Niye dert ediyorsun aynı şeyi bende yaşadım tek tavsiyem alakani kesArkadaşlar 2 senelik bir evliliğim var eşimle ev aldık evlenirken aile apartmanında oturmak istemedik borç ödüyoruz.. Eşimin kız kardeşi yengesi ve kaynanam çok dışladı zamanında beni ve hep inkar ettiler özellikle kaynanam.. görümcem ile baştan beri yıldızımız barışmadı eşim ile küstü ben aralarını yaptım ama kıymet bilmedi beni her yerden silmiş engellemiş eşimde en sonunda hepsinin ağzının payını verdi eltim gel yer içer bende ama hiç güvenmiyorum bizdeyken görümceme söyleyemiyor bizde olduğunu iki yüzlü sinsi belli ama hala devam ediyor gelmeye hep birlikte oturmalara giderler beni ayırırlar kendimi övmüyorum ama eğitim seviyem onlardan yüksek ve kimseyi küçümsemiyorum dışlanıcak bir insan değilim çok zoruma gidiyor böyle yapmaları kaynanam beni gelin yerine koymuyor
kaynanam bana karşı iyi ama görümcem malesef evlendiğimden beri yenge kardeş ilişkimiz olmadı hiç bitane daha abisi var onun sevgilisiyle cok iyiydi şimdi kaynım evlenecek içli dışlılar cok iyiler beni dışlıyorlar hiçbirşeyde yapmadıgım halde napalım eşimle iyiym kaynanamla iyiym bizim icin önemli olan onlar gerisini boşveriyorumm herkesin frekansı bir değil uyuşmuyor demekki diyorum herkesin kendi tercihiArkadaşlar 2 senelik bir evliliğim var eşimle ev aldık evlenirken aile apartmanında oturmak istemedik borç ödüyoruz.. Eşimin kız kardeşi yengesi ve kaynanam çok dışladı zamanında beni ve hep inkar ettiler özellikle kaynanam.. görümcem ile baştan beri yıldızımız barışmadı eşim ile küstü ben aralarını yaptım ama kıymet bilmedi beni her yerden silmiş engellemiş eşimde en sonunda hepsinin ağzının payını verdi eltim gel yer içer bende ama hiç güvenmiyorum bizdeyken görümceme söyleyemiyor bizde olduğunu iki yüzlü sinsi belli ama hala devam ediyor gelmeye hep birlikte oturmalara giderler beni ayırırlar kendimi övmüyorum ama eğitim seviyem onlardan yüksek ve kimseyi küçümsemiyorum dışlanıcak bir insan değilim çok zoruma gidiyor böyle yapmaları kaynanam beni gelin yerine koymuyor
Arkadaşlar 2 senelik bir evliliğim var eşimle ev aldık evlenirken aile apartmanında oturmak istemedik borç ödüyoruz.. Eşimin kız kardeşi yengesi ve kaynanam çok dışladı zamanında beni ve hep inkar ettiler özellikle kaynanam.. görümcem ile baştan beri yıldızımız barışmadı eşim ile küstü ben aralarını yaptım ama kıymet bilmedi beni her yerden silmiş engellemiş eşimde en sonunda hepsinin ağzının payını verdi eltim gel yer içer bende ama hiç güvenmiyorum bizdeyken görümceme söyleyemiyor bizde olduğunu iki yüzlü sinsi belli ama hala devam ediyor gelmeye hep birlikte oturmalara giderler beni ayırırlar kendimi övmüyorum ama eğitim seviyem onlardan yüksek ve kimseyi küçümsemiyorum dışlanıcak bir insan değilim çok zoruma gidiyor böyle yapmaları kaynanam beni gelin yerine koymuyor
E daha ne istiyorsunArkadaşlar 2 senelik bir evliliğim var eşimle ev aldık evlenirken aile apartmanında oturmak istemedik borç ödüyoruz.. Eşimin kız kardeşi yengesi ve kaynanam çok dışladı zamanında beni ve hep inkar ettiler özellikle kaynanam.. görümcem ile baştan beri yıldızımız barışmadı eşim ile küstü ben aralarını yaptım ama kıymet bilmedi beni her yerden silmiş engellemiş eşimde en sonunda hepsinin ağzının payını verdi eltim gel yer içer bende ama hiç güvenmiyorum bizdeyken görümceme söyleyemiyor bizde olduğunu iki yüzlü sinsi belli ama hala devam ediyor gelmeye hep birlikte oturmalara giderler beni ayırırlar kendimi övmüyorum ama eğitim seviyem onlardan yüksek ve kimseyi küçümsemiyorum dışlanıcak bir insan değilim çok zoruma gidiyor böyle yapmaları kaynanam beni gelin yerine koymuyor
Rahatsız olmadım. Sadece olan durumu yazmış, bi şey sormamış, o an öyle peki demek geldi içimden. Tersleme veya laf sokma gibi bi şey değil yani.Niye böyle dediniz ki konu sahibine? Ne rahatsız etti sizi. Merak ettim. Bilmediğimden soruyorum. Yanlış anlamayın.
Rahatsız olmadım. Sadece olan durumu yazmış, bi şey sormamış, o an öyle peki demek geldi içimden. Tersleme veya laf sokma gibi bi şey değil yani.
Hep aynı konuyu açıp duruyor.He anladım. ya bazen konu kaçırıyorum da
O bana da oluyorHe anladım. ya bazen konu kaçırıyorum da
O bana da oluyorbu vesileyle konu sahibi de alınmasın, tam ayağıma oturdu o an yarından itibaren bırakıyorum buraları zaten, doğurcam
Hep aynı konuyu açıp duruyor.
Ben de anlamamışımKacirmışım yine işte
Bayramda da eşi ailesine kurban kesmeye gitmiş, konu sahibi gitmemiş. Kaynı '' Hanım uyuyor, etleri sonra verelim '' demiş de konu sahibi alınmış.Kacirmışım yine işte
Bayramda da eşi ailesine kurban kesmeye gitmiş, konu sahibi gitmemiş. Kaynı '' Hanım uyuyor, etleri sonra verelim '' demiş de konu sahibi alınmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?