- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
- Konu Sahibi BURCUHAYAL
onu kımse tutamıyo zaten pat konu kapatılıyooo:86:heeeyyyyyyttt beee yürü cimcime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu kımse tutamıyo zaten pat konu kapatılıyooo:86:heeeyyyyyyttt beee yürü cimcime
bittimi kıs agdan
burcum yine adetim gecikti kıs hamişmiyim yoksamwalla beni hamişken kimse dutamassss
nası tutmaz kıs bu arada söle bakıyım kendınde en cok neyını begenırsın ve eşin neyını beğenenir bırde dişi kıyafet kombinin nedir*
tutmas kızıma hamileyken çok ateşli olduydum birasda cinselliğe öyle daha çok adapte olmuştum..eşiminnnn en çok bölge olarak popişi valla kadın poposu gbi yusyuvarlak yaaaaaa kıskanıom da naaapim.eşim v
benm vücut orantımı beğenir manken gbin gacıyım hakkat ööle göğüste yaptırdımmı 90 60 90 tam yani geçenlerde pierre cardenden jartiyer takımı aldım beyasss ve pasparlak yok bööle
bişeyyaaaaaaaaaa
çatlak esinin neresni begenırsın dimedim esin senın neyını ve sen kendınde nerenı begenırsın didim
nerdeydin sen şimdiye kadar cimcimeeeeee
yawrum beni bulamıosan duştayım demektirnerde olcem tatildeydim ara verdim şarj oldum geldim
ben bunları annattım kıs gecmiş sayfalarda ben yuzumu begenırım eşimde kalçamıonuda belirtmiş oldum desene.. eşim vücüt yapımı beğeniyo ince belliyim dolgn bi kalçam var giydiğimi yakıştırıyorum o yani genelde jartiyer giydiğimde söylerde ordan bilirim ben kendimdee uzun bacaklarımı beğenirim teysemler çok kızardı ben yanlarında bacaklarımı gösterince sen nereni beğeniosun
görüşürüz hayatımmmayyy alemsinnn kuzu ya
ama ben malesef çıkmak zorundayım pzt görüşürüz artıkın hafta başı bol muhabbetli olalım emi
öpüyorum sizi
occagalınnnn
görüşürüsdatlum..kıs burcu hem koç burcusun hem ateşim yok diosun sende gizli ateşler vardır sööle bakem