Dişi 'KARTALLAR'sizi bekliyorum..BJK lıların topiği açıldı....

hhe ben hemen hallettım o işi aslında gırdıgm tum topıklere yaparım nasıl unutmusum ceza 50 mekık cekcemmm

sen üstüne 50 de şınav ekle:dilcikar:..yada plates yap vazgeçtim:lepi:

gunaydın kızlar
ayy cok heycanlıyım yaa askımla bjk macında tansıtık dun bıze geldı haftaya sözumuz vardelikafadulden

hayirli ugurlu olsun canim ya ne güzel allah tamamini erdirsin

saol cnm ınş herkese nasıp etsın rabbım:Saruboceq:
ayy besıktas bana hayatımın uğurunu getrdı ya onunla gecrdığım ıkı gun en guzel gnlerımden bırıydı

aminnnnnnnnnnnn
ay ne güzel bir hikayen varmis yaaaaa

gunaydın kızlar
ayy cok heycanlıyım yaa askımla bjk macında tansıtık dun bıze geldı haftaya sözumuz vardelikafadulden

bıdk bı dkk gercektn mactmaı tanıstınız vavv kız anlatsanaa nasıl olduu aa heyecanlandım ya bu arada tbrklrr ceyız bakanıı send esımdı ne ceyızler vardırrr:)

evt valla macta tanıstık bak takvımıme bırlıkte denızlıye gttık 2 gun onunlaydım zaten bız grubuz hanı şu unlu gruptan ılk defa karsılastık ve yıldırım askımız basladı :asigim:

bazımm hanı su alta var ya 1 wwek 1 day yazıyo 8.gun oldu yanı

rezıl oldumm :)):): neyse kemkum kemkum

cnm inş mutlulugun daim olurr senın dugun hazırlıklarını burdan seyrederızz hhehe:)

selam kızlar
vuuu dedikodu yapiler gördüm işte ohhh
böcük yeni bi aşk he hayırlısı olsun tatlım

bende veremiyorum, beklemem gerekiyorkafamçokkarıştı
hulim rep değil kız:roflol:hani konu değerlendirme varya..bizde hiç yıldız yoktu kıskandım dün dier topiclerde 5 yıldız görünce:dilcikar:dün komşu topiclerdeydimde
gunaydın kızlar
delikafadulden
nasıl sevindim anlatamam..allah tamamına erdirsin böcük.ne güzel eniştede hasta bjk lı:teytey:alah mutluluğunu hiç bozmasınbjk nın uğuru bu olsa gerek:asigim:

ahanda yedim snei baska topikler haaaa:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…