Dişi 'KARTALLAR'sizi bekliyorum..BJK lıların topiği açıldı....

hadi ozaman bend pastami kaptim geldim buyrunbuyrunnnnnnnnn disi kartallaropuyorumnanaktan afiyet olsuncokacimcoook

ohh pastaya bak toplo gibi nasıl yenir o kıyamam
bende içecekleri kaptım geldim hadi gelin

bende pasta yaptım yııyn ıyıce sısko olun tamammı:)

sankim kendi yemiyo hoşşik
biz gelene kadar yarısı bitmiştir lülülülülülü lülülülülülü

ehu heu ssey yanı ben enıyısı cıkıym resmın arkası oykı zatı yarıısnı bıcakla boldum cumburlop:=) neys eaksama gorusurz bekkleyın ozleyın benıııııııııııııı:)

kızlar yatagımı topladım geldımm hayırlı gunler hepımııze

:roflol::roflol:öldüm buna yaa:))aklınıza neler geliyo bayılıyorum hepinize kızlarrrkaydirigubbakcemile5..bu arada bunun aynısı bizde var:))
hadi ozaman bend pastami kaptim geldim buyrunbuyrunnnnnnnnn disi kartallaropuyorumnanaktan afiyet olsuncokacimcoook
heeyyy bu internetten değil dimi,bende ekliyim o zaman d.günü pstamı..kutalama var desenizeeealkisalkisalkis
kızlar tekrar hoşbulduk,ben takılmıştım zaten size,yoksa beni ne kadar sevdiğinizi biliyorum dişi kartallarım:1hug:

doğum günü psatamhihoyyyt
bayatlamıştır kasımdan bu yana tabi,farzedin şampiyonluk şeferine size yaptırdım,yemiş sayın afiyet olsunvereliniortak

gönül isterdiki sizlere gerçekte ikram ediyim bunu,hepinizi ayrı ayrı seviyorum,hepiniz beşiktaşlı bir yürek taşıyorsunuz,beşiktaşlı insan yamuk olmaz kızlaryerimseniben,takıma göre değerlendirmek kimilerine göre belki yanlış,ama benim birini ilk etapta sevmem için bjk lı olması yeter.anında sempatimi kazanır karşımdaki çünküsositososito

asocum rep verecedim dolmuş hakkım,
valla duygulandırdın beni burda:1hug:
canımsın sen benim canım canım...

bende sana ve dier kızlara veremedim canım benimde dolmuş:çok üzgünüm:
sizlerde benim canımsınız..kızlar beşiktaş aşkı bambaşka bende..acayip bir duygu bu,yıldırım başkan ağlıyo eşi ile bende ağlıyorum,tv de taraftarı ağlarken görüyorum bende ağlıyorum,ama benim annemde böyle:)aşığız beşiktaşa,ve sizlerinde öyle olduğunu biliyorum,o yüzden harbiden beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur...turkbayragi

asocum en büyük ortak yanımız beşiktaş ama bu sulu gözlülükle benim gibi balık burcu olduğunuda söylede ne olur bi ortak yönümüz daha olsunn

canim Asocum ne güzel yazmissin böyleopuyorumnanaktan benim esim takim tutmuyo ama biz cocuklarla besiktasliyizhihoyyyt:hooray:
ayrica pastan nefismis yemis kadar oldumcokacimcoook
Elbet birgün herkes beşiktaşlı olmasın. Varsın O ayrıcalık ta bizde kalsın.hihoyyytturkbayragi

YAKIŞIR SANA YAKIŞIR, SANA ŞAMPIYONLUK YAKIŞIR, SEN ALEMDE TEKSIN, DEĞIŞILMEZSIN, BEŞIKTAŞ SEN BIZIM HERŞEYIMIZSIN!:lepipuyorumnanaktan

Gözümdeki yaşım
Sigara dumanım,
Sen benim damardaki kanım,
Anlımdaki yazım
Şanlı Beşiktaşım..

Her maçına gittiğimde
O formayı gördüğümde,
Hayallerim umudumsun.
Cebimdeki son bilet param,
Belki de son sigaram
Sen benim büyük tutkumsun...

Sen benim her gece efkarım,
Gözümdeki yaşım
Sigara dumanım,
Sen benim damardaki kanım,
Anlımdaki yazım
Şanlı Beşiktaşım.

Kalbimin en orta yerinde
Büyük bir yangın var alevler içinde,
Beşiktaş sana yemin olsun
Bitmeyecek sevdan
Mezarımda bile...

Beni benden alır
Siyah Beyaz renklerin
Sen benim kalp atışımsın.
Sen bana babamdan kalan miras değil,
Oğluma olan borcumsun.

Kalbimin en orta yerinde
Büyük bir yangın var alevler içinde,
Beşiktaş sana yemin olsun
Bitmeyecek sevdan
Mezarımda bile...

sevvalcik cim damardan girmissin süper yaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

askımlan ben

sevvalcık o sarkı bızm ya ogun aksam hatta gece yarılarına kadr onunla sureklı dınledık gozlerımızın ıcıne baka baka
alıntı etmen pılıs sılcem:asigim:

Son düzenleme:
zaten resmi göremediğim için alıntı neyinde yapamıyommmm

evt nedense resımdde sorun var ama bıkac dk soonra bak gelcektır

ugur böcügüm masallahallah nazarlardan korusun
bir ömür boyu saglikli mutlu huzurlu olun insallah canim:Saruboceq:
aranizdada besiktas askiylayerimsenibenopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…