Dişi 'KARTALLAR'sizi bekliyorum..BJK lıların topiği açıldı....

asocum en büyük ortak yanımız beşiktaş ama bu sulu gözlülükle benim gibi balık burcu olduğunuda söylede ne olur bi ortak yönümüz daha olsunn
sevvalim akrep burcuyum:)balık değilim ama konu bjk,askerle falan olunca baya sulugözüm,birini uğurlanırken görüm salya smük oluyorum:)tv de falanda görsem dayanamamsenağlama
bu söze zaten bitiyorum:lepi:..evde çocukları bağlaman güzel,eşine ittifak oluşturun,madem takım tutmuyo onuda bjk lı farzelim canım:icecream:
askımlan ben

sevvalcık o sarkı bızm ya ogun aksam hatta gece yarılarına kadr onunla sureklı dınledık gozlerımızın ıcıne baka baka
:asigim:
allah hiç ayırmasın sizi canım,yuvada aşk başkadır tabi:asigim:

hadi ben de koyayım bari resmimizi,...bu güsel ortamın hatırına
ama lütfen alıntı yapmayalım 5 dk ya silecem ben de:asigim:
sildimmmmmm burada olduğunusad heber verin göremediyseniz tekrar koyarım bacılar

Son düzenleme:
hadi ben de koyayım bari resmimizi,...bu güsel ortamın hatırına
ama lütfen alıntı yapmayalım 5 dk ya silecem ben de:asigim:
sildimmmmmm burada olduğunusad heber verin göremediyseniz tekrar koyarım bacılar

ben göremedim ama isteğe göre yayınlıyomusun fotonuuu
insan fotoyu koyunca haber verir dimi amaaaa

alıntı yapmayın pilisa.s. şampiyonluk hatırası sildim....
böcüüm çok teşekkür edeirm

Son düzenleme:
Selam kızlar ben bu topiği niye daha önce görmedim? sengözlerimebaksanab

Selam kızlar ben bu topiği niye daha önce görmedim? sengözlerimebaksanab
şimdi gördün o büyük gün bu gündüsüprizzzzz
katecim hoşgeldin aramıza,kızlar dişi kartal geldi yuppiiihihoyyyt
kate yeni mekan burası artık o zaman he?

kızlar bıseymı kacırdım resımmı koydunuz bne goremedım:1shok:

kartaliçem,evet kaçırdık,didocum resim ekledi ama kaldırdı sonra,daha sonra albümüne koyucak ama bizler içina.s
kızlar mustafa hoca görevi bıraktığını açıklamış,başkanımızda kalması için evinde 4 saat ikna etmeye çalışmıştı..2 gün önce buydu durum,şu anki durum ne acabaumarım mustafa hoce bırakmaz bizleri

of kacırdıkmı ama bne aglarım amaaaaaaa

duygu somurusu işe yararmı kıss:))

günaydın dişi kartallarrr....
hepinize keyifli günlerrbuyrunnnnnnnnn

iyiyim cicim Allaha şükür bugün de akşam 8e kadar çalışıcimm
ama yarın öğlene kadar iş var sonra izinliyim pzt ye kadar
bizimkilerle birlikte evime bakmaya gidecez inşallahgamyoncuiremsu

nan ben senın işini cok sevyom haa ohh ne ala valla ben zaten eve gıdene kadr 8 oluyo hıcte öle ıznım yok benım uşakta ısyerımı sevmıyo cok erkek varmış bıde patronun yığenını sevmedı benımde sevmedığımı bılıyo arada kaldım ılla calısmıycan dıo -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…