- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
-
- Konu Sahibi BURCUHAYAL
ozaman bızım ev tutuşutu disine ben koç eşim koç benım yukselenım koççççç bize bir balık gerekkkkEn ateşli burçlar: Aslan,koç,akrep,boğaa
eh idare eder burçlar:ikizler,yay,kova,başak,oğlak
duygusal burçlarsa cinsellikte daha sakin olurlar:balık yengeç terazi
KIZIM REGL OLUNCA DA DAHA İSTEKLİ OLUORUM ama sadece istanbulu turluoz bir hafta sonunda sen gör ogeceki depremi ben anormalmiyim yaaa galiba ööle
yokkız okadar güsel deelim.ynede her gün yüzüm için uyguladıklarım var onun dışında kalçam için uyguladıklarım var vücuduma ellemem ağdacıya teslim her gece yatarken sexi bir parfüm sıkar öyle yatarım genelde vücuduma neler gittiğini bilirim ona gre giyiniyorum bu yani saçlarım uzunken doğal dalga yapardım süper olurdu
ben geldimmmmmmmmmmmm
napıyonuss
evet ya bende hastayken çok istekli oluyorum
bi ankara turu yapıyoruz atakuleye falan çıkıyoruz
slm kızlar bende geldim :)
ben geldimmmmmmmmmmmm
napıyonuss
evet ya bende hastayken çok istekli oluyorum
bi ankara turu yapıyoruz atakuleye falan çıkıyoruz
heralde o zaman paris hormonları iyicene artıyoobutun kadınlarda aynı sanırımm buu yasak dıyemı hormanal bıseydır herhalde
dimi yaaaa biz demekki ulaşamadığımız şeylerde ateşli oluyoruz datlum çözdüm işi ben istiyosamda o gece yne uyukluyosa dahada sinir oluyorum ıyyyh
hoş geldin kokoşşşşum:82:
aynennnnn:95:
gel uykunu açacam diyom senin
ben öyle dedikten sonra bi uzaklaşıyorum yanaşmıyorumm bakıyorum uyku muyku kalmamış bu sefer o yanaşıyo
hoşbulduk tatlım.. burclardan bahsedilmiş ben akrep eşim boga.. bizde regl de halay sekiyoruz diomuşum
ben formda kahve limon olayını okumustum yaptım güzel sonuc veriyo.. çatlak için.. birde ben tam doğal yagların hastasıyım.. güzel sonuclar alıyorum bitkisel seylerden
kızım sız ne yıyıp ne ıcıyonuz laaa banada söleyinnn ben 5 dk uyku ıcın kıvranıyom sız uyku acmakdan bahsedıyouz
kızım sız ne yıyıp ne ıcıyonuz laaa banada söleyinnn ben 5 dk uyku ıcın kıvranıyom sız uyku acmakdan bahsedıyouz