- 1 Haziran 2010
- 10.223
- 12
-
- Konu Sahibi BURCUHAYAL
ne kapsülü pariz banada söleee ben pantenenin şampuan , saç kremi ve serumuyla üçlü olarak kullanıyorummmm =))
tatlım erkeklerin geneli kalcayla ilgilenir yuzde doksan bırde gozlerle diğeride gögüs olsa gerek
e vitamini ve bepanten kapsülleri varmış o karışımı uyguluyormuşuz saça canım sea_d öğrenecek tam olarak ne olduğunu söler bize
ben sadece saç kremini kullanıyorum oda tek başına tam bi işe yaramıyo doğal olarak:26:
sürüp bekleyip yıkıyomusun canım
eczaneye sorsam bilirlermi yoksa aktarlarmı bilir:26:
beynelim ben senın remını görmustum cok da hoş hatunsun yaneeee bence sacların cok guzel gur ve bakımlı
he ucuzmuş o zaman bişi değil yazdırmaya gerek yokbepantheni şampuanın içine kırcaksın canım eczanede satılıyo 3-4 lira bişeyy
evet 30 dakika falan bekleyip yıka
ya o kişisine göre değişir ama hepsi bı butundur fizik yuz huy karakter butun olarak degerlendırıyolardır tahmınımce ama guzelliğe daha cok onem verenler fazladıryani evlenecekleri insanda önce fiziğe mi bakarlar ben hep yüz güzelliğine önem veriyolar diye düşünüyodumm
kızlar topiğe takılana güzelleşme garantisi veriyosanız ben çıkmiim burdan :)
canım kal tabeee yaaaakızlar topiğe takılana güzelleşme garantisi veriyosanız ben çıkmiim burdan :)
ya o kişisine göre değişir ama hepsi bı butundur fizik yuz huy karakter butun olarak degerlendırıyolardır tahmınımce ama guzelliğe daha cok onem verenler fazladır
bi sor canım sana zahmet bide sağlık ocakları yazıyomu acaba yoksa hastanelerin bölümünemi gitmek gerekiyo cildiyeye falan yazdırabilmek için:26:
kızlar bide ben dişlerime takmış vaziyetteyimmm
ya bembeyaz olsun istiyorum :84::84::84::84:
peeleng evet banada lazım hangi marka canım...bi peeling aldım bayıldım kızlar. haftada 3 kere vücuduna 1 kere yüzüne uyguluyosun. hem aroma terapi hem peeling içinde mineral tuzlar ve yağ var. birkaç çeşidi var ben çileklisini aldım. bütün gün çilek koktum :)
tabe canım ya sonucta erkekler detaydan anlamaz onlar dırek olarak bakarlar ama bı ınsanı ılk olarak tıpıyle begenırsın daha sonra huyusu suyunu anlarsın haa cok guzel dıye zekasız tıplere sabredenler vardırben iç güzellik diyene gülerim ancak.
Nedense ilk baktıkları yüz ve fiziktir.
Hele bazıları yüzünüz yerine başka yere bakıyorlar tabe sende tepeliyorsun
hangisini alsamki :26:bepantenmi :26: çam terebentinimi:26:sağlık ocakları yazıyor . paran varsa eczaneden alırsın tabi
ben bioblas balsam kullandım çok memnun kalmıştım
sampuanının içine çam terebentinide koyabilirsin mesela ...
bi peeling aldım bayıldım kızlar. haftada 3 kere vücuduna 1 kere yüzüne uyguluyosun. hem aroma terapi hem peeling içinde mineral tuzlar ve yağ var. birkaç çeşidi var ben çileklisini aldım. bütün gün çilek koktum :)
peeleng evet banada lazım hangi marka canım...