- 30 Mart 2009
- 3.315
- 1
-
- Konu Sahibi EU2
:roflol::roflol:öldüm buna yaa:))aklınıza neler geliyo bayılıyorum hepinize kızlarrrkaydirigubbakcemile5..bu arada bunun aynısı bizde var:))kızlar yatagımı topladım geldımm hayırlı gunler hepımııze
heeyyy bu internetten değil dimi,bende ekliyim o zaman d.günü pstamı..kutalama var desenizeeealkisalkisalkis
doğum günü psatamhihoyyyt
bayatlamıştır kasımdan bu yana tabi,farzedin şampiyonluk şeferine size yaptırdım,yemiş sayın afiyet olsunvereliniortak
gönül isterdiki sizlere gerçekte ikram ediyim bunu,hepinizi ayrı ayrı seviyorum,hepiniz beşiktaşlı bir yürek taşıyorsunuz,beşiktaşlı insan yamuk olmaz kızlaryerimseniben,takıma göre değerlendirmek kimilerine göre belki yanlış,ama benim birini ilk etapta sevmem için bjk lı olması yeter.anında sempatimi kazanır karşımdaki çünküsositososito
bende sana ve dier kızlara veremedim canım benimde dolmuş:çok üzgünüm:
sizlerde benim canımsınız..kızlar beşiktaş aşkı bambaşka bende..acayip bir duygu bu,yıldırım başkan ağlıyo eşi ile bende ağlıyorum,tv de taraftarı ağlarken görüyorum bende ağlıyorum,ama benim annemde böyle:)aşığız beşiktaşa,ve sizlerinde öyle olduğunu biliyorum,o yüzden harbiden beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur...turkbayragi
canim Asocum ne güzel yazmissin böyleopuyorumnanaktan benim esim takim tutmuyo ama biz cocuklarla besiktasliyizhihoyyyt:hooray:bende sana ve dier kızlara veremedim canım benimde dolmuş:çok üzgünüm:
sizlerde benim canımsınız..kızlar beşiktaş aşkı bambaşka bende..acayip bir duygu bu,yıldırım başkan ağlıyo eşi ile bende ağlıyorum,tv de taraftarı ağlarken görüyorum bende ağlıyorum,ama benim annemde böyle:)aşığız beşiktaşa,ve sizlerinde öyle olduğunu biliyorum,o yüzden harbiden beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur...turkbayragi
evt nedense resımdde sorun var ama bıkac dk soonra bak gelcektır