- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
- Konu Sahibi EU2
tskler kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevvalim akrep burcuyum:)balık değilim ama konu bjk,askerle falan olunca baya sulugözüm,birini uğurlanırken görüm salya smük oluyorum:)tv de falanda görsem dayanamamsenağlamaasocum en büyük ortak yanımız beşiktaş ama bu sulu gözlülükle benim gibi balık burcu olduğunuda söylede ne olur bi ortak yönümüz daha olsunn
bu söze zaten bitiyorum:lepi:..evde çocukları bağlaman güzel,eşine ittifak oluşturun,madem takım tutmuyo onuda bjk lı farzelim canım:icecream:canim Asocum ne güzel yazmissin böyleopuyorumnanaktan benim esim takim tutmuyo ama biz cocuklarla besiktasliyizhihoyyyt:hooray:
ayrica pastan nefismis yemis kadar oldumcokacimcoook
Elbet birgün herkes beşiktaşlı olmasın. Varsın O ayrıcalık ta bizde kalsın.hihoyyytturkbayragi
allah hiç ayırmasın sizi canım,yuvada aşk başkadır tabi:asigim:askımlan ben
sevvalcık o sarkı bızm ya ogun aksam hatta gece yarılarına kadr onunla sureklı dınledık gozlerımızın ıcıne baka baka
:asigim:
hadi ben de koyayım bari resmimizi,...bu güsel ortamın hatırına
ama lütfen alıntı yapmayalım 5 dk ya silecem ben de:asigim:
sildimmmmmm burada olduğunusad heber verin göremediyseniz tekrar koyarım bacılar
ben göremedim ama isteğe göre yayınlıyomusun fotonuuu
insan fotoyu koyunca haber verir dimi amaaaa
kaydirigubbakcemile5insan msj atar didocum yaaben göremedim ama isteğe göre yayınlıyomusun fotonuuu
insan fotoyu koyunca haber verir dimi amaaaa
ben göremedim ama:a015:alıntı yapmayın pilisa.s. şampiyonluk hatırası sildim....
böcüüm çok teşekkür edeirm
şimdi gördün o büyük gün bu gündüsüprizzzzzSelam kızlar ben bu topiği niye daha önce görmedim? sengözlerimebaksanab
kartaliçem,evet kaçırdık,didocum resim ekledi ama kaldırdı sonra,daha sonra albümüne koyucak ama bizler içina.s
kızlar mustafa hoca görevi bıraktığını açıklamış,başkanımızda kalması için evinde 4 saat ikna etmeye çalışmıştı..2 gün önce buydu durum,şu anki durum ne acabaumarım mustafa hoce bırakmaz bizleri
:roflol::roflol::roflol::roflol:of kacırdıkmı ama bne aglarım amaaaaaaa
duygu somurusu işe yararmı kıss:))
:roflol::roflol::roflol::roflol:
gunaydın dıdemcım nassın tatlımkaydirigubbakcemile
iyiyim cicim Allaha şükür bugün de akşam 8e kadar çalışıcimm
ama yarın öğlene kadar iş var sonra izinliyim pzt ye kadar
bizimkilerle birlikte evime bakmaya gidecez inşallahgamyoncuiremsu