- 8 Aralık 2010
- 345
- 1
-
- Konu Sahibi BURCUHAYAL
burcum senin problemi buldum ben kız senin ilk gecenmi kötü geçti yoksam abowwwwwwwww
kıslar benım mesaı doldu ben gıdıyom haaa bu arada cok fazla acık sacık konusupda topiğ kapattırmayın hee sabah geldiğimde yerın de görmek ıstıyomm hade iyi akşamlarr:79:
ay alemsinkorkmuş burcumm
kızlar üstü kapalı bekliyorum ilk gecelerinisi haaa
slm kızlar aman topiğe dikkat bak bu sefer kapatmayak
bizimkisi gecesi değilde gündüzdübalayısında oldumuss içün
bizimkisi gecesi değilde gündüzdübalayısında oldumuss içün
anam bizimki geceydi.. alem bi gündü: 7 de düğün bitti tabi benim ünien arkadaslar eşimin asker üni arkadasları güubetçi yuvası gibiydi 22 dısarıdan gelen misafir yedik içtik eglendik düğünden sonra.. ebimki bir gaf yaptı rengim sarar dı ' GELİN HANIMA BİR KAHVE ALABİLRİMİYİZ ' dedi tabi ben orda rengarenk millet bi 5 sn bana baktı : sonra bir kahkaha sormayın
biz düğün gecesi yola çıktık hatta gelin odasında kıyafetlerimi değiştim acelemiz neyse balayına koştuk hemen
koşun koşun paris bekliyoeşimin sagdcı benim sagdıc bizi ewe bırakıyolar millet daha eglence mekanında biz müsadenizle diye kalktık : anlatamam o anı bakamıyorum kimseye :) ewe geldik basımıza gelen enfes tabi... eşim anahtarı içeride unutmus.. anahtarcıyı aradı cok işimiz var cabuk geldiye... gülemisin aglayamısın
senn kocada az deelmiş haaa ben şukadarını söylüom aklıma geldiğinde çok güldüğüm bir söz söölemiştim bizim arkadaşlar ağladıklarını söölüyolar ben ay bööle bişeemidi dur dur hiç çıkmasın demiştim adam şokkk olduvalla kapanıcak şimdi konu haaaa ben annadmıım bari siz annadın
kızlar bende üzülerek veda ediyorum size mesai bitti pztesi görüşmek üzere bol parisli haftasonları diliyorum
koşun koşun paris bekliyoeşimin sagdcı benim sagdıc bizi ewe bırakıyolar millet daha eglence mekanında biz müsadenizle diye kalktık : anlatamam o anı bakamıyorum kimseye :) ewe geldik basımıza gelen enfes tabi... eşim anahtarı içeride unutmus.. anahtarcıyı aradı cok işimiz var cabuk geldiye... gülemisin aglayamısın
dur dur çıkmasın haacok güldüm yaaa
dur dur çıkmasın haacok güldüm yaaa [/QUOTE
alışma süreciniz nekadar sürdü