E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
hhe ben hemen hallettım o işi aslında gırdıgm tum topıklere yaparım nasıl unutmusum ceza 50 mekık cekcemmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allahım üşenmiyoda neler buluyo ya:roflol::roflol::roflol::roflol:
esse rep veremiyomm:a015:
sen üstüne 50 de şınav ekle:dilcikar:..yada plates yap vazgeçtim:lepi:
gunaydın kızlar
ayy cok heycanlıyım yaa askımla bjk macında tansıtık dun bıze geldı haftaya sözumuz vardelikafadulden
hayirli ugurlu olsun canim ya ne güzel allah tamamini erdirsin
gunaydın kızlar
ayy cok heycanlıyım yaa askımla bjk macında tansıtık dun bıze geldı haftaya sözumuz vardelikafadulden
hulim rep değil kız:roflol:hani konu değerlendirme varya..bizde hiç yıldız yoktu kıskandım dün dier topiclerde 5 yıldız görünce:dilcikar:dün komşu topiclerdeydimdebende veremiyorum, beklemem gerekiyorkafamçokkarıştı
delikafaduldengunaydın kızlar
hulim rep değil kız:roflol:hani konu değerlendirme varya..bizde hiç yıldız yoktu kıskandım dün dier topiclerde 5 yıldız görünce:dilcikar:dün komşu topiclerdeydimde
delikafadulden
nasıl sevindim anlatamam..allah tamamına erdirsin böcük.ne güzel eniştede hasta bjk lı:teytey:alah mutluluğunu hiç bozmasınbjk nın uğuru bu olsa gerek:asigim:
haklısın bunu yapmamalıydım:tomato:ama davet etti canım arkdaşlarım:tomato:tamma dur ah:tomato:ahanda yedim snei baska topikler haaaa:mymeka:
evet fatom var,gelgelin olcak böcük işallah:dance:selam kızlar
vuuu dedikodu yapiler gördüm işte ohhh
böcük yeni bi aşk he hayırlısı olsun tatlım