- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 23
- 39
-
- Konu Sahibi EU2
nan ben senın işini cok sevyom haa ohh ne ala valla ben zaten eve gıdene kadr 8 oluyo hıcte öle ıznım yokbenım uşakta ısyerımı sevmıyo cok erkek varmış bıde patronun yığenını sevmedı benımde sevmedığımı bılıyo arada kaldım ılla calısmıycan dıo -tatlicadiarzu-
hoş geldin canım,olsun bitanem...kızın yürüsün artık hadi kızımm yürüüübende beşiktaşlıyım kızlar....hepimizin cuma sı hayırlı olsun...ve kızım yürüsün artık yaaa....a.s.
Aso davete icabet etmek gerekir diyerek topiğine geldim kuzum bir askerzede olaraktan
hulii hoş geldin canım nasılsınnhihoyyytben yokken topiği keşfetmişsin çok sevindimherkesin cumsi hayirli olsun
güzel haftasonlari disi kartallarim benim
olsun gülüm dedin yakızanların dişi kartallarım geçte
olsa hepinizin cuması hayırlı olsun
hoş geldin canım,olsun bitanem...kızın yürüsün artık hadi kızımm yürüüü:ecrin_bebek:hihoyyyt
bende seni bekliyodum:jeyyar:..hoşgeldin canım..başımızın üstünde:1hug:..kaderdaşım benim:)[/COLOR]
hulii hoş geldin canım nasılsınnhihoyyytben yokken topiği keşfetmişsin çok sevindim
olsun gülüm dedin yaallah razı olsun
allahım üşenmiyoda neler buluyo ya:roflol::roflol::roflol::roflol:kılzar bakın bu aso ıle ben dermısm:))