Dişi 'KARTALLAR'sizi bekliyorum..BJK lıların topiği açıldı....

E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
beşiktaşlı bayanlar..siyah-beyaz renklere gönül vermiş,futbol izlemeyi sevmese,izlese bile anlamasa:teytey:ama söz konusu beşiktaş olan olunca içi kıpır kıpır olan,hangi takımlısın die sorduklarında KARA KARTAL diyen..yada maça gitmeyide seven,tv de izlemeyide,yahutta eşi yada sülalesi hasta bjk lı olan:dance:dolayısıyla bjk ile büyüyen kısaca TÜMM dişi kartalları buraya bekliyorum:lepi:muhabbetimiz bol olsunkaydirigubbakcemile2

• Konu Sahibi EU2
3ü birarada:icecream:
unutulmaz üçlü..metin ali feyyaz:lepi:

• Konu Sahibi EU2
oktay derelioğlu..futbolu erken bıraktı..bjk ya en çok yakışan bir futbolcuydu bence..özel hayatında çok şanssızlıklar yaşadı..kendiside koyu bir bjk taraftarı ilhan mansız gibi

milli takımda unutulmaz gollere imza atmıştır

• Konu Sahibi EU2
pascal..:lepi:sen unutulurmusun ya..
fransada doğdu bjk lı oldu helal olsun sana pascal nauma pascal nauma ooo ooookaydirigubbakcemile3...çarşıda ayrı bi alem zaten..:)

• Konu Sahibi EU2
anamm dişi kartallar nerdesınız benım bjklılr arasındakı adım kartaliçemmm beyaz doğuk sıyah ölürüzz :)) hadi şampiyonluğa hep beraberrr

• Konu Sahibi EU2
biri benı mı çağırdı:hooray:
evett evet seni ve tüm bjk lılarıkaydirigubbakcemile5
anamm dişi kartallar nerdesınız benım bjklılr arasındakı adım kartaliçemmm beyaz doğuk sıyah ölürüzz :)) hadi şampiyonluğa hep beraberrr
vayy kartaliçem hee sevdim bunuyerimseniben..kızlar burdan paylaşalım kartalla ilgili herşeyisüprizzzzz

• Konu Sahibi EU2
kara kartalıma yarın ki kupa finalinde başarılar diliyorum...
fener bu kupayı alsa alsa playstation da alır...lülülülülülü

• Konu Sahibi EU2

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kızlar maçtan sonra buraya bekliyorum sizi yorumlar yaparız..süprizzzzz

allahım ya guldurdun benı yanlıs esım fblı bjkden nefret edıyoo yarın ıste olcak gece calısıyo yoksa asıl mac bızım evde olurdu :)):enbuyukkk:

evett evet seni ve tüm bjk lılarıkaydirigubbakcemile5

vayy kartaliçem hee sevdim bunuyerimseniben..kızlar burdan paylaşalım kartalla ilgili herşeyisüprizzzzz

bjklı koyu taraf arkadaslaırm sglsun bende cok begendım du nıkımın altınayazıyım:))

merhabalarrr efenim
ben de geldimmm
tüm dişi kartallaraa selam ederim nasılsınız inşallah:1hug:

bjklı koyu taraf arkadaslaırm sglsun bende cok begendım du nıkımın altınayazıyım:))
evett iletin çok güzel olmuşhihoyyyt..eşin fb liymiş sizin evde rekabet vardır diycem ama futboldan hoşlanmıyomuşki:sm_confused:..benim nişanlımda bjk lı ama oda futbolu sevmiyo:dilcikar:benden öğreniyo bişeylerkaydirigubbakcemile3
merhabalarrr efenim
ben de geldimmm
tüm dişi kartallaraa selam ederim nasılsınız inşallah:1hug:
ve aleykümselam:)saol canım iyiyim ben,dier dişi kartallarda iyidir sanırım kendi adıma cvp verdim ama:CüvCüv:..sıkı bir da silva hayranısın belli,adınıda birleştirmişin sanırım...

minik kanaryalarda gelebilir mi acep naniknanik

zaten gelcektim ki lülülülülülü
benimde dişi kartal bi kankam var demek hee
bak miçe bak sarı laciver yazmış bideee:1ninca:sen varya senn:roflol::roflol::tomato:..evet seninde kartal kankan var yutar seni kanaryalaelaelaelaelae

ve aleykümselam:)saol canım iyiyim ben,dier dişi kartallarda iyidir sanırım kendi adıma cvp verdim ama:CüvCüv:..sıkı bir da silva hayranısın belli,adınıda birleştirmişin sanırım...[/QUOTE]

evet canım aynen öyle Da Silva Bobo dan aldım nickimi...pek severim de kendisini:lepi:

ve aleykümselam:)saol canım iyiyim ben,dier dişi kartallarda iyidir sanırım kendi adıma cvp verdim ama:CüvCüv:..sıkı bir da silva hayranısın belli,adınıda birleştirmişin sanırım...

evet canım aynen öyle Da Silva Bobo dan aldım nickimi...pek severim de kendisini:lepi:[/QUOTE]
dido bu senin için o zamankaydirigubbakcemile5

canımsın sen benim yaaaaa hemencecik kaydettim:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…