Dişi Canların Güzellik Geyiği

süt ve süt ürünlerinden uzak dur tatlımm.. :) erken kalkarım ama cicimenin de dediği gibi aksam deprem varsa soguk vücıt duşu uykuyu acıyo haberin olsun

canım sut urunlerını tuketmıyorummm zatıı de çalısıyorum dıye uyumayı tercıh ediyom obur seyyy zor geliyi anla daaa

gezinti olmaya görsün zaptedene ask olsun

bak bunları bı yapayımmm ben saol seker

canım sut urunlerını tuketmıyorummm zatıı de çalısıyorum dıye uyumayı tercıh ediyom obur seyyy zor geliyi anla daaa

ani hareketler cok keyiflidir.. şöyle aksam yemekten sonra cay içerken yarıda kes :) daha uykun yokken anam herifcan bi baksınki sen olayı baslatmısın

amanınnnn hec bır guc bana onu yaptıramazdı parısımmmm yok yokkk bende bısey eksikliği var kesinnnnn

hamilekyen okadar büyük karnım vardı ama birtane çatlağım yok göbek dümmmdüz allahım şansmıdesem ne desem galiba brasda genetik.soğuk duş etkisi haaaa parise birgece obaaaaaa

ani hareketler cok keyiflidir.. şöyle aksam yemekten sonra cay içerken yarıda kes :) daha uykun yokken anam herifcan bi baksınki sen olayı baslatmısın

adam kesın suphelenır bu benım karı değelll der kocısım 9:30 gibi geliyı yemek ye derken saat 10:00 sonnada işte benım hep bı uyku halim var acaba kansızmıyım neyım yaaa

amanınnnn hec bır guc bana onu yaptıramazdı parısımmmm yok yokkk bende bısey eksikliği var kesinnnnn

belkide ben uykusuzluğa dayanabildiğim için pek sorun olmuyodur hayatım mesela gün içerisinde bi fincan kahve iç yada çayı demli iç belki biraz uykunu açmaya yardımcı olur akşamları geç gelir uykun

sende ilk adımı atanlardanmısın..ben genelde işi cilveyle başlatırımda o gelir bööörüme bööörüme ama birkaç gece yapmadıysak ben atlıyorum o ayrı

hamilekyen okadar büyük karnım vardı ama birtane çatlağım yok göbek dümmmdüz allahım şansmıdesem ne desem galiba brasda genetik.soğuk duş etkisi haaaa parise birgece obaaaaaa

catlak aynen genetik.. :) anneminde karnıda kolu göğsü bi yerde yok hafif kalçada oluyo oda bakımla halletik tama yorum.. :)

belkide ben uykusuzluğa dayanabildiğim için pek sorun olmuyodur hayatım mesela gün içerisinde bi fincan kahve iç yada çayı demli iç belki biraz uykunu açmaya yardımcı olur akşamları geç gelir uykun

bılmıyom cay ıcıyommm ama bende uykudan ote bı halsızlıkte var sureklı yorgunumm parısımm ben sanırım gunu bırlık gezilerin adamıyım ole yatıya felan gelemem saka bı yana gidip bi kanımı olçütureyim bıde kansızsam demlı cay ıcıp ebedı uykuya yatırma nen benı uykumu acacan derken

adam kesın suphelenır bu benım karı değelll der kocısım 9:30 gibi geliyı yemek ye derken saat 10:00 sonnada işte benım hep bı uyku halim var acaba kansızmıyım neyım yaaa

olabilir kansızlık uyku yapar.. ben ünide ders çalışırken e vitamini almıştım.. minik yuvarlak seffaf tabletler.. gecrketen cok enerji veriyo.. hala alırım.. arada saglık için.. anam adamın hiç mi uykusu gelmez.. yotgunluk hissi missi kalmıyo :82:

yok kız bi fincadam bişi olmass
kanına baktır canım dediğin gibi kansızlık olabilir
anlat şikayetlerini bide vitamin iste canım iyi gelir oda bi bakıyoz vitaminden sona enerji patlaması oluyo sende

kız bende gece daha başlamamış oluyo o saaate yeni toparlanıos önceki gece saat 1 de film izledik bitti parise gittiiiiiiik geldik 3 tü duştaydım düşün yani..bu arada bendede kansızlık varmış hap kullanıyorum 3 kilo aldım

bı bakıcaz artık şekerim
yok kız bi fincadam bişi olmass
kanına baktır canım dediğin gibi kansızlık olabilir
anlat şikayetlerini bide vitamin iste canım iyi gelir oda bi bakıyoz vitaminden sona enerji patlaması oluyo sende

siz benı parıse tatıle gonderecegınız elbirliği ile anlaşılan

kız ben çalışmasam evde olsam ne 3ü ne 4ü sabahlara kadar
bazende eşime kıyamıyorum sabah zor kalkıyo

kıslar benım mesaı doldu ben gıdıyom haaa bu arada cok fazla acık sacık konusupda topiğ kapattırmayın hee sabah geldiğimde yerın de görmek ıstıyomm hade iyi akşamlarr:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…