Dişi Canların Güzellik Geyiği

öyle demedimde dedimki insan arada iltifat eder gözlerin güzel şöyle böyle diye...dediki gözlerin güzel

olurmu hayatım senı bılıyom ben sende bıze dişi bilgiler mutlaka vardır kendınde en cok beğendiğin yerın neresı mesela? Hangı ırktakı kadınlar guzel sence ?en dişi kıyafet modelin nedir gibi?

ben kendimi pek sevmem. Dolayısıyla bir sürüde kusur bulurum. Mesela 1,5 metrelik bir adamım ben

arap ülkelerindeki kadınlarda güzel bence

badem yağı çok iyi geliyor
sürüp bekleyip yıkıyomusun canım
bi sorayım aktara bende alayım ya
bide bu panteninki saç kremimi dediğin canım
parısım gec sımdı onu kendunu guzel bulurmusun eşin nerenı begenır sence en dişi kıyafet tarzı nedır bunlara cevap arıyorummm
kendimi güzel bulurum canım ama zaman zamanda nedense hiç aynalara bakasım gelmez nedendir bilmiyorum :44:
eşim vücudumu çok beğenir çatlak yoktur bende sadece toto tarafımda bir iki çizik vardır.. onun için fücudun çok güzel diyip durur bide göbeğimi çok beğenir
bide dişi kıyafet tarzı nedir bana göre doğallıktır ne bilim ben öyle dişi gözükeyim diye yok topuklu yok dekolte giyiyim gibi bi takıntım yoktur.genelde spor giyinirim kot badi altımdada converslerim,babetlerim vardır. arada bir belki bi topuklu giyerim ama rahat edemiyorum topukluyla o yüzden hep düz tabanları tercih ederim
bu e vitamini ve bepanthen kapsülleri ile ilgili vardı bir karışımda unuttum :26:

eczaneye sorsam bilirlermi yoksa aktarlarmı bilir:26:

ben mesela en cok yuzumu beğenirim sacımı gamzelerimi eşim benı beğendiği biyer var tabı ama erkek işte kalçamı sever

ikisi de bilir sanıyorum. devlet karşılıyor bu arada kapsülleri
ben akşama ablama sorayım o yapmıştı saçları müthiş yumuşatıyor

bi sor canım sana zahmet bide sağlık ocakları yazıyomu acaba yoksa hastanelerin bölümünemi gitmek gerekiyo cildiyeye falan yazdırabilmek için:26:

mesela straplez arkası fransız modeli olacak sole ipleri olacak sıkacaksın arkadan altına dar bı kot topuklu yazlık ayakkabı saclar dalgalı ama yukardan toplanmıs ve halka kupelı bı kıayafet kombını bana dısı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…