Dışlanmak çok zor

Eşiniz size saygı duysun sevsin bence yeterli...gerisini boşverin canım sizde kendinize uygun arkadaşlar edinin...Bence yani

benzer sorunlar ama çok daha kötüsünü yaşadım inanın değmiyor sizde elinizi eteğinizi çekin Yoksa insan rahatlayamıyor sürekli onlar hayatınızda oldukça hep yaptıkları söylediklerini düşündükçe üzüleceksiniz en iyisi görüşmeyin

Hatırlatırım siz de buranın bir üyesisiniz ve söylediğim genellemeye dahilsiniz

Fakat ben kendisiyle baş etme yöntemleri konusunda master yaptım. Artık en çok yapabildiği öldürücü bakışlarına maruz bırakmak. Bende “çokta tınnn“ levelıne yükseldim Gül gibi geçinip gidiyoruz

sen kendi hayatina bak beni istemeyeni ben neden isticem arkadaş edin komşularınla görüş eltin gelip gittikce onlara taşır zaten kaynanana görünüme ihtiyacin olmadigini.

Gerçekten dert mi ediyorsun onları onlar seni bilse ne bilmese ne salla ya ailen arkadaşın çevren yok mu?

Yüksek mühendis gibi size de yüksek gelin demek istiyorum orta yolu bulmak ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…