Dişi 'KARTALLAR'sizi bekliyorum..BJK lıların topiği açıldı....

canımsın izin kullanmasan mesai paranı vermiyolar alana kadar manyak oluyon biz de çözümü böyle bulduk napalım

güller diyarı,es-se
allah razı olsun sizlerinde cuması hayırlı olsun..hepimize hayırlı cumalar

Son düzenleyen: Moderatör:
bende beşiktaşlıyım kızlar....hepimizin cuma sı hayırlı olsun...ve kızım yürüsün artık yaaa....a.s.

Aso davete icabet etmek gerekir diyerek topiğine geldim kuzum bir askerzede olaraktan

herkesin cumsi hayirli olsun
güzel haftasonlari disi kartallarim benim

kızanların dişi kartallarım geçte
olsa hepinizin cuması hayırlı olsun

bende beşiktaşlıyım kızlar....hepimizin cuma sı hayırlı olsun...ve kızım yürüsün artık yaaa....a.s.
hoş geldin canım,olsun bitanem...kızın yürüsün artık hadi kızımm yürüüü:ecrin_bebek:hihoyyyt
Aso davete icabet etmek gerekir diyerek topiğine geldim kuzum bir askerzede olaraktan

bende seni bekliyodum:jeyyar:..hoşgeldin canım..başımızın üstünde:1hug:..kaderdaşım benim:)

herkesin cumsi hayirli olsun
güzel haftasonlari disi kartallarim benim
hulii hoş geldin canım nasılsınnhihoyyytben yokken topiği keşfetmişsin çok sevindim
kızanların dişi kartallarım geçte
olsa hepinizin cuması hayırlı olsun
olsun gülüm dedin yaallah razı olsun

hosbuldum tatlim
kacarmi hic gözümden sonucta BJK liyiz:lepi:

huli,aslansın sen diycem olmıycak
KARTALSIN sen dişi kartalımsüprizzzzz
zaten senin bjk lı olduğunu ilk görüşte anlamıştım:dance:
istanbul dışında yaşıyan kartallarım beşiktaş çarşıdan bir kare sizler için bu gün çektimbuyrunnnnnnnnn

süper olmus tatlim yaaaaaaa
kurban olurum ben o renklere

aslında daha çektim resim ama sonra eklicem:icecream:beğenmene sevindim hulicim

ay ay ekle kiz, iste orda olmanin avantaji git gör gez eglen
sampiyonluk eglencesi falan ayridir orda ah ah

bizim topicte hiç yıldız yookkkdelikafadulden
kartallarım rütbemizi yükseltelim yahu...yıldızlansın topiğimiz..sizden resmen oy istiyorum evet arsızım çünkü konu bjk
HASTA BEŞİKTAŞLI FUTBOLCU MEHMET TOPUZ,EN KISA ZAMANDA BEŞİKTAŞTA OLUR UMARIM..
çocuk bjk ya gitmek istiyor,ama menajer bozuntusu süleyman hurma fb ile anlaşıp arayı bozdu merefsizklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…