Dişi Canların Güzellik Geyiği

En ateşli burçlar: Aslan,koç,akrep,boğaa
eh idare eder burçlar:ikizler,yay,kova,başak,oğlak
duygusal burçlarsa cinsellikte daha sakin olurlar:balık yengeç terazi
ozaman bızım ev tutuşutu disine ben koç eşim koç benım yukselenım koççççç bize bir balık gerekkkk

KIZIM REGL OLUNCA DA DAHA İSTEKLİ OLUORUM ama sadece istanbulu turluoz bir hafta sonunda sen gör ogeceki depremi ben anormalmiyim yaaa galiba ööle

ben geldimmmmmmmmmmmm
napıyonuss
evet ya bende hastayken çok istekli oluyorum
bi ankara turu yapıyoruz atakuleye falan çıkıyoruz

yokkız okadar güsel deelim.ynede her gün yüzüm için uyguladıklarım var onun dışında kalçam için uyguladıklarım var vücuduma ellemem ağdacıya teslim her gece yatarken sexi bir parfüm sıkar öyle yatarım genelde vücuduma neler gittiğini bilirim ona gre giyiniyorum bu yani saçlarım uzunken doğal dalga yapardım süper olurdu

1 parfumun adı ne
2kalçana ne uyguluyon
3 dogal dalga yı naıs yapıyon

ben geldimmmmmmmmmmmm
napıyonuss
evet ya bende hastayken çok istekli oluyorum
bi ankara turu yapıyoruz atakuleye falan çıkıyoruz

dimi yaaaa biz demekki ulaşamadığımız şeylerde ateşli oluyoruz datlum çözdüm işi ben istiyosamda o gece yne uyukluyosa dahada sinir oluyorum ıyyyh

dimi yaaaa biz demekki ulaşamadığımız şeylerde ateşli oluyoruz datlum çözdüm işi ben istiyosamda o gece yne uyukluyosa dahada sinir oluyorum ıyyyh

aynennnnn:95:
gel uykunu açacam diyom senin
ben öyle dedikten sonra bi uzaklaşıyorum yanaşmıyorumm bakıyorum uyku muyku kalmamış bu sefer o yanaşıyo

hoş geldin kokoşşşşum:82:

hoşbulduk tatlım.. burclardan bahsedilmiş ben akrep eşim boga .. bizde regl de halay sekiyoruz diomuşum
ben formda kahve limon olayını okumustum yaptım güzel sonuc veriyo.. çatlak için.. birde ben tam doğal yagların hastasıyım.. güzel sonuclar alıyorum bitkisel seylerden

çatlak için kahve ve limonu napcaz kısss annat bakyım

kızım sız ne yıyıp ne ıcıyonuz laaa banada söleyinnn ben 5 dk uyku ıcın kıvranıyom sız uyku acmakdan bahsedıyouz

süt ve süt ürünlerinden uzak dur tatlımm.. :) erken kalkarım ama cicimenin de dediği gibi aksam deprem varsa soguk vücıt duşu uykuyu acıyo haberin olsun

kızım sız ne yıyıp ne ıcıyonuz laaa banada söleyinnn ben 5 dk uyku ıcın kıvranıyom sız uyku acmakdan bahsedıyouz

kız geçen parise gittik falan neyse sonra saat 12 mi ne oldu uykumuz geldi yatağa girdik başladım eşime şaka yapmaya gıdıklamaya falan sonra nolduysa baktım biz yine paristeyiz işin yoksa kalk yine duş falan al tekrar uyu saat 2 mi ne oldu diyeceğim oki uyku muyku farketmiyo bana bilmiyorum her halukarda hazırım

slm kızlar bende geldim :)

hoşgeldin datlum paylaş sende içini dök fikir edinios.. burcum parfümüm AMWAY den çok pahalı bşi diiil kalçamav vıch nın sıkılaştırıcısını kullanıyorum bide cilt hekimim vermişti o dahada yaradı fucidin adı sivilceler için popoda çıkarsa die ama bir sıkılaştırdı yağ yakıyoya.saçlarımıda tepeden elimle toplayıp bir parmağımla sağa doğru dolandırıyodum ip sarar gbi dolaya dolaya tepede topuz yapıyodum sonra sprey sıkıyodum elimlede destekliyodum açınca dalga dalga oluyodu haaarika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…