E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
evett evet seni ve tüm bjk lılarıkaydirigubbakcemile5biri benı mı çağırdı:hooray:
vayy kartaliçem hee sevdim bunuyerimseniben..kızlar burdan paylaşalım kartalla ilgili herşeyisüprizzzzzanamm dişi kartallar nerdesınız benım bjklılr arasındakı adım kartaliçemmm beyaz doğuk sıyah ölürüzz :)) hadi şampiyonluğa hep beraberrr
kara kartalıma yarın ki kupa finalinde başarılar diliyorum...
fener bu kupayı alsa alsa playstation da alır...lülülülülülü
kara kartalıma yarın ki kupa finalinde başarılar diliyorum...
fener bu kupayı alsa alsa playstation da alır...lülülülülülü
evett evet seni ve tüm bjk lılarıkaydirigubbakcemile5
vayy kartaliçem hee sevdim bunuyerimseniben..kızlar burdan paylaşalım kartalla ilgili herşeyisüprizzzzz
evett iletin çok güzel olmuşhihoyyyt..eşin fb liymiş sizin evde rekabet vardır diycem ama futboldan hoşlanmıyomuşki:sm_confused:..benim nişanlımda bjk lı ama oda futbolu sevmiyo:dilcikar:benden öğreniyo bişeylerkaydirigubbakcemile3bjklı koyu taraf arkadaslaırm sglsun bende cok begendım du nıkımın altınayazıyım:))
ve aleykümselam:)saol canım iyiyim ben,dier dişi kartallarda iyidir sanırım kendi adıma cvp verdim ama:CüvCüv:..sıkı bir da silva hayranısın belli,adınıda birleştirmişin sanırım...merhabalarrr efenim
ben de geldimmm
tüm dişi kartallaraa selam ederim nasılsınız inşallah:1hug:
gel bacım gel rekabet olsun :jeyyar:...vay be fenerli kankamızda oldu ya:roflol:minik kanaryalarda gelebilir mi acep naniknanik
gel bacım gel rekabet olsun :jeyyar:...vay be fenerli kankamızda oldu ya:roflol:
bak miçe bak sarı laciver yazmış bideee:1ninca:sen varya senn:roflol::roflol::tomato:..evet seninde kartal kankan var yutar seni kanaryalaelaelaelaelaezaten gelcektim ki lülülülülülü
benimde dişi kartal bi kankam var demek hee
ve aleykümselam:)saol canım iyiyim ben,dier dişi kartallarda iyidir sanırım kendi adıma cvp verdim ama:CüvCüv:..sıkı bir da silva hayranısın belli,adınıda birleştirmişin sanırım...