediklerini, tahammül edemedikleri icin kötü kalpli davraniyorlar. Sizin insanliginiz demek dört dörtlük ki kendilerinde eksik olan seyi sizde görünce hazmedemiyorlar. Sizde mesafeli, guler yüzlü olun kendinize yakisani yapin AMA fedakarlik yapmayın. Bir süre sesiniz hiç çıkmasın, aradiklarinda acmayin.

Esiniz gelince acin misal " merhaba anne aramissin telefon sessizdeymis bende islerim vardi duymadim, kusura bakma. Napiyon nasilsin" dersiniz. Ciddi olun geri cekilin böyleleri anca bu sekilde anlar. Kendi cevrenizle takilin mesguliyetleriniz olsun ve bunu yansitin. Madem sizi hazmedemiyorlar disliyorlar o zaman hayatınızın dışında kalmalari gerekiyor.

Sami olmadığımı neye dayanarak söylüyorsunuz çok yol denedim ama hiç bir şekilde orta yol bulunamadı maalesef..

iyilik olsun diye uğraşıyorum yazmışsınız, ona diyorum.
İnsan nefret ediyorum dediği kişiye yapay bir şekilde uğraşsa da cevap alamaması normal.
Niye uğraşıyorsunuz ayrıca?
normal sıradan bir ilişki kursanıza? Herkes sizi sevip, size bayılmak zorunda degil.
Gidin gelin, arada çağırın. Oldu bitti. Samimiyete, içli dışlı olmaya ne gerek var?
ama bu da demek degil ki kesin atın aile ilişkilerini.
mesafeli görüşün işte. Emek vermeyin, beklentiye girmeyin. Kafanıza takmayın. Ama tamamen görüşmeyi kesip, küsmeyin de.
Ortada bunu gerektirecek bir şey yok cunku.
Yarın kayınvalidenizin sağlığına bir şey olsa, Eşiniz kapısında yatar.
O zaman siz de kapı dışında kalırsınız.
ilişkileri bu kadar keskin bir şekilde kestirip atmak için ciddi sorunlar yaşamış olmalısınız.

Back