Dişi Canların Güzellik Geyiği

nası tutmaz kıs bu arada söle bakıyım kendınde en cok neyını begenırsın ve eşin neyını beğenenir bırde dişi kıyafet kombinin nedir*

tutmas kızıma hamileyken çok ateşli olduydum birasda cinselliğe öyle daha çok adapte olmuştum..eşiminnnn en çok bölge olarak popişi valla kadın poposu gbi yusyuvarlak yaaaaaa kıskanıom da naaapim.eşim v
benm vücut orantımı beğenir manken gbin gacıyım hakkat ööle göğüste yaptırdımmı 90 60 90 tam yani geçenlerde pierre cardenden jartiyer takımı aldım beyasss ve pasparlak yok bööle bişeyyaaaaaaaaaa:KK52:

yani kıyafet olarak dişiliğimi yansıtan elbise yazında üfül üfül harika bu araeşim takmış durumda her mağazada şu elbise çok gsel bu gsel valla içine bşi giymesende olur evdesin çünkü abowwwwwww udandım haa çognlukla giyyorum dabe:KK60:

tutmas kızıma hamileyken çok ateşli olduydum birasda cinselliğe öyle daha çok adapte olmuştum..eşiminnnn en çok bölge olarak popişi valla kadın poposu gbi yusyuvarlak yaaaaaa kıskanıom da naaapim.eşim v
benm vücut orantımı beğenir manken gbin gacıyım hakkat ööle göğüste yaptırdımmı 90 60 90 tam yani geçenlerde pierre cardenden jartiyer takımı aldım beyasss ve pasparlak yok bööle
bişeyyaaaaaaaaaa:KK52:

çatlak esinin neresni begenırsın dimedim esin senın neyını ve sen kendınde nerenı begenırsın didim

çatlak esinin neresni begenırsın dimedim esin senın neyını ve sen kendınde nerenı begenırsın didim

:KK60::KK60:onuda belirtmiş oldum desene.. eşim vücüt yapımı beğeniyo ince belliyim dolgn bi kalçam var giydiğimi yakıştırıyorum o yani:KK66: genelde jartiyer giydiğimde söylerde ordan bilirim ben kendimdee uzun bacaklarımı beğenirim teysemler çok kızardı ben yanlarında bacaklarımı gösterince sen nereni beğeniosun

:KK69:
:KK60::KK60:onuda belirtmiş oldum desene.. eşim vücüt yapımı beğeniyo ince belliyim dolgn bi kalçam var giydiğimi yakıştırıyorum o yani:KK66: genelde jartiyer giydiğimde söylerde ordan bilirim ben kendimdee uzun bacaklarımı beğenirim teysemler çok kızardı ben yanlarında bacaklarımı gösterince sen nereni beğeniosun
ben bunları annattım kıs gecmiş sayfalarda ben yuzumu begenırım eşimde kalçamı:KK69:

görüşürüsdatlum..kıs burcu hem koç burcusun hem ateşim yok diosun sende gizli ateşler vardır sööle bakem

En ateşli burçlar: Aslan,koç,akrep,boğaa
eh idare eder burçlar:ikizler,yay,kova,başak,oğlak
duygusal burçlarsa cinsellikte daha sakin olurlar:balık yengeç terazi

X